~9~ Redder in nood

338 15 0
                                    

POV. Moon

Ik schrik wakker uit m'n gedachtes. "S-Shawn?!" Ik kijk om me heen en zie nergens een Shawn staan...

Het was allemaal een droom..

Ik voel druppels op m'n gezicht vallen. Ik kijk naar boven en merk dat het begint te regenen. Shit! Moet dat nou weer precies nu?! Ik pak m'n jas en hou hem boven m'n hoofd.. Een zucht verlaat m'n mond.

Als ik een tijdje zit hoor ik opeens een lage mannenstem. "Hei meisje" ik schrik en draai me met een ruk om. Ik zie een oude man van rond de 40 staan en hij heeft een valse grijns op z'n gezicht. Hij komt naast me zitten en legt een hand op m'n bovenbeen.

Het lijkt net alsof ik bevries. Niks lukt meer. Ik kan niets meer bewegen. Het enige wat wel veranderd is m'n ademhaling en het kloppen van mijn hart.

"G-ga weg" stotter ik. De man lacht gemeen en knijpt hard in m'n bovenarm. Hij trekt me omhoog en sleurt me mee naar een auto.

Kom op Moon, je moet iets doen.

Het enige wat ik nu kan bedenken is gillen.. Zo hard als ik kan..

Ik begin hard te gillen en de man drukt al snel een hand voor m'n mond. Ik zie in de verte Shawn uit het gebouw komen. Tranen glijden over m'n wang naar beneden. De man slaat me tegen mijn neus aan en het begint te bloeden. Hij haalt z'n hand van m'n mond om de schuifdeur van het busje te openen.

"SHAWNNN!" Roep ik hard. Shawn ziet me en rent snel naar me toe. Hij slaat de man hard op z'n slaap en de sterke greep van de man verslapt waardoor ik op de grond val.. "Moon" Shawn kijkt me bezorgt aan. Hij tilt me op alsof we gaan trouwen en loopt met me naar een bankje.

Ik voel m'n lichaam langzaam verslappen en na een tijdje wordt alles zwart voor m'n ogen. Ik hoor alleen nog de stem van Shawn in m'n hoofd galmen. "Moon, ik ben bij je.. Er kan niets gebeuren"

Moon, blijf sterk je kunt het.

Langzaam worden alle geluiden steeds waziger en ik hoor uiteindelijk Shawn's stem ook niet meer..

Het enige wat ik nog voelde is dat Shawn me weer optilde en mee nam ergens naartoe.. Maar waar?

*******

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Where stories live. Discover now