{13} Netflix and...

313 15 8
                                    

Lees alsjeblieft de A/N aan het einde, het is belangrijk

POV. Moon

Als we in de auto zitten is het tijdens de rit terug echt dodelijk stil. "Shawn?" Ik draai m'n hoofd langzaam om naar hem. "Ja?"

Ik slik omdat ik nu iets wil vragen wat ik eigenlijk niet moet doen

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Ik slik omdat ik nu iets wil vragen wat ik eigenlijk niet moet doen. "I-ik snap het niet meer zo goed... Eerst ben je de badboy en wil je zegmaar alles tegen me op keren... En nu wil je juist echt alleen maar bij me zijn" Shawn knikt. "Jha omdat ik weet dat ik niet een 'echte' badboy ben, ik wil gewoon graag bij het mooiste meisje die ik ken zijn"

Okay nu bloos ik, dankje Shawn... Dankje

M'n wangen kleuren rood en ik kijk snel naar beneden. Shawn legt een hand op mijn been en houdt zijn blik goed op de weg. "Je bent gewoon van mij" grinnikt hij speels en ik lach zachtjes.

Eenmaal aangekomen bij mijn huis

Als ik uit wil stappen heeft Shawn de deur al voor me geopend.

Wat een echte gentlemen...

"Dankje meneertje alles moet goed gaan" hij grijnst en ik giechel zachtjes. "Meneertje alles moet goed gaan?" Hij kijkt me met een onbegrijpelijke blik aan. "Jha" Antwoord ik met een emotieloos gezicht. "Orgineel" lacht hij. Ik knik en we lopen snel door.

Opeens krijg ik een idee...

"Shawn? Zou je met mij samen willen netflixen?" Shawn kijkt me met een twinkeling in zijn ogen aan. "Natuurlijk babe" antwoord hij terug. Ik lach en hij tild me op over zijn schouder. "SHAWNNN ZET ME NEER!!!" Schreeuw ik lachend. "Nej sorry" ik zucht. "Ik heb benen gekregen om TE LOPEN!" Hij lacht hard en ik voel zijn hele lichaam trillen...

Ow, Shawn is echt een rare...

BLUB😂 (a/n voor de mensen die dit boek al een tijdje lezen... Ja, het was eers met Cameron Dallas. Maar ik heb besloten dat de meeste boeken van mij over Shawn gaan. Het spijt me hiervoor maar ik laat Cameron sowieso wel in het boek voorkomen... Ik hou van julliee❤️

***********

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt