{20} Hart met een gat erin

174 10 0
                                    

3 weken later

POV. Moon

Het gaat super goed tussen Shawn en mij. We hebben soms wel wat kleine ruzietjes gehad maar ik heb nog steeds dezelfde kriebels als ik hem zie en ik hou super veel van hem. Hij is niet meer de 'badboy' die hij was maar ik kan je wel vertellen dat het nog niet honderd procent goed voelt.

Ik heb vandaag met Shawn afgesproken om gewoon een filmavondje te houden maar ik betwijfel me of Shawn het überhaupt nog wel weet. Ik pak mijn mobiel maar net als ik hem wil appen stuurt hij wat.

Hey lieverd, sorry als je dit nu pas leest maar ik kan vanavond niet. Mijn ouders willen uit eten en ik kan ze niet weigeren het spijt me echt. Ik hou super veel van je. X Shawn🌹

Verdrietig scannen mijn ogen het bericht nog een keer en ik laat mijn mobiel op bed vallen. Ik zucht en moet maar met het feit leven dat dit dus weer een saaie Netflix avond in m'n eentje word.

******

Net als ik Netflix wil opstarten bedenk ik me iets. Ik heb Shawn's huissleutel. Ik kijk naar de klok en besef me dat Shawn misschien nu wel terug kan zijn van het etentje. Misschien als hij er is kan ik hem verassen. Zelf vind ik het een goed idee dus ik loop snel naar beneden pak mijn denim jack en fiets snel naar Shawn's huis toe.

******

Eenmaal aangekomen bij zijn huis beginnen de zenuwen toch wel te borrelen.

Is dit wel zo'n goed idee?

Straks denkt hij dat ik gek ben!

Ik schud de gedachtes van me af en loop langzaam naar zijn huis. Als ik voor de deur sta haal ik de huissleutel uit mijn jaszak en open ik de deur heel zachtjes.

Ik verken de woonkamer maar Shawn zijn ouders zijn nergens te bekennen.

Vreemd...

Als ik weer de gang in loop zie ik schoenen van een meisje staan die ik nog nooit eerder gezien heb. Mijn hart begint sneller te kloppen als ik boven geluiden hoor. Ik sluip zachtjes de trap op en de zenuwen worden nog erger.

Als ik voor Shawn zijn kamerdeur sta is het dood stil.

"S-shawn, ben je in je kamer?"

Ik krijg geen reactie terug en besluit om gewoon de deur te openen.

Als ik de deur open zakt mijn mond open en lijkt het alsof de wereld onder me wegzakt. Ik voel langzaam tranen opkomen maar probeer ze in te houden.

Shawn ligt alleen nog met zijn ondergoed aan boven op een blonde meid die duidelijk helemaal niets meer aan heeft.

"Moon, h-het is niet wat het lijkt alsjeblieft l-laat me het uitleggen"

"HET IS NIET WAT HET LIJKT! HOE BEDOEL JE HET IS NIET WAT HET LIJKT! JE LIGT BIJNA HELEMAAL NAAKT BOVEN OP EEN MEID TERWIJL JE EEN RELATIE MET MIJ HEBT!"

Ik barst helemaal los en begin wanhopig dingen naar Shawn te schreeuwen.

"M-moon"

"NEE SHAWN IK BEN ER KLAAR MEE, NEEM DIE MEID MAAR ALS JE WILT MAAR MIJ ZUL JE NOOIT MEER ZIEN!"

Met die woorden storm ik Shawn zijn kamer uit en de tranen vliegen over mijn wangen.

Waarom?

Was ik niet goed genoeg voor hem?

Ik pak mijn fiets en fiets gewoon ergens naartoe het maakt niet uit waar als ik maar weg ben van deze plek. Ik blijf hevig snikken en de tranen rollen nog steeds over mijn wangen. Het voelt alsof er een gat geboord is door mijn hart. Ik blijf fietsen totdat ik aankom bij een meer met een bankje.

*****
POV. Shawn

Ik duw het meisje m'n huis uit en gooi de deur achter haar dicht. Zodra de deur dicht is sla ik tegen de muur aan en zak ik naar beneden.

Ik heb het verpest...

Ik was veels te dronken om nog goed na te denken en ik heb ook nog eens gelogen tegen Moon. Ik was naar de club in plaats van een etentje met mijn ouders. Tranen rollen over mijn wangen en ik besef me dat ik dit nooit meer goed kan maken.

Ik hou nog steeds van Moon met heel mijn hart. Ik krijg nog steeds dezelfde kriebels als ze me aanraakt of als ik haar zie. Ik hou soms zo veel van haar dat het pijn doet.

Je gaat dit nooit meer hetzelfde krijgen...

Zijn de woorden die in mijn hoofd blijven ronddwarrelen...

*****

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Where stories live. Discover now