~7~ Het feest

358 16 4
                                    

POV. Moon

We komen aan bij de plek van het feest. Het feest is trouwens van Jake. Ja van die rare jongen inderdaad...

Ik wil uitstappen maar Shawn is me voor. "Ik kan ook zelf een deur open maken hoor" zeg ik lachend. Shawn grijnst en we lopen samen naar het huis toe..

Shawn belt aan en ik begin best zenuwachtig te worden.. Want ik ben hier wel met de populairste jongen van de school.. De deur vliegt open en Jake kijkt ons aan.. Daarna knikt hij goedkeurend en laat ons binnen..

Ik kijk om me heen en zie allemaal mensen dansen, drinken en zoenen.. Ik voel Shawn's ogen in m'n rug branden en draai me om.. "Shaw-" voor dat ik iets kon zeggen werd ik meegetrokken door Jens.

"Laat me los!" Roep ik. Maar het heeft geen nut. Hij sleurt me mee de dansvloer op.. "Kom dansen babe" zegt Jake met een grijns. Ik knik heel langzaam en we beginnen te dansen..

Vanuit m'n ooghoek zie ik Shawn woedend naar ons kijken. Ha, dit vind ik wel leuk. Een jaloerse Shawn. Ik grijns en begin een beetje los te komen..

Uiteindelijk komt er een schuifelliedje en Jens komt dichterbij... Hij trekt me tegen zich aan en we beginnen te schuifelen.. Na het liedje tilt Jake m'n hoofd omhoog en kijkt me aan.. Hij kijkt naar mijn lippen en ik voel Shawn's ogen in mijn rug prikken...

Jake komt langzaam dichterbij en na een paar seconden voel ik zijn lippen op de mijne.. Maar, het voelde anders dan die van Shawn.. Eigenlijk slechter. Jake z'n lippen waren ruig en die van Shawn zacht.. Een schuldgevoel bekruipt me.. Ik ga Shawn toch niet leuk vinden?

Ik was zo in m'n gedachtes dat ik niet doorhad dat Jake een rake klap van Shawn had gekregen.. Iedereen keek naar ons en ik liep snel weg..

Shawn rende me achterna en ik liep de trap op naar boven. "Die kamers zijn op slot!" Hoor ik Shawn vanaf beneden roepen..

Shawn komt met een grijns op me af lopen en ik slik.. Hij duwt me ruig tegen de muur aan.. "Waarom deed je dat?" Fluisterd Shawn tegen m'n oor aan. "I-ik-" Shawn kapt me af. "Het maakt niet meer uit ik heb je nu toch al" ik kijk hem aan en zie een grijns op z'n gezicht.

Hij komt steeds dichterbij en begint kleine kusjes te geven in m'n nek.. Een rilling glijd over mijn lichaam heen en ik voel Shawn tegen m'n nek aan lachen.

Hij stopt en kijkt me weer aan. Ik bijt op m'n lip en kijk weg. "Stop met wegkijken Moon, t' helpt toch niets" hij tilt m'n kin zijn kant op en houdt hem vast met z'n hand..

Shawn likt z'n onderlip en hij kijkt naar m'n lippen. Langzaam komt Shawn dichterbij en ik sluit m'n ogen.. Ik voel z'n warme lippen op die van mij en ik voel kriebels in m'n buik..

 Ik voel z'n warme lippen op die van mij en ik voel kriebels in m'n buik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nee Moon!! Je mocht niet vallen voor deze jongen.. Het mag niet!!

Maar ik kan het gewoon niet laten..

Het is gewoon onmogelijk...

Waarom kan ik niet gewoon stoppen...

******

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Where stories live. Discover now