{11} Shawn's gevoelens #2

310 15 0
                                    

POV. Moon

Ik voel het zonlicht op m'n oogleden schijnen en met veel moeite open ik ze. Ik kijk om me heen en zie Shawn slapend tegen het ziekenhuis bed aanzitten.

Ik pak zijn hand vast en er verschijnt een kleine glimlach op z'n gezicht. "Moon, ik hou van je" de woorden die uit zijn mond komen laten me nadenken. Een badboy die van iemand houdt? "I-ik hou ook van jou" komt er zacht bij me uit.

Shawn staat op en komt naast m'n bed staan. "Alsjeblieft laat me nooit meer zo schrikken" ik kijk Shawn aan met één opgetrokken wenkbrauw. "Misschien wel" grap ik. Maar Shawn's gezicht wordt serieus en ik voel het bloed naar m'n wangen stijgen. "Oke, oke nee Shawn ik laat je nooit meer schrikken" zeg ik vlug om hem gerust te stellen. Shawn's gezicht veranderd weer naar een gezicht met emotie.

Bij Shawn weet je nooit of hij nou blij is of niet...

Hij heeft altijd zo'n emotieloos gezicht...

"Wanneer mag je weer gaan?" Vraagt Shawn. Ik kijk naar de klok op de muur en besef me dat ik dat niet eens weet. "U-um weet ik niet" ik zucht en probeer te staan maar Shawn houdt me tegen. "Blijf maar liggen ik haal wel iemand" hij knipoogt en loopt weg...

Heyyy mensen, sorry dat ik zolang niet meer heb geschreven maar ik had niet zo veel tijd want we hebben proefwerkweek op school en ik was ook bezig met andere boeken.. Maar ik ga nu proberen om dit boek weer actief te houden

Xxx Kylie

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Where stories live. Discover now