~5~ Shawn's gevoelens

375 14 3
                                    

POV. Moon

Ik blijf tegen hem aanduwen, maar niets heeft zin.. Een zucht verlaat mijn mond. "Shawn, laat me gewoon gaan, ik heb op dit moment meer aan m'n hoofd dan alleen jou" Shawn kijkt me met een scheve glimlach aan. "Nee hoor je staat nogsteeds bij mij" pff ik word zo gek van deze jongen..

Ik begin echt m'n verstand te verliezen door hem.. Ik voel z'n warme adem tegen m'n hals aan en krijg kippenvel.. "Je kunt niet weg, je blijft hier" ik sluit mijn ogen en probeer een manier te zoeken om uit zijn greep te komen..

"Shawn" zeg ik fluisterend met mijn ogen nog steeds gesloten.. "Laat me gaan" ik open me ogen en kijk hem strak aan.. Hij doet wat ik zeg.. Wacht? Hij doet nooit iets wat ie zelf niet wilt.. Dus dit is bijzonder..

Ik grijp m'n kans en loop weg.. Ik draai me om en zie hem naar me staren.. Hij knippert 2 keer met z'n ogen en draaid zich dan om..

De bel gaat, en ik loop snel naar m'n kluisje om m'n spullen te pakken en naar huis te gaan..

Ik loop naar mijn fiets en gelukkig kwam Shawn me niet achterna.. Ik snap nogsteeds niet wat er met hem is.. Opeens liet hij me los terwijl hij nooit iets doet wat ik zeg..

POV. Shawn

Wat gebeurd er allemaal met me? Waarom liet ik haar los? Waarom liet ik haar gaan? Allemaal vragen vliegen in m'n hoofd rond en ik begin langzaam gek te worden...

Wat doet ze met me? Ze maakt me anders.. Ze laat me dingen doen die ik anders nooit doe..

Shawn, Wtf denk je allemaal! Je valt niet op meisjes! Je wilt ze alleen maar krijgen voor 1 nacht en meer niet!

Maar diep in m'n hart, doet het me toch pijn om haar daar zo te zien lopen.. Ik wil haar t' liefst knuffelen.. Maar ik ben een badboy.. En ik wil mijn reputatie op deze school niet kwijtraken...

Shawn, je begint echt gek te worden..

*****

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon