~4~ Er uit gestuurd

383 17 2
                                    

POV. Moon

Een rilling glijd over m'n rug heen. "I-ik wil jou helemaal niet" zeg ik trillerig. T' komt nu helemaal niet zo over alsof ik hem echt niet wil, maarjah. Een gemeen lachje ontsnapt Shawn's mond. "Wedde van wel." Ik kijk hem raar aan. Tss wedde van niet. Zijn bruine ogen kijken de mijne aan. Langzaam buigt hij zich naar voren om wat te fluisteren. Tenminste, dat dacht ik. Ik voel zacht een spoor van kusjes in m'n nek en dan opeens...

Bijt Shawn in m'n vel en een hoog geluid ontsnapt uit m'n mond. "Auw" zeg ik bot en wrijf over m'n nek. "Sorry babe" zegt Shawn met een grijns. "Sukkel" hij haalt z'n armen weg en ik ren snel naar m'n lokaal..

Pfff, zo daar ben ik ook weer vanaf.. Een zucht verlaat m'n mond en ik laat me op de dichtsbijzijnde stoel vallen.

De lerares kijkt me streng aan. "En waar kom jij zo laat vandaan" schreeuwt ze. "Nou, vanaf de gang" de kinderen in m'n klas beginnen zacht te lachen. Behalve, de lerares.. Die wordt alleen maar bozer en bozer.. Oww crapp

"Moon! Ga maar de klas uit, dit gedrag hoef je hier niet meer te tonen!" "Oke" antwoord ik droog. Ik pak mijn tas en loop weg. Als ik een tijdje loop voel ik ineens 2 handen om m'n heupen heen vliegen en ze drukken met hard tegen de muur aan.. M'n hoofd bonst met een flinke snelheid tegen de muur.. Een pijnscheut schiet er doorheen. "A-auw" kreun ik zacht..

Ik kijk naar boven en zie een grijnzende Shawn. "Waar dacht je wel niet heen te gaan?" Zegt hij op een liefe toon. "Nou, tjaa aangezien ik er uitgestuurd was, was ik niet van plan om jou hier tegen te komen" Shawn begint te lachen. "Het is me een genoegen" ik kijk hem vies aan en begin weer tegen zijn borst aan te slaan.. "Wat probeer je baby?" Ik rol m'n ogen. "Veel"

********

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu