~10~ Ziekenhuis

336 15 6
                                    

POV. Moon

Ik hoor zachte stemmen. "Jha, ze slaapt nog denk ik" ik probeer mijn ogen te openen maar het lukt niet. Waar ben ik? Ik hoor zachte piepjes naast me. *piep* *piep* *piep* ik lig toch niet.. In het ziekenhuis?

Ik hoor steeds 2 stemmen en herken de ene stem wel. Die stem is Shawn.

Flashback

"SHAWNN HELP!" Schreeuwde ik. Shawn rende als een gek naar me toe en sloeg de man hard. Ik viel op de grond en hoorde zacht de stemmen vervagen. Uiteindelijk werd alles zwart

Waarom? Waarom kan ik m'n ogen niet openen? Ik hoor voetstappen de kamer inkomen. "Shawn Mendes en Cloé Smiths, we hebben slecht nieuws" m'n hart begint langzaam sneller te kloppen en het gepiep gaat ook sneller.

"Moon is in koma en ze hoort jullie wel maar ze kan niet praten, haar lichaam reageert er ook op zoals jullie horen aan de piepjes" de piepjes zijn wat versneld omdat ik me besef dat ik in koma ben.

Ik probeer met alle kracht mijn ogen te openen maar het lukt gewoon niet. Ik voel iemand m'n hand sterk vastpakken. "Moon, alsjeblieft wordt wakker i-ik mis je" m'n lichaam begint een te schokken omdat ik weet dat Shawn dit zegt.

En ik wil hem zo graag zien..

Ik wil hem niet voelen of horen. Ik wil hem gewoon f*cking zien! M'n lichaam begint langzaam warmer te worden en Shawn merkt het. "Moon, beloof me dat je het red" ik voel zachte kusjes in m'n nek.

Is Shawn wel een badboy?

Of is Shawn nou een goodguy?

Hij reageert heel anders tegen me dan eerst. Eerst was hij gemeen, vals en echt gewoon een walgelijk kind.

Maar nu?

Nu is het gewoon een aardige jongen die me helpt en die ook nog eens enorm knap is..

Okay, niet zo denken over Shawn Moon.. Stop!

Langzaam val ik in een slaap door al m'n drukke gedachtes. Ik hoor alle stemmen en alle woorden die Shawn tegen me zegt steeds zachter en na een tijdje is het doodstil..

******

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Where stories live. Discover now