{17} Waarheid

280 14 0
                                    

POV. Moon

Als ik klaar ben met het eten van mijn pannenkoek, pak ik mijn bord en leg hem op het aanrecht

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als ik klaar ben met het eten van mijn pannenkoek, pak ik mijn bord en leg hem op het aanrecht. Shawn doet precies hetzelfde. Ik loop naar Shawn toe en zwaai mijn armen om hem heen.

"Shawn, ik hou van je" mompel ik tegen zijn borstkas aan. "Ik hou ook van jou Moon" fluistert Shawn in mijn oor. Ik kijk omhoog en Shawn kijkt me aan. Hij doet een pluk haar achter mijn oor en komt dan dichterbij.

"Shawn" fluister ik zachtjes. "Jha Moon?" Ik kijk hem nog een keer diep in zijn ogen aan. "Ben je echt geen Badboy?" Shawn zijn blik veranderd. "Het ligt eraan op welke momenten, maar ik denk het niet... Ik was alleen maar zo om gewoon stoer te doen op school"

Ik zucht en ga verder. "Maar waarom?" Shawn zijn hoofd hangt nu naar beneden zodat ik zijn gezicht niet kan zien. "Omdat.... Omdat ik vroeger gepest werd"

Shawn Mendes gepest?

Waarom zou iemand hem ooit pesten?

"Ze vonden dat ik veelste softy was en dat ik nooit de regels overtrad" Shawn z'n ogen ontmoeten langzaam weer de mijne. Ik kan hier niets op zeggen dus doe wat ik moet doen en wat voor mij goed voelt...

Ik druk mijn lippen snel op die van Shawn en Shawn zoent snel terug. Ik ga met mijn handen door zijn haren en hij duwd me op de bank. Ik stop de zoen en kijk hem aan.

"Shawn Peter Raul Mendes"

"Ik denk dat ik voor je ben gevallen"

"En hard ook"

-------------------

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Where stories live. Discover now