{21} Lijkbleek

133 4 5
                                    

POV. Moon

Ik had dit kunnen weten. Ik had dit kunnen voorspellen en het kunnen voorkomen. Waarom doe ik dit mezelf aan?

Een gefrustreerde zucht verlaat mijn mond en ik staar naar het water dat langzaam stroomt. Een vlaag van koude lucht zorgt er voor dat mijn huid kippenvel krijgt waardoor mijn hersenen me vertellen dat ik naar binnen moet gaan.

Ik negeer het en blijf stug zitten. Allemaal vragen blijven door mijn hoofd rondspoken ook al weet ik van de meeste vragen het antwoord al.

Waarom ging hij vreemd?

Omdat hij genoeg van je had.

Waarom vertelde hij niet eerlijk waar hij was?

Het kon hem niks meer schelen want hij houdt niet meer van je.

De vragen blijven maar komen en de tijd vliegt voorbij.

***

Mijn lichaam trilt en mijn handen zijn inmiddels helemaal blauw geworden van de kou. Ik staar nog steeds naar hetzelfde meertje en doordat de kou ervoor gezorgd heeft dat ik in een soort van trance zit zijn de pijnlijke vragen die mijn hart telkens een stukje meer doen scheuren gestopt. Alles stopt langzaam. Mijn oogleden worden zwaarder, mijn lichaam wilt gaan staan maar het lukt niet meer, elke spier in mijn lichaam vecht maar het is te koud en ik heb hier te lang gezeten. Het was een stom idee, hier zitten in de kou en dramatisch gaan zitten janken, denk ik in mezelf. Na een tijdje stoppen alle gedachtes en worden alle geluiden vager. Ik beland in een zwarte duisternis en de wereld om me heen is gestopt.

POV. Shawn

Ik moet haar vinden. Wat als ze nu ergens op straat aan het zwerven is en als er één of andere rare man haar heeft meegenomen ofzo.

Ik ben zo'n klootzak.

Ik verdien haar niet. Ik verdien haar lach niet, of de grappen die ze altijd over mij maakt niet, ik verdien het niet dat ze me laat lachen, of dat ze me laat huilen. Ze is te goed voor me. Ik verdien alle vlinders die ze in mijn maag rond laat vliegen niet elke keer als ik in haar prachtige ogen kijk.

Ik verdien haar niet en ik heb haar ook niet meer.

Dat is wat ik denk terwijl ik als een gek naar buiten ren om het meisje waar ik met heel mijn hart van hou te zoeken.

Misschien is ze wel gewoon thuis.

Maar dat is niks voor Moon.

Ik doorzoek alle straatjes en alle starbucks winkels, want ik weet dat ze daar altijd naar toe gaat als ze zich niet goed voelt of als ze juist super blij is.

***

De hoop is bijna verdwenen als ik haar nergens aantref en mijn voeten doen pijn van al het geren.

Ik loop rustig langs een meertje waar ik allemaal oudere mensen op bankjes zie zitten. Op deze plek hoor je te zijn als je rust zoekt maar ik zoek geen rust, ik zoek Moon. Een zucht verlaat mijn mond en ik haal gefrustreerd een hand door mijn haar.

Terwijl ik zo dramatisch aan het rondlopen ben, valt me iets op.

Op een klein bankje precies voor het meer, ligt een meisje. Ik loop wat dichterbij om te kijken of het misschien Moon zou kunnen zijn.

Mijn ogen worden groter en het besef schiet me te binnen. Daar ligt ze. Moon. Haar ogen zijn gesloten en ze is lijkbleek. Haar mond hangt een klein stukje open en haar haren zitten helemaal door de war.

"Moon, Moon, alsjeblieft wordt wakker het spijt me."

De woorden komen als smeekgebeden uit mijn mond maar er is geen enkel teken dat ze erop heeft gereageerd.

Snel til ik haar op en ren ik zo snel als ik kan naar mijn huis. Ik pak mijn sleutel met één hand en haal de deur van het slot af. Mijn voet duwt hem open en snel ren ik met Moon naar boven en haar veels te koude lichaam leg ik op mijn bed neer waarna ik de dekens over haar lichaam heen sla.

Ze heeft zich tijdens het rennen wel een paar keer bewogen maar haar ogen zijn nooit open gegaan. Angst raast door mijn aderen.

Dit heb ik veroorzaakt.

Door mij is ze nu onderkoeld.

Ik bijt op mijn lip en haal zenuwachtig een hand door mijn haren. Mijn ogen sluiten zich en ik scheld mezelf uit in mijn hoofd. Ik ben zo'n waardeloze zak. Ik kan ook echt gewoon werkelijk niets. Ik verdien haar ook niet. Ze verdient iemand die er altijd voor haar is en die nooit zo'n sukkeltje zou zijn zoals ik ben geweest of nou jah, ben.

Terwijl ik zo in gedachtes was hoorde ik Moon haar zachte stem niet.

"Shawn?"

***

HALLOOOO! Ja dat was wel eventjes heel lang geleden dat ik dit verhaal heb geupdate. Het spijt me echt ontzettend erg. Ik was heel erg bezig met de andere boeken op mijn account. Maar ya gurll is terugg. :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 28, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Where stories live. Discover now