~3~ Eerste zoen

445 17 5
                                    

POV. Moon

Biepp
Bieppp
Bieppppp

Een vermoeiende kreun verlaat m'n mond en ik zoek naar m'n wekker.. Ik sla zowat overal op m'n nachtkastje of omdat ik gewoon hartstikke scheef ben.. Of omdat ik gewoon veels te vermoeid ben..

Waarom heeft iemand bedacht om je zo vroeg uit bed te laten gaan voor alleen maar een gevangenis met allemaal problemen.. Je hele leven word geruïneerd door school..

Het is echt een moment dat je lekker ligt te slapen in je bed en lekker in je droom zit.. En dan gaat die verdomde wekker van je.. Ugh, ik haat het..

Ik heb de hele nacht zitten dromen over Shawn.. Blehh, ik haat die jongen met z'n grote ego.. Hopelijk word hij niet nog erger..

Vermoeid stap ik uit bed en begin aan m'n ochten routine..

Als ik gegeten heb en al mijn dingen gedaan heb. Pak ik mijn fiets uit de schuur en fiets snel naar school..

Als ik aankom zet ik m'n fiets in het fietsenrek en meteen daarna voel ik mijn mobiel trillen.. Wie de fck kan dat zijn..

Ik open whatsapp en zie een bericht van Cloé, en een onbekend nummer.. Als eerste open ik die van het onbekende nummer en zie meteen al wie het is..

Hai babygirl ik mis je wel al hoor.. Doe wel iets sexys aan.. 😏😉

Ugh, die jongen is niet goed.. Ik bekijk m'n kleding nog even. Voor de zekerheid of het wel goed is..

Ik heb een short aan en een t-shirt dus dat is wel oké denk ik.. Ik loop langzaam het schoolgebouw binnen en zie meteen Shawn staan.. Oww damn.. Beter komt hij niet..

Maar bij mij moet alles weer eens tegenzitten.. Shawn ziet me en loopt langzaam naar me toe.. Ik krijg alweer rillingen als ik z'n grijns zie..

Ik draai me om en loop naar m'n kluisje toe om hem te ontwijken.. Ik drop wat spullen in mijn kluis en als ik me omdraai..

Staat Shawn met z'n gespierde armen rustend tegen mijn kluis aangeleund.. Maar precies zodat ik gevangen zit tussen zijn armen.. Waarom nou weer bij mij in vredesnaam..

"Je hebt goed geluisterd baby, je bent inderdaad echt sexy" zegt hij met een knipoog..

Ik walg van hem.. "Denk maar niet dat ik zo snel voor je val Shawn" zeg ik zo zelfverzekerd mogelijk.. Shawn kijkt me met z'n groen-bruine ogen aan.. "Dat zullen we gauw genoeg merken Moon" ik kijk hem vuil aan.. Wat denkt hij wel niet allemaal van me..

Ik duw tegen Shawn z'n gespierde borstkas aan maar zonder enig effect.. Shawn drukt zichzelf tegen me aan en begint gemeen te lachen..

Zijn lach trilt door m'n hele lichaam heen en ik krijg meteen kippenvel..

"Je wilt me heus wel babygirl" ik kijk hem strak aan. "Wie zegt dat" z'n ogen twinkelen. "Ik" zegt hij ijzig terug..

Deze jongen is zo moeilijk te ontwijken..

"Zeg gewoon eerlijk dat je me wilt" fluistert hij in m'n oor.. Ik ril en schud hevig mijn hoofd.. Hij plaats z'n handen op mijn heupen en trekt me naar zich toe..

Hij komt steeds dichterbij en drukt z'n lippen op die van mij..

Nee! Dit wil ik echt niet... Okay dit is wel echt de eerste jongen die me heeft gezoent.. Best triest maarja.. Ik kan het gewoon niet laten en zoen hem terug.. Hij raakt met z'n tong m'n onderlip voor toestemming..

Maar dan schiet alles me weer tebinnen.. Het is een fcking badboy.. Ik trek terug en hij heeft weer zo'n irritante grijns op z'n gezicht..

"Zie je wel" zegt hij hees..

"Shawn, je bent echt een eikel" fluister ik.. Hij lacht. "Ik hou ook van jou"  Ik kijk hem boos aan en vlak daarna gaat de bel.. Shawn duwt me ruw tegen de kluisjes aan..  "Euy SUKKEL wil je van me afblijven?" Zeg ik geïrriteerd. "Nee" ik sla hem hard maar het helpt niets.. Ik ben hopeloos tegenover zo'n gespierd iemand..

"Stop met zeggen dat je me haat, of dat je me niet wilt.. Want geloof me ieder, maar dan
ook echt ieder meisje... Valt voor me.. Zo ook jij dus. Let maar op Moon...."

                                   *********

THE BADBOY WANTS ME {Ft. Shawn Mendes}Where stories live. Discover now