Twenty • Two

1.1K 45 1
                                    


- Вие, какво?! - извика силно и всички ни погледнаха.

- Не викай! - казах му по - тихо.

- Няма да ходиш! Ще изтриеш номера му. Да, просто е. - вдигна рамене и после се облегна на стола. Сякаш се опитваше да убеди себе си, че прав.

- Слушай какво: нито ще изтрия номера му, нито няма да се срещаме. Не можеш да ми казваш какво да правя! - погледнах го в очите. Ръцете му минаха по бедрата и ги стиснаха силно.

- Сара. Няма да се срещаш със Зейн! Забранявам ти.

Никога ми бе беше говорел по този начин. Разбира се, че сме се карали преди, но никога не е говорел с толкова злоба.

- Добре. Няма да се срещам с него... - видях как се отпусна. - само защото ти искаш. Той ми е приятел и ти забранявам да говориш за него с такава злоба, Хари!

- Дори не смей да го наричаш приятел, Сара. Нямаш си и на идея какво е правил и какво вероятно все още прави.

Вече всички ни гледаха. Знаех колко е грозно и неприлично, но изобщо не ми пукаше. Щом ме изнервя така и аз ще го изнервям.

- На мен нищо лошо не ми е направил-

- Само гледай как ще ти се случи нещо с него. - не мога да споря с него повече. Наистина!

Harry's POV

Тази луда жена.... Няма си и на идея какво я очаква, ако започне да се размотава с този идиот.

- Знаеш ли? Тръгвам си! Не мога да седя тук, с теб, да се караме, Хари. Дай ми тъпите ключове и да се махам. - тя се изправи и сложи ръка пред мен, очаквайки да и' ги дам. По - добре да го направя, защото можем да се скараме още повече.

- Ето. - сложих и' ги в малката ръката и веднага се обърна да взима количката с Емет.

Със София си шепнеха нещо, а всички други ме гледаха. Луи клатеше глава, а Лиам и Найл само гледаха в една точка в масата. Беше им хипер неудобно. След секунди и двете тръгнаха, заедно с Емет, като София прошепна на Лиам, че ще се върне след малко. Поне тя си мисли, че никой не я чу.

Защо на мен? Защо?! Защо шибаният Зейн трябваше да ми се меси в живота ми отново? Защо е толкова проклет? Защо си мисля, че ще преобърне живота ми в лошия смисъл на думата? Защо?!

4 Months [ Harry Styles BG. Fanfic ]Where stories live. Discover now