Forty • One

973 53 1
                                    

В С Е   Е Д Н О   С Л У Ш А М   Е М Е Т


Днес беше прегледа ми в четири и половина. Бях казала на Джема, че ще ходя и тя ми предложи да го вземе със себе си. Не отказах, а и Емет нямаше нищо против.

Тя дойде да го вземе в три и след това започнах да се подготвям. Изкъпах се и тръгнах. Точно в четири и половина бях там.

— Госпожица Стоун? - сестрата на лекарката ме извика, гледайки в листа си. Въздъхнах и влязох е кабиента.

— Вие трябва да сте Стоун, нали? - лекарката подаде ръката си с усмивка и се здрависахме.

— Да. - отвърнах на усмивката и' и седнах на стола срещу нея. Обясних и' за проблемите си. Тя изглеждаше очудена, което ме накара да започна да се притеснявам още повече.

— Легнете на кошетката. - каза ми мило. Исках да и' върна с усмивка, но не можех. Сякаш цялата ми челюст беше замръзнала. С треперещи ръце вдигнах потника си. Лекарката седна до мен. Сложи гел на корема ми и с устройството започна да го размазва по кожата ми.

19:34 часа.

Усещах сълзите си как се разбираха върху ръцете ми, докато режех домата в малката купа. Салата за мен и сина ми. Хари каза, че ще се прибере до шест и половина, най - късно. Изрично му б1х казала, че е много важно за мен да е тук тази вечер, защото имам да му казвам нещо важно.

Но вече от един час не си вдига телефона.

— Мамо? - изведнъж малка длан се настани на бедрото ми. Емет държеше лист в другата си ръка. Щом срещнах зелените му очи, нямаше как да спра сълзата си. Която падна на ръката му.

— Да, миличък? - оставих нещата на плота и клекнах пред него. -  Мама не плаче. Просто и' влезе нещо в окото. - трябваше да измисля обяснение,  за да махна изплашения му поглед.

— Тати? Къде е той? - любимия ми въпрос... толкова често задаван.

— Сигурно с чичовците ти. Чичо Лиам, Найл и Луи. - сложих ръка на бузата му и го целунах по челото. - Ей сега ще направя салатата и ще се нахраним. Какво държиш?

4 Months [ Harry Styles BG. Fanfic ]Where stories live. Discover now