RIP Johannah

806 52 3
                                    

На 7.12.2016 Johannah Deakin почина от левкимия. Майка на седем прекрасни деца, обичана съпруга и майка.

Изгубихме страхотна майка, но спечелихме ярка звезда.

Най - вероятно сте разбрали за невероятната трагедия споходила семейство Tomlinson. 

Бях меко казано потресена от новината. Вървях си по улицата и си повтарях, че това не може да е истина. Мислих си:" Как е възможно в едно сплотено семейство да се случи такава трагедия?!"

Днес целия ми ден беше скапан, а това беше капакът.

Щом се прибрах вкъщи, прегледах всички трендове в туитър свързани със съкушеното  семейство. Плаках. И все още плача, докато пиша това.

Тя беше посветила живота си за децата си. До последния си дъх помагаше на децата, които се борят, докато тя самата се бореше.

Фактът, че толкова много хора изказват мъката си, показва, че въпреки от разстоянието тя е докоснала сърцата на много хора. И как не би могла!? Една невероятно силна жена, която до последно помагаше на всеки човек, който имаше нужда.

Тя ще продължава да им бъде алгел пазител, но ще ги пази отгоре. 💗

Johannah е диагнозицирана с левкемия още от началото на годината, но е просто невероятно колко силно беше семейството, докато майката на дома им се бореше за живота си. С нищо не ни показа, че нещо ужасно се случва в общия им живот. И може би това беше причината за голямата изненада.



"Защо винаги най - добрите хора умират?"

"Когато си в градината, кое цвете си избираш?"

"Най - красивото..."




Другото нещо, коети ме накара да повярвам, че това се е случило, беше туита на Зейн... Не го харесвам. Изобщо. Но беше много мило, толкова което беше написал.
Не го бях очаквала от него, но ... нужно ли е да се случи нещо толкова ужасно, за да напишеш нещо за него. ( много вероятно е да не сте съгласни с мен, защото той не ми е любимец )

Когато видях, че след няколки дни ( на 12.12.2016г. ) първата песен на Луи ще излезе, не повярвах. Не и толкова скоро...

Но всъщност се оказа истина. Слушах малката излязла част от нея и ми хареса. В нея пееш само Луи.

 В нея пееш само Луи

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


След малко видях и текста. Веднага си помисих, че е писан за нея - без съмнение.

Не случайно "Darling just hold on" e одебелен. Луи беше така наричан от вече покойната си майка.

Не съм сигурна, но мисля, че утре на финала на X Factor в Англия, Луи ще изпълнява песента. Не знам защо, но съм сигурна, че ще плаче. Толкова скоро след смърта и'.. Нямам търпение да разбера какво ще се случи.

Johannah will be always in your heart's. 💗💗💗😭

(Съжалявам ако на някого не ми е харесало, но аз имах нуждата да го напиша. Ако имате отношение към Ужасът, моля напишете го в коментарите ☺💗)

 Ако имате отношение към Ужасът, моля напишете го в коментарите ☺💗)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
4 Months [ Harry Styles BG. Fanfic ]Where stories live. Discover now