Epilogue

1.4K 87 24
                                    

И С Т И Н С К А Т А     Л Ю Б О В


18 години по - късно.

Хората казват да живееш живота си все едно имаш два. Смятам, че до момента се справям много добре. Успях да намеря любовта на живота си, създадохме заедно семейство, което в момента правеше собствено семейство.

С Хари създадохме три прекрасни деца: Емет Хари Стайл ( 24 ), Дарси Анн Стайлс ( 20 ), Скай Едуард Сайлс ( 18 ). Трето ни дете беше отново момченце! Хари беше повече от щастлив в деня, в който се роди.
 
Искахме още деца. Разбира се, че искахме! Консултирахме се с доктора ми, но получихме отрицателен отзвук. Причината беше напредналата ми възраст. Вече бях претърпяха почти 4 бременности и тялото ми беше твърде изморено. Докторът каза, че е почти 100% сигурно организмът ми да отхвърли плода. И двамата с Хари не искахме да преминем през онзи ужас отново.

Но това не ни спря да продължим да разширяваме семейството си. Четити години след раждането на Скай, с Хари си осиновихме дете! Бенджамин Блейк Стайлс ( 20 ). Въпреки че тогава Скай беше едва на две годинки, и трите ни деца приеха Бенджамин като свой брат. Той също много ги заобича. Хари и аз бяхме много горди.

Преди 10 години осиновихме и Розали Стайлс ( 21 ). Дарси беше толкова щастлива, че имаше по - голяма сестра, че постоянно беше около нея. Двете станаха истински сестри, а Роузи разчиташе на братята си. Двамата с Бенджамин веднага се сближиха. Вероятно, защото и двамата бяха осиновени.

Двамата с Хари се опитахме да обичаме Бенджи и Розали като свои собствени деца. Но нямаше нужда от опитите ни - любовта ни дойде сама.

Всяко едно от децата ни намери своя път. Откри това, с което искаше да издържа семейството си. С Хари сме ужасно горди от тях.

След като се върнахме от Италия сед сватбата ни, Емет навести Фреди. Луи беше купил ново пиано и синът ни веднага се влюби в инструмента. Така малко по малко Луи учеше Емет на пианото. Записахме го веднага на уроци, защото забелязахме таланта му.

Така Емет намери своята професия. В момента обикаля света като баща си и свири в най - големите зали своята музика. За него говорят постоянно и набира все повече в попурност. Много често в интервютата си споменава семейството си. Споделя, че дължи абсолютно всичко на нас, особено на баща си както и на любовта на живота си - Лорен. Запознаха се във Франция, където и решиха да останат да живеят. Едно наистина прекрасно момиче - много интелигенто, умно и красиво. Още с първата ни среща с нея я харесахме, както и братята и сестрите му. Вече бяха сгодени и сватбата им беше съвсем скоро, а още по - хубавото е, че Лорен беше в девети месец и съвсем скоро се очакваше двамата да станат родители на едно момиченце.

4 Months [ Harry Styles BG. Fanfic ]Where stories live. Discover now