Thirty • Nine

1K 49 0
                                    

Р Е В Н О С Т.


Harry's POV

Отворих бавно очите си и после пак ги затворих.

Бях с гръб към Сара, затова плъзнах едната си ръка към нея, но единиственото, което напипах, бяха студените завивки. Сбръчих лице и се обърнах сънено. Да, нямаше я. Само да не е в банята. Седнах на леглото все още със затворени очи.

Отворих внимателно вратата, за да не събудя Емет и и почуках на вратата. Погледнах надолу и от малкия процеп не излизаше светлина.

Отидох в хола и там я нямаше. Сигурно е отишла на работа по - рано.

Погледнах часовника и беше 9 и половина. Реших да направя закуска и тогаваа събудя Емет.

Приготвих ни палачинки. От нас двамата със Сара, аз правя по - хубавите.

След половин час бях готов.

Влязох тихо в стаята му и седнах на леглото. Наведох се и започнах да челувам бузите му. Той се размърда и започна за се смее.

— Добро утро, господин Стайлс - младши. Закуската Ви е готова. Предлагаме Ви палачинките на господин Стайлс - старши. - той не спираше да се смее. - Хайде, оправи се бързо, за да не изтиснат. Чакам те. - казах по - сериозно, все още с усмивка. Целунах челото му и го оставих.

След 10 минути беше готов. Седна на стола пред мен и обходи с поглед всичко на масата.

— Къде е мама?

— Мама е на работа. Днес отиде за последно.

— Добре. - кимна и започнахме да се храним.

Реших след това да го изведа навън, за да си поиграе с децата.

Бягаше пред мен към площадката. Навън бяха Зара и Колби, бащите им и... Стела.

Седнах на пейката до бащите на Зара и Колби и започнахме да си говорим. Децата около нас бягаха и викаха. Майките на другите деца обикаляха около тях.

По едно време погледа ми беше привлечен от една майка, която държеше малкото си момиченце, което се учеше да върви. Сетих се за Сара и как сега може да носи второто ни бебе. Нямаше как да не се усмихна.

Сетих се как помагаше на Ем, а сега не можеш да го спреш. Как го вдигаше когато падаше, когато беше болен, нощите, в които спеше до него, защото се притесняваше.

4 Months [ Harry Styles BG. Fanfic ]Where stories live. Discover now