~Κεφάλαιο 19~

4.4K 312 13
                                    

Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες τότε που γυρίσαμε από Θεσσαλονίκη. Με τον Σταύρο τα πηγαίνουμε τέλεια! Μαλώνουμε κάποιες φορές αλλά πάντα καταλήγουμε αγκαλιά στον καναπέ. Είναι τοσο υπέροχος. Κάθε πρωί μιλούσαμε στο τηλέφωνο όταν ξυπνουσαμε για να πούμε Καλημέρα ο ένας στον άλλο ασχέτως αν βρισκομασταν στο σχολείο. Τον λατρεύω! Έχω πάει αρκετές φορές σπίτι του. Οι γονείς του είναι εξίσου τέλειοι. Πάντα έχουν το χαμόγελο στα χείλη. Στον αδελφό μου του έχω πει τα πάντα και χαίρεται που βρήκα ένα καλό αγόρι. Εκείνος με την Νεφέλη από ότι μαθαίνω τα πάει μια χαρά. Σε μια εβδοαμδα κλείνουμε για Πάσχα. Ωραιααα. Σήμερα είναι Σάββατο, ειμαι μόνη στο σπίτι και περιμένω τον Σταύρο μου. Επίσης οι γονείς μου ξέρουν πως τα έχω με τον Σταύρο. Δεν τους το είπα βέβαια απλως μας είδαν μια μέρα αγκαλιά και το κατάλαβαν. Εεε και μετά τους εξήγησα τι έγινε. Εκείνοι χάρηκαν γιατί είχαν συμπαθήσει πολύ τον Σταύρο.
Το κουδούνι με διέκοψε από τις σκέψεις μου. Πηγα να ανοίξω αφου ηξερα πως ήταν ο Σταύρος μου.
Μ-Μωροοο μουυυ" είπα και τον αγκάλιασα.
Σ-Αγάπη μουυ" μου είπε και με έσφιξε ακόμα πιο πολύ στην αγκαλια του.
Μετά ακολούθησε ένα παθιασμένο φιλί.
Είδαμε λίγη τηλεόραση και μετά και μετά αρχίσαμε να λέμε διαφορα. Κάθε λεπτό καταλαβαίνω πόσο τον αγαπάω!!!
Ήθελα κάτι να κάνω για να τον πειράξω αλλά τι!? Ας κάνω το συνηθισμένο να βάλω τρικλοποδιά (χαχα είμαι γνήσιο διαβολακι εγώ 😂)
Μ-Μωρό μου πάμε απάνω? "
Σ-εμμ ναι" είπε και σηκώθηκε και τότε βρήκα την ευκαιρια να βάλω τρικλοποδιά και όπως ήταν αναμενόμενο παράλογο να πέσει κάτω. Παλι καλα που δεν έπεσε γιατί αν έπεφτε θα χτυπούσε στο τραπεζάκι. Φοβήθηκα γιατι παραλιγο να χτυπήσει, δεν θα το ξανακάνω.
Σ-Έτσι το πας?"
Μ-Τι έκανα? " ειπα τάχα μου αθώα.
Σ- Τώρα θα σου πω τι έκανες " είπε και με πήρε σε στυλ νύφης και με έβαλε στο κρεβάτι. Ανέβηκε από πάνω μου και με κοιτούσε μέσα στα μάτια.
Μ-Αχχ φοβάμαι "
Σ-Δεν θα πρεπε μωρό μου" Είπε και ήρθε απειλητικά προς εμένα και άρχισε να με γαργαλαει. Αχχ δεν άντεχα άλλο είχα σκασει από τα γέλια.
Μ-Μω χαχα ρο χαχα μου σε πάρα χαχαχ καλώ σταμα χαχα τα"
Σ-Είσαι κακό κοριτσι"είπε και με άφησε
Μ-Μα σε αγαπάω "
Σ-Γι αυτό μου αρέσεις μωρό μου, γιατί είσαι κακο κορίτσι και με αγαπάς"
Είπε και με φίλησε. Μετά έπεσε πίσω εξαντλημένος όπως και εγώ. Κάποια στιγμή τον ένιωσα να κουνιέται και γύρισα να τον κοιτάξω. Είχε πιάσει την κοιλιά του και έκανε μορφασμους πόνου.
Μ-Μωρό μου είσαι καλά ?" ειπα φανερά ανήσυχη.
Σ-Πονάει η κοιλιά μου"
Μ- Σήκωσε την μπλούζα σου να δω άμα έχεις καμία μελάνια."
Σ-χμμμ θες να δεις κάτι? "
Μ-Εγώ!? Χαχα μπα μωρέ " ειπα και σηκώθηκε καθώς σήκωσε την μλουζα του.

"Διαφορετικός! "Where stories live. Discover now