~Κεφάλαιο 26~

3.9K 346 10
                                    

Άνοιξα τα μάτια μου σιγά-σιγά και βρήκα τον Σταύρο από δίπλα μου να με έχει αγκαλιά. Σήμερα ήθελα να εξερευνησω το σπίτι γιατί εχθές δεν έκανα κάτι τέτοιο. Σηκώθηκα όσο πιο σιγά μπορούσα για να πάω στην κουζίνα. Πήγα στην κουζίνα και άρχισα να φτιάχνω πρωινό. Ο Σταύρος μου λογικά θα είναι πολύ κουρασμένος γιατί εχθές έκανε αρκετά πράγματα. Είναι τόσο τέλειος! Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός μου! Όταν τελείωσα το πρωινό έφτιαξα το τραπέζι και κοίταξα το ρολόι. Ήταν 11. Νομίζω ήταν ώρα να ξυπνήσει. Πήγα στο δωμάτιο μας και άρχισα να φιλάω την γυμνή του κοιλιά και μετά τον λαιμό Του. Ενώ είχε κλειστά τα μάτια του μου χαμογέλασε.
Μ-Μωρό μου θες να σε αφήσω λίγο ακόμα να κοιμηθείς? "
Σ-Όχι Όχι εντάξει είμαι" είπε και ανακαθησε στο κρεβάτι. Πήγα στο κρεβάτι και τον αγκάλιασα.
Μ-Ευχαριστώ! "
Σ-Για τι πράγμα μωρό μου? "
Μ- Αν δεν ήσουν εσύ, εγώ δεν θα ήμουν τίποτα. Ευχαριστώ για τα πάντα που έχεις κάνει για εμένα. Είμαι ευτυχισμένη μόνο μαζί σου. "
Είπα και τον αγκάλιασα ακομα πιο σφιχτά.
Σ-Και εγώ σε ευχαριστώ για τα πάντα. " είπε και με φίλησε. Μετά απο το φιλί μας του χάρισα ένα χαμόγελο.
Σ-Να σου πω κάτι? "
Μ-Φυσικα"
Σ-Έχεις πολύ ωραίο χαμόγελο, δεν ξέρω αν σου το έχω πει. "
Μ-Να σου πω και εγώ κατι? "
Σ-Για πες μου "
Μ-Αυτό το ωραίο χαμόγελο όπως λες υπάρχει μόνο όταν είμαι μαζί σου"
Καθίσαμε αγκαλιασμένοι λίγη ώρα και μετά θυμήθηκα πως έξω ειχα ετοιμάσει πρωινό.
Μ-Εφτιαξα πρωινό, θες να πάμε έξω να φάμε? "
Σ-Ιι έφτιαξε η πριγκίπισσα μου πρωινό!?" Είπε παιχνιδιαρικα και ανέβηκε από πάνω μου. Εγώ του γέλασα πολύ πλατιά και εκείνος με κοίταξε με ένα ερωτηματικό βλέμμα.
Μ- Μου αρέσει όταν με λες έτσι" είπα και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό.
Σ-Τότε να σε λέω πιο συχνά " είπε αισθησιακά καθώς με φιλούσε.

Σταύρος p.o.v

Είμαι τόσο χαρούμενος! Είναι τόσο γλυκιά η Μελίνα. Δεν μπορώ χωρίς αυτήν. Επιτέλους έχουμε το σπιτακι μας και ήμαστε μόνοι μας. Έχω πολλά σχέδια για το μέλλον μας και ελπίζω να τα πραγματοποιησουμε.
Καθόμασταν για αρκετή ώρα αγκαλια μέχρι που αποφασίσαμε να πάμε στην κουζίνα για πρωινό. Καθίσαμε φάγαμε. Και μετά είπαμε να πάμε να εξερευνήσουμε το σπίτι μας. Το σπίτι είχε ακόμα τρείς πόρτες τις οποίες δεν τις είχαμε δει. Ανοίξαμε την πρώτη πόρτα που υπήρχε στον διάδρομο και είδαμε την τουαλέτα. Που την είχαμε δει και εχθές. Μετά ανοίξαμε την δεύτερη πόρτα και είδαμε ένα δωμάτιο με κρεβάτι και τέτοια. Μάλλον ήταν παιδικό δωμάτιο. Είδα την Μελίνα να βουρκωνει και μετά έπεσε στην αγκαλια μου. Με κοιταξε και μου χαμογέλασε.
Μ-Σκέφτηκες αυτό που σκέφτηκα?" Είπε και και κατάλαβα πως έλεγε για την οικογένεια που θα κάναμε στο μέλλον αν ήμασταν καλά και μαζί που το ελπίζω. Αυτό είχα σκεφτεί και εγώ.
Σ-Ναι μωρό μου "ειπα και την φίλησα. Καθόμασταν αρκετή ώρα και κοιτούσαμε το παιδικό δωμάτιο και σκεφτόμασταν διάφορα.
Κάποια στιγμή ξεκολλησαμε και πήγαμε στην πόρτα που υπήρχε πριν το δωμάτιο μας. Ανοίξαμε και είδαμε την αποθήκη. Ωραία το σπίτι μας ήταν τέλειο! Μετά ήταν το δωμάτιο μας και απέναντι η κουζίνα. Επίσης στο παιδικό δωμάτιο και στο δικό μας είχε μπαλκόνι. Μετά πήγαμε στο σαλόνι και ανοίξαμε την μπαλκονόπορτα που είχε και βγήκαμε σε ένα μικρό κήπο.
Μετά καθησαμε στον καναπέ και την έβαλα στην αγκαλια μου.
Μ-Πώς θα αρχίσουμε τις πανελλήνιες ?? Είναι δύσκολα και αγχώνομαι. "
Σ-Μωρό μου μην αγχώνεσαι θα διαβάσουμε και θα περάσουμε εκεί που θέλουμε "
Μ-Το ελπίζω " είπε και με φίλησε.
Καθίσαμε για λίγο ακόμα και βλέπαμε τηλεόραση. Όταν ξαφνικά ένιωσα το ζεστό της χέρι να είναι κάτω από την μπλούζα μου και να μου χαϊδεύει την κοιλιά μου. Με το άγγιγμα της ηλεκτριστηκα και μου άρεσε αυτό. Την κοίταξα και της χαρισα ένα χαμόγελο όπως έκανε και εκείνη. Καθίσαμε έτσι για πολύ ώρα μέχρι που ένιωσα την Μελίνα να χώνεται πιο μέσα στην αγκαλια μου. Την κοίταξα και είδα πως τα μάτια της έκλειναν.
Σ-Πριγκίπισσα μου θες να πάμε να ξαπλώσουμε? "
Μ-Ναι παμε" ειπε και Αφού εκλεισα τα φώτα την έπιασα σε στυλ νύφης και την έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι μας όπως έκανα και εγώ.
Μ-Καληνύχτα μωρό μου! "
Σ-Καληνύχτα αγαπη μου!" Είπα και την έβαλα πιο πολύ στην αγκαλια μου καθώς την ένιωσα να χαλαρώνει και να κλείνει τα μάτια της όπως έκανα και εγώ σε λίγο.

Heyy guys

Τι κάνετε? Δεν είδα πολλούς ψήφους στο προηγούμενο και απογοητεύτηκα (😭)
Ελπίζω σε αυτό να είναι καλύτερα τα πράγματα. Θα με βοηθουσατε πολύ πολυ αν ψηφίζατε και σχολιαζατε την ιστορία μου.

Φιλιαα💘💘

"Διαφορετικός! "Where stories live. Discover now