~Κεφάλαιο 27~

3.7K 269 5
                                    

Μελίνα p.o.v

Ξύπνησα το πρωί με άγχος. Σήμερα έπρεπε να κάνω πολλά επειδή ήταν Πάσχα και θα ερχόντουσαν το μεσημέρι για φαγητό. Κάθησα για λίγο και παρατηρούσα τον Σταύρο μέχρι που ξύπνησε.
Σ-Καλημέρα μωρό μου!"
Μ-Καλημερα αγαπη μου!" Είπα και με φίλησε. Ήταν τόσο τέλειος με αυτήν την βραχνή φωνή που έχει από τον ύπνο, τα ατημελιτα μαλλιά του και Γενικός είναι τέλειος.
Σ-Γιατί με κοιτας έτσι? " είπε και μου χαμογέλασε αχνά.
Μ-Επειδη εισαι τέλειος " ειπα και χωθηκα στην αγκαλια του.

Μετά απο λίγο σηκωθηκαμε και φάγαμε πρωινό. Είπαμε διαφορα και μετά αρχίσαμε τις ετοιμασίες για το τραπέζι. Είχα αγχωθεί τόσο πολύ πφφ.

Κάναμε διαφορα φαγητά και ήταν και νόστιμα.
Στο τέλος είπαμε να πάμε να φτιάξουμε το τραπέζι. Καθώς το φτιάχναμε ο Σταύρος καταλαβε πως είχα αγχωθεί. Ήρθε από δίπλα μου και με αγκάλιασε.
Σ-Μωρό μου ηρεμησε. Θα πάθεις τίποτα. Σιγά, τους γονείς μας έχουμε τραπέζι δεν ειναι ανάγκη να αγχώνεσαι." Είπε και με φίλησε τρυφερά. Του χαμογέλασα και συνεχισαμε την δουλειά μας.
Ευτυχώς το σπίτι ήταν καθαρό και δεν χρειαζόταν να ασχοληθώ με αυτό. Τα πάντα ήταν εντάξει. Τα φαγητά έτοιμα, το τραπέζι έτοιμο, το σπίτι περιποιημένο και καθαρό οπότε όλα εντάξει. Από τις σκέψεις μου με έβγαλε το κουδούνι. Κοιτάω τον Σταύρο και μου έκανε νόημα πως όλα εντάξει θα είναι. Ήρθε δίπλα μου με φίλησε και πήγαμε στην πόρτα. Ανοίξαμε και ήταν όλοι μαζί. Δηλαδή οι γονείς μου, οι γονείς του Σταύρου, οι γονεις της Κατερίνας, ο Κώστας και η Κατερίνα και ο αδελφός μου με την Νεφέλη.
Σ,Μ-Καλώς ήρθατε " είπαμε με μια φωνή.

"Καλώς σας βρήκαμε" είπανε όλοι μαζί. Ήρθε ο Κάθε ένας και μας φίλησε.
Μετα πήγαμε προς το τραπέζι και εγώ με τον Σταυρό πήγαμε στην κουζίνα να φέρουμε τα φαγητά. Με βοηθάει πολύ και αυτό μου αρέσει! Κάποιοι άλλοι απλά θα άφηναν την γυναίκα να τα κάνει όλα αυτά μόνη της αλλά ο Σταύρος δεν είναι έτσι.
Μ-Σε αγαπάω " ειπα και τον αγκάλιασα και μετά τον φίλησα.
Σ-Και εγώ σε αγαπώ μωρό μου " είπε και μετά πήραμε τα φαγητά και βγήκαμε έξω.
Φάγαμε και μετά πήγαμε να τους δείξουμε το σπίτι.
Με ευχαρίστησε το γεγονός πως όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό γιατί σημαίνει πως το σπίτι μας είναι ωραίο.
Περνούσαμε πολύ ωραία! Κάποια στιγμή όμως άρχισε να φεύγει ένας ένας. Στο τέλος μείναμε εμείς με τους γονείς του Σταύρου και τους δικούς μου γονείς.
Ο Μπαμπάς του Σταύρου πήρε τον λόγο. " ελπίζω να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι. Σας εύχομαι όλα σας τα όνειρά να τα πραγματοποιήσετε καιι Σταύρο να ξέρεις πως η κοπέλα σου είναι νοικοκυρά." Είπε και γελάσαμε. " εμείς να πηγαίνουμε σιγά σιγα" είπε και έφυγαν μαζί με τους γονείς μου.

Μετά απο περίπου 20 λεπτά ήμασταν μόνοι μας. Μαζεψαμε το τραπέζι και μετά καθησαμε μαζί στον καναπέ. Χουχουλιασα στην ζέστη του αγκαλιά και καθησαμε στον καναπέ έτσι για καμποση ώρα.

Ένα μήνα μετά...

Ουφ Σήμερα δίνουμε τελευταίο μάθημα. Γράψαμε πανελλήνιες και τα πήγαμε τέλεια! Σήμερα γράφουμε τελευταίο μάθημα για τις εξετάσεις και μετά τελοςςς!! Με τον Σταύρο διαβασαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα και περνούσαμε πολύ καλά! Αχχ είναι τέλειος!
Ωχχ έμεινα μόνο εγώ και ο Σταύρος μέσα στην αίθουσα. Του έκανα νόημα πως γράφω ακόμα πιο προταση και μετά βγαίνω. Έγραψα την τελευταία πρόταση που δεν ξέρω αν την έγραψα σωστή. Εεε τι να κάνουμε αρχαία είναι αυτά!
Σηκώθηκα και την έδωσα την κόλλα μου στην καθηγήτρια που μας επιτηρουσε και μετά την έδωσε ο Σταύρος και βγήκαμε μαζί έξω.
Μ-Επιτελουςςςςςςς τελοςςςςς" ειπα και γελάσαμε. Έβαλε τον χέρι του στους ώμους μου και μετα με φίλησε στο μάγουλο.
Σ-Τι σκεφτόσουν μωρό μου την ώρα που έγραφες?"
Μ-Φαινόταν? "
Σ-Μπα όχι μωρέ απλά κοιτουσες την καθηγήτρια λες και ήταν από άλλο κόσμο"
Μ-Χαχα να μωρέ σκεφτόμουν πως τελειώσαμε επιτελους Και πόσο όμορφα ήταν που διαβαζαμε μαζί " ειπα και του έδωσα ένα πεταχτο φιλί.
Και κάπως έτσι φτάσαμε σπίτι.
Ανοίξαμε την πόρτα και πήγαμε στο δωμάτιο μας. Άλλαξα και έβαλα πιο άνετα ρούχα ενώ ο Σταύρος έβαλε απλά μόνο μια φόρμα με αποτέλεσμα να φαίνονται αυτοί οι καλοσχηματισμενοι κοιλιακοί.
Σ-Μονο δικοί σου" μου είπε αφού κατάλαβε τι σκεφτόμουν και εννοούσε τους κοιλιακούς του.
Μ-Καις καρδιές Αγάπη μου "
Σ-Εμένα με ενδιαφέρει η δική σου η καρδιά ματια μου " είπε καθώς ήρθε κοντά μου και με φίλησε τόσο ωραία.
Μ-Πεινάς ?" Είπα ενώ χαιδευα την κοιλιά του,δηλαδή τους κοιλιακούς του βασικά.
Σ-Μμ λίγο "
Μ-Τι τραβάει η όρεξή σου "
Σ-Σουβλακιιιιι" είπε ενώ έτρεχαν τα σάλια του.
Μ-Αχχ και εγω"
Σ-Παω να παραγγείλω"
Παράγγειλε και μετά ήρθε και καθησαμε αγκαλιά στον καναπέ.
Μετά απο λιγο μας έφεραν τα σουβλάκια μας και τα χλαπακιασαμε (😂) . Μετά καθησαμε αγκαλιά και είδαμε λίγη τηλεόραση και το βραδάκι είδαμε μια ταινία. Κάπως έτσι πέρασε το βράδυ μας και μετά κοιμηθήκαμε όπως πάντα αγκαλια. Μυρίζοντας το μεθυστικό του άρωμα, και φιλώντας αυτά τα ζουμερά χείλη.

Heyy guys

Τι κάνετε? Ελπίζω καλά...
Θα με βοηθουσατε πολύ πολυ αν ψηφίζατε και σχολιαζατε την ιστορία μου..

Φιλιαα💘💘

"Διαφορετικός! "Where stories live. Discover now