Capitolul 2 { Tipul cel nou 2 }

920 29 13
                                    

~ ASHLEY ~

Mi-am prins cu grija parul intr-o coada de cal si apoi l-am dat cu putin fixativ ca sa reziste. Am trasat conturul genelor cu dermatograf , nu in graba cum faceam in trecut, ci cu atentie, in asa fel incat sa fie perfect dreapt. Mi-am dat buzele cu un pic de gloss si... Gata!

Am oftat obosita. Doamne, ce ma plictisea toata chestia asta. De la aranjatul parului, la machiajul perfect. Mda, pare fascinant, dar dupa mai mult de o luna de facut si de tot facut acelasi lucru, te saturi. Zau ca te saturi! Dar n-aveam ce face. 

Incepusem cu nesiguranta treaba asta cu Monarhia. Mesajul ma speriase ingrozitor si zacusem cateva zile in casa, uitandu-ma la pereti. Uneori plangand de furie, alteori doar uitandu-ma in gol si rugandu-ma ca totul sa fie o gluma. Ca Jem sa apara dintr-o data de dupa colt si sa spuna : " Ti-am facut-o ". Dar nu fusese asa.

Eram in viata reala. Si in viata reala, mesajul ala fusese cu siguranta trimis de cineva care-l avea pe Jem, ca sa spun asa, si care ma ameninta ca, daca nu ma voi conforma regulilor lui, il va ucide. Si imi va trimite cadavrul prin posta. Ceea ce nu vroiam. Tineam la Jem prea mult ca sa las pe cineva sa-i faca ceva. Desi, probabil, deja facusem greseala asta! Iar acum trebuia s-o remediez. Mai intai, facand ce zicea in mesaj. Sa intru in Monarhie.

Stiu, ceva nu se lega. Ce legatura avea un criminal cu un grup de adolescenti fitosi? Nu stiam. Ce naiba! Ajunsesem deja sa nu mai stiu nimic.

Oricum, dupa ce mi-am refacut cat de cat fortele si mintea, am inceput misiunea. Desi imi era groaza de ce urma sa fac. Nu neparat de cererile lui D, persoana care il avea pe Jem. Daca-mi  puneam in cap ca viata lui Jem e in joc, le puteam duce la capat. Cel mai groaza imi era de ce trebuia sa fac ca sa ma infiltrez in Monarhie din nou . Cat va trebui sa ma injosesc .

Dar, pana la urma, am ajuns sa nu-mi mai pese nici de asta. De ce-mi pasa cu adevarat? De Jem. De Jem sinumai de Jem.

Primul lucru pe care l-am facut, am sunat-o pe Agatha. Ce pot sa spun. Mai intai, a ramas fara vorbe. Apoi m-a intrebat :  Cu cine vorbesc. Asta nu-i Ash pe care-o cunosc!  Si, pana la urma, s-a lasat cuprinsa de entuziasm ca  " ma intorc printre ei ". Si reactia lui Agatha a fost una foarte buna. Sa vedeti ce a urmat.

Anuntul la masa Monarhiei. Cu mine acolo, in vazul tuturor, stand cu capul plecat, rosie la fata de nervi si de rusine. Baietilor nu le-a mai pasat. In capul lor era un singur gand, probabil. " Ce binee ! Inca o gagica cu care sa mi-o trag " Problema capitala a fost cu fetele. Catelusele, n-au facut decat sa ma priveasca urat sau cu invidie. Nu erau chiar asa proaste. Stiau ca puteam sa le iau cat ai clipi. Totusi, n-au spus nimic. Nici n-aveau dreptul sa spuna ceva. Problema a fost cu "vocile" Monarhie. Charlotte si acolitele ei. Unele dintre ele au ramas gura-casca. In fond, ma cunosteau. Stiau cine sunt. Fata care trebuia sa devina Regina, dar care a renuntat din cauza mortii mamei ei si s-a dat la fund. Si, normal, prin ruptul capului nu le-a trecut ca ma voi intoarce. Iar, intorcandu-ma, eram o amenintare pentru ele. Una mare de tot. Si pentru Agatha, de altfel. Doar ca ea era prea entuziasmata ca sa-i pese sau sa-si dea seama.

Acolitele lui Charlotte au tacut. Au lasat-o pe ea sa vorbeasca, ca de obicei. Iar Charlotte era un munte de furie. Cateva minute a indrugat replici fara sens,  cum ca ar fi inerzis asa ceva. Dar Agatha a ramas ferma pe pozitie, spunand ca nu e. Ca regulile facute la formarea Monarhiei nu spuneau nimic de asa ceva. Oh, ce ar fi vrut Cherry sa le schimbe. Dar n-avea dreptul. Nu era regina. Ghinionul ei! Norocul meu! Apoi, dupa ce s-a calmat un pic, i-a spus Agathei ca eu am un motiv intemeiat sa fac asta. Cu o privire batjocoritoare si cu un ton superior, i-a spus, privindu-ma :  " Vrea sa ne distruga, probabil. Altfel n-ar fi renuntat de la inceput"  Si vai, ce-mi venea sa-i spun si eu doua. Dar asta nu m-ar fi ajutat. Asa ca am ramas smerita si tacuta, la locul meu. Agatha nici macar n-a clipit cand i-a spus ca n-am cum sa fac asta si ca s-a plictisit de mofturile lor deja. Apoi, pe un ton superior, de Regina, a spus ca oricum ei n-au dreptul sa obiecteze si ca de maine incep Initierea si ca vrea, pana la terminarea oreleor din ziua aceea, Strategia Initierii.

Acum...ori niciodata! ( Tu sau...el. Ce alegi? part II )Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ