Capitolul 4 { Inca un pas si esti de-a noastra }

816 25 13
                                    

~ ASHLEY ~

- Ai intarziat, ma anunta vocea promta a lui Charlotte. Un lucru pe care-l stiam deja, fara suparare.

Am franat brusc, aproape impiedecnadu-ma si mi-am sprijinit mainile de genunchi incercand sa-mi fac inspiratiile si expiratiile cat de cat regulate. Nu-mi prea iesi. Alergasem din locul in care il intalnisem pe Will, sau, mai exact, in care daduse peste mine, pana aici. Fara oprire. Si, oricum intarziasem enorm.Cam 10 minute.

Mi-am ridicat fata plina de sudoare si le-am privit pe fetele din fata mea. Doua cateluse si doua conducatoare. Agatha avea chipul bland si intelegator. Ori trecuse si ea prin asa ceva, candva, ori eram prietena mea si trecea cu vderea "abateriile" mele de la regulile Monarhiei ( care pentru mine nu existau ). Catelusele n-aveau drept la vorba, asa ca se multumisera sa ma priveasca urat. Le-am sustinut privirea, transmitandu-le intr-un gand mut:  Oricum nu va intereseaza pe voi scoala. Eu zic ca mai bine stati aici si ma asteptati, decat sa v-o trageti cu unu in baie ca sa va respectati postura. E mai sanatos. Bineinteles, creierele lor de gaina nu puteau intelege ce le transimteau, deci am lasat-o asa. Charlotte era cea cu care trebuia sa ma confrunt. Ea era aia tafnoasa, care-mi arunca priviri ucigatoare.

Fiindca puteam respira cat de cat ok si reuseam sa articulez cuvinte fara sa gafai, i-am spus:

- Stiu. A dat unu' peste mine.

Pufni, si-si pastra postura de persoana ofticata.

- Mda, siguur... Asta-i o scuza de baza.

- Ba nu-i scuza, m-am rastit eu la ea.

- Nu-i scuza, Charlotte, se baga Agatha. Uita-te la colantii ei, sunt prafuiti rau de tot.

Isi dadu ochii peste cap, dar nu ma examina. In fond, n-o interesa. Telul ei era sa ma faca pe mine sa dispar din grupul ei. Ceea ce, cred ca-si daduse si ea seama, era cam imposibil. Spre norocul meu, regulile ( Doamne! ce-mi placea uneori sa ma refer la ele ) ii interziceau lui Cherry sa o contrazica pe Agatha. Si toata lumea stia ca Agatha era de partea mea. Asa ca fata tacu din gura, ramanand insa imbufnata.

Agatha isi intoarse atentia spre mine.

- Si spune draguto, incepu ea. Macar era dragut tipu' ?

Instinctul meu a fost sa-i tai macaroana si sa-i spun ca nu-mi pasa, ca am iubit. Dar eu jucam rolul fetei fara iubit, deci, dacat sa ma aleg c-o lipeala, preferam sa ma arat deinteresata.

- Eh... Cam banal. Nimic interesant.

In realitate, Will era genul meu de baiat. Binee, fusese  genul meu de baiat, pentru ca aveam eu presimtirea ca se asemana cu Jem, din toata punctele de vedere. Dar, cum spuneam, eu eram fata populara acum, deci imi trebuiau baieti blonzi, cu ochii albastrii, musculosi, impunatori si, preferabil, populari. Si Jem ce era? Binee, inafara de popular. Desi ar fi putu fi popular... ma intreba mintea mea. Mda, se integra la toate categoriile. Totusi, aveam o problema. Jem nu era. Deci ce puteam face? Cea mai buna vaianta a mea era sa raman singura si sa arat neinteresul fata de toti baietii pe care-i vedeam. Speram doar sa reusesc sa-mi mentin postura asta...

Agatha isi privi ceasul.

- Oh, e 9:40. Rahat!

- Spune-i asta ei, ii spuse plat Charlotte.

- Hei, nu-i... am inceput eu, dar Agatha se posta intre noi doua, oprindu-ne. Probabil ca-i era frica sa nu ne luam la bataie. Cred c-ar fi fost o priveliste draguta. Doua fete in fuste scurte, tragandu-se de par, injurandu-se si dandu-si pumni.

- N-avem timp de certuri, ok? Cum spuneam I-N-T-A-R-Z-I-E-M. Deci...

- Wow, Agh. Nu stiam ca poti pronunta cuvinte pe litere, spuse sarcastica Charlotte.

Acum...ori niciodata! ( Tu sau...el. Ce alegi? part II )Where stories live. Discover now