Kapitel 1 - intervjuer och en överraskning.

87 1 0
                                    

Har flyttat till England hade ett stort beslut och på samma gång hade varit ett lyft. Jag kunde inte tro jag redan inte att leva i Sverige, han hade bott där hela mitt liv och nu var det konstigt att vara i ett annat land. Men jag var ivrig att börja att upptäcka London och förhoppningsvis en dag känna det som Skellefteå, min hemstad.

Jag klev ur sängen och första jag gjorde var att skriva till mina föräldrar så de skulle veta att han var bra, kände men det gjorde att när min mamma jag skulle crazy samtal och den dagen ville bara koncentrera sig på anställningsintervjuer. Jag hade lite frukost eftersom jag kände mig och troligen kommer att vända min mage. När jag slutade, klädd jag med en kjol av rör svart och en vit skjorta. Jag bar klackar och försökte göra mig något som gjordes aldrig. Verkligen som försökte att inte vara så blyg men kommer inte att ändra min personlighet, ville bara att ingen såg mörka ringar som hade genom att inte ha sovit hela natten eftersom jag hade tänkt i som i intervjuerna. Jag tog min väska och mina bilnycklar och gick ner till garaget sedan montera mig i bilen och gå ut på vägarna i London. Jag fick det första företaget och suckade innan i receptionen.

Jag kastade mig på sängen, täcka mitt ansikte med arm. Vad hade jag tillbringat i sista intervjun? Jag hade sedan så nervös när jag hade intervjuat samma regissör för företaget som jag hade kvar i vit utan så även kom ihåg mitt namn. Herren var snarare mer och behövde en sekreterare eftersom i princip glömt många saker. Han verkade ganska trevligt och det hade betett sig mycket väl med mig medan jag hade mycket stamma och jag hade varit väldigt nervös. Han bad att någon jag skulle ha valt men det var inte många illusioner så illa som hade lämnat mina intervjuer. Inte ens väntat jag någon att ringa mig. Men en kan vara omöjliga drömmar.

Michael hade kallat mig ber mig att gå till ett café som var nära mitt hus. I början hade jag missade du att du frågade mig som men sedan tänkte jag kunde ha sökte internet ett bra Café och ville att jag skulle prova kaffe. Jag minns att vi hade skrattade när vi fick avtalet på att ingen skulle överträffa våra favorit kafé kaffe. Kanske ville han bevisa vår hypotes. Jag gick och det första jag gjorde var täcka mitt ansikte med långt hår som hade lämnat mig lång tid att skriva.

Regel nummer 1: alltid gå obemärkt förbi.

Jag satt vid ett bord som hade varit Tom och väntade för min bror att skicka mig ett meddelande som jag hade sade medan han darrade mig händer.

Regel 2: Kolla min agorofobia.

Jag hatade att vara bland så många människor och så var kaffe med min bror, vi gjorde när vi visste att det inte skulle ha nästan ingen. Jag kände min telefon vibrerande och jag tog den labbrock ficka för att upptäcka att min bror hade redan skrivit mig.

< Ser mot ingången till cafeterian &gt; gjorde vad han mig hade sagt och när fick upp det huvud, det såg. Jag såg mer stilig Michael aldrig tittar på mig från ingången med telefonen i handen och ett vackert leende på läpparna. En gång i mitt liv, det ingen spelade roll jag såg jag människor så jag gick upp och körde till honom. MIK tog emot mig med öppna armar och omfamna inte mig på nolltid.

Utan tvekan, som hade varit bäst av min dag.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skellefteå en multimedia.

Du gillar det och hoppas jag att läsa min historia.

XOXOXOXOXOXO

 Kat.

Son Till Min ChefWhere stories live. Discover now