Kapitel 8: Gala - Del 1.

7 1 0
                                    

Det verkade att Simon hade skickat till Clark att jag söker och ta mig med honom. Jag var inte mycket säker för att vilja äta lunch med min chef efter vad hade hänt men verkade som ett annat alternativ eller ett annat ess upp ärmen var inte jag.

Gick bakom Clark och båda kom fram till hissen som redan var upptaget av andra människor. Jag tittade på Clark och nyfikenhet jag kunde.

-Hur kan du hitta på taket?

-Lord Rönngren trodde att du skulle vara där, och inga misstag.

Jag nickade, och när vi kom på vår anläggning, jag släpades av Clark som hade gripit min hand. Hennes fingrar smekte min handflata i takt och långsam nästan beräknas och en pirrig känsla regleras i magen som vi närmade kontoret av Simon. Clark knackade på dörren och gav mig en liten push att få det eftersom det hade varit jag står framför dörren. Förtält till tabellen som Simon fungerade även om jag visste vilket var paus för lunch.

-Jag heter det, herr Rönngren? -Jag frågade.

Han såg ingenting men min röst hörs och kom till mig tvinga mig att gå tillbaka på mina steg. Jag kände honom nära mig, invaderar allt omkring mig och jag kunde nästan känna hans andetag i mitt ansikte.

-Har jag kallas "Herr Ronngren"? -Han frågade en gång min rygg rörde vid väggen.

-Yo... Jag trodde att... - du tror fel, Hannah. Vill inte att jag kallar av mitt efternamn eller att jag försöker från dig, vill veta varför?

Jag förnekade huvudet medan titta honom i ögonen.

-Eftersom väggarna av de platser som jag alltid verkar ha öron - han sa att hennes läppar till mitt öra-. Förstår du det? Vi låtsas att estemos utanför våra hus eftersom det är farligt.

-Du förstår... Simon - jag sa att känna dina fingrar smeka örsnibben där innan hade viskade.

Deras närhet gjorde mig rör mig obekväm i min sida och mitt hjärta började slå snabbare utan att göra mig fall verkade som när Simon dök upp, jag förvandlas till någon helt annan, som om han förändrat mig.

- Och nu när du är här Låt mig berätta för er att det finns en gala där jag måste gå och du har att komma med mig.

-Om du vill ha din sekreterare?

-Inte - han skrattade-, som min brud, som den framtida Mrs Rönngren.

Knut som bildades i halsen jag svalde och nickade utan för att tala vid den tiden. Jag kom undan lite av... min fästman och jag fick andas.

-Jag ska vänta något mer arbete och iremos redo innan du går till galan, tror du?

- Men jag kan fixa mig... - min lillasyster har insisterat på att jag går till en viss webbplats, Hannah, och hon är inte som accepterar ett nej ett nej.

-Okej - susupire-. Om det är det, kommer att Simon, gå för att följa med pappersarbete eftersom resten har precis avslutat - sa jag titta på min klocka.

Simon nickade och gav mig ett leende innan han återvände till sitta i sin stol och följa med på högen med pappersarbete som var på hans skrivbord. Jag lämnade kontoret, men inte innan koncentratet som var, och jag gick till mitt kontor också fortsätta mitt arbete.

Jag hörde några knackar på dörren och bara sekunder efter Clark huvud kikade genom dörren för att kolla, tänkte jag om det var upptagen eller inte. Jag log när han nästan föll tillbaka för att vila på två ben och såg när han närmade sig mig långsamt.

-Det verkar som har ett arbete fortfarande - sa han leende till mig.

Clark hade börjat behandla mig som en vän och att jag såg fram emot, kände att Clark Fare var legit men aldrig jag vill betona för att göra mig skada. Min osäkerhet var ansvarig inte att låta mig vara bekväm med en man mindre med Mik.

-Rönngren Herren har befallt mig att eftersom han säger att dagen - är över nämnda sitter på en stol mittemot mig.

-Det verkar.

Jag samlade mina saker och gick tillbaka till leende med legitimitet när Clark öppnade dörren för att få det att hända och inte ifrån mig tills figurera av Simon dök upp framför mig.

Son Till Min ChefWhere stories live. Discover now