Kapitel 13 - Bäst för honom - del 1.

4 1 0
                                    

Simon har haft officiellt bli direktör för Ronngren Plublicity. Kommer att fira en fest i hans ära där din far du skulle hända laddningen officiellt.

Jag såg det allt från beskåda av framtida hustru till en av de mest kända regissörerna av företag i hela England. Det kändes bra att vara vid hans sida och kändes som att ärret som hade varit inuti mig läka när Simon höll mig i famnen hela natten. Det var inte något rent fysiskt, båda älskade oss och när vi var tillsammans verkade som om vi alltid hade varit.

Men de ständiga attackerna från företaget av Sebastian Simon gjorde att inte allt var väl i vår så kallade älva. Han tala inte om vad som hade hänt med hans kusin så detta hade dykt upp med ansiktet fullt av blåmärken, varken hade sagt eftersom jag hade lila mage men det verkade att de var besläktade morgonen att han hade gått.

Allt var över när varje dag var hot mot företaget Simon och jag, som dess sekretariat, hade att göra.

Som varade tills jag fick och tog ett beslut som även om jag hade förnekat för att acceptera det från början verkade den enda lösningen.

Jag skulle flytta från Simon Rönngren.

Jag hade allt planerat att gå utan att Simon visste det eftersom han visste att han skulle behålla mig. En natt, jag lämnade mina armar Simon och jag fick bort av sängen att genomföra min ut ur landet. Jag smekte hennes hår och kysste hennes läppar men gav mig rädsla ger i att träffa mig så jag tog den resväska som hade gömmer sig under sängen och gick ut ur huset.

Min bror var den enda som visste vad skulle göra men visste att han inte skulle säga att det var någon. Jag såg honom väntar på mig vid ingången till Simon's House och fick pågår mot flygplatsen. Vi var i tystnad tills min bror bröt den.

-Tror du verkligen att detta är bäst? I fallet har du förlorat alla din intelligens?

-Har redan talat om detta, Michael, jag tror att alla inte längre kan mycket tydligt sin åsikt så den inte behöver returnera den att göra.

-Allt som du kommer för att orsaka flyr är skador gör du ett besök i de två, det är vad du vill, Hannah?

-Nog, Mik, vänligen.

Han tittade på mig och nickade för att låta tystnaden vi omger dem båda igen. Vi anlände till flygplatsen och jag sa adjö till min bror kände att han skulle missa mycket.

-Ta hand om dig själv, lillån, vänligen.

-Jag gör det, lugnt.

Jag skakade hand medan han tänkte att svansen i riktning mot flygplanet och skulle inte låta jag gråter för att känna som lämnade där allt du verkligen älskat. Jag väntade tills jag kunde sitta i min stol och jag bestämde mig att sova eftersom jag hade fel sedan morgonen.

Skellefteå var som alltid, med skillnaden att jag inte var samma. Jag besöka inte mina föräldrar eftersom de ännu inte hade kontaktat mig under den tiden. Men min moster och morbror var helt annorlunda, de var föräldrar till Gabriel, bästa kusin som kunde ha. När jag ringde klockan, log Birgitta moster mot mig och apachurró mig i famnen.

-Åh, lite, har du missat.

- Och mig, moster, mycket.

Hon tog min hand och log medan jag bar till hallen. Det var farbror Bengt bygga ett hus för fåglar. Min farbror, hade eftersom han hade gått i pension från att vara chef för en av de mest berömda Hotellföretagen i Sverige, dedikerade till att utöva och bygga alla möjliga saker med trä.

-Farbror Bengt!

Han tittade på mig med ett brett leende och öppnade famnen för att göra det upp till honom. Länge sedan att jag inte hade anammat min farbror så var jag som nästan krossade honom.

-Gå, våra Hannah tillbaka har gjort en massa muskler.

Jag skrattade och jag hjälpte min moster att göra mat som i Sverige är ätit mycket snart, det skulle behöva vänja sig schemat därifrån sedan England var som hade följt. Min moster kom till mig när farbror gick för att se hockey och jag visste vad han skulle säga.

-Är gravid, eller hur?

Jag var sten och tittade på henne i ögonen. Misstänkte mig dessa dagar och var nog att min moster med titta på mig att ta reda på planet men det såg ut sådär.

-Nej, bara det kändes lite sjuk dessa dagar... - älskling, jag är gammal och jag vet fler saker än du bland vilka omfattar att veta när någon är gravid. Heter den pojken Simon Rñonngren, sanningen?

Jag nickade känsla som om allt hade varit komplicerat i en dag.

Jag var från den man som han älskade och far till min son.

Son Till Min ChefWhere stories live. Discover now