Kapitel 7: Hata hissar - Del 2.

8 1 0
                                    

Alla mina nervceller som lämnade mig känslan Simon läppar på min. Mitt hjärta började slå mer runaway som innan-om är att det var möjligt - och en önskan av följa kysser du är tog tag i mig.

Simon lite min underläpp och jag närmare till din kropp. Allt var fuktiga läppar tillsammans och slå frodas, alla efter dess kurs utan att räkna med vad han trodde, och låt mig bara ryckas med av känslor.

Men när jag kände att Simon är borta, jag kände tacksam och äcklad på samma gång.

-S-S- Simon - stammade vilja det tillbaka.

Han log och smekte mina läppar med tummarna att förhindra mitt hjärta normaliserade sina beats.

-Jag tror jag måste göra detta varje gång du kallar mig herr Rönngren - varnade tittade mig i ögonen. Okej?

Jag nickade inte kan tala och sedan kändes som jag vände med armarna samtidigt mer dörrarna av hissen upp. Mina kinder blev rött när flera kollegor dök upp på andra sidan och, för att göra saken värre, Simon kysste min näsa och tog tag i min hand för att sedan spendera alla. Medan vi var kändes som min chef tumme smekte mig i handflatan och jag kunde inte låta bli att titta på den med ett leende på läpparna. Vi anlände till hans kontor, men när vi skulle öppna dörren, herr Charles Rönngren dök upp på andra sidan och tittade på oss båda utan att förlora unionen av våra händer.

-Pass, måste vi tala.

Jag tittade på Simon och han lugnade mig, krama min hand medan jag gav en försonlig leende. Vi gick in och vi stod mitt i kontoret medan Charles alternerade mellan tittar på mig och tittar på sin son.

-Mr Ronngren - sa-, jag tror bäst är att av känsla, det inte kan vara överbelastas.

Charles log mot mig och gjorde vad tillfrågades.

-Jag ser att du är fortfarande oroande för mig, Hannah - hon sa tittar på mig-. Han trodde att arbetet för Simon du vill ändra men det verkar som inte.

-Tycker att Simon... Herre Ronngren inte...-inte gör saknar att det försvarar, flicka, jag vet att både försvara till den andra, för enligt har hört inte, i kärlek,?

Jag tittade på Simon och nickade när han gjorde det att göra att Charles förblir omtänksamma medan du tittar på oss när som helst.

-Jag ska berätta den sanningen... han sa-... Jag tror inte det. Omöjligt är att du har förälskat sig i i en och en halv vecka, vilket är vad Hannah har arbetat för dig, Simon. Och det finns två alternativ för att förstå denna situation. Antingen du ljuger för mig eftersom Simon intresserad liggande eller känner dig innan.

Jag tittade på Simon och jag märkte som han klämde handen som om det vore en signal.

-Vi visste från tidigare, herr Rönngren -Jag sa med värde. Jag berättade inte dem eftersom jag trodde det skulle blanda sig i mitt arbete.

Charles verkade genomborra mig med utseende som om du försökte upptäcka om han ljög eller om han berättade sanningen. Jag svikit mina nerver men jag slutade tänka när kändes som Simon jag vände för att kyssa mig på läpparna. Jag blundade instinktivt och jag lämnade mina läppar fixerades med det oavsett om det var herr Rönngren ute.

När jag kände behovet av att andas och jag var instängd i ögonen på min fästman gick ifrån Simon.

-Tror inte att komma ifrån henne, fader, att jag är säker.

Jag tittade på Charles och jag kunde känna spänningen dem emellan. Verkade att det fanns en anledning som Simon är tvingade att gifta sig är, verkade som flyr från något som inte ville berätta för mig om vad som var. Och som gjorde mig mer nervös.

-Det verkar som, när allt du gillar - sa Charles - men, Simon, om jag dessa ljuger du bör veta att... - inte ligger jag, far.

Charles nickade huvudet och gick att ta tag i min hand.

-Det verkar som att vi kommer att se mycket, Hannah.

Jag sa adjö till honom och tittade på Simon när jag kände att Charles hade redan lämnat företaget.

-"Det kanske senare konstigt män jag borjar av att jag vill perfekt fa har gräva mig, alltid nara".

Jag nickade till hans ord att det var som om han inte förstår eller vet svenska. Jag lämnade kontoret utan att lämna det han skulle tala.

Jag förlitat sig på dörren och jag kunde nästan höra Simons ord i mitt huvud.

-"Det låter kanske konstigt men jag börjar känna att jag älskar dig nära mig alltid".

Han borde ha gjort för ett skämt men om Simon trodde att jag visste svenska... Varför skulle göra mig ett skämt på Svenska? Jag förstod inte det. Möjligheten att hans ord var uppriktiga skrevs helt off så, vad kan vara den verkliga orsaken till det?

Jag sluta känna mitt hjärta fortfarande slå snabbt och försökte lugna mig.

-Hej, Hannah - sade Ashley ser på mig med ett brett leende.

Jag tog upp mitt huvud och försökt att Le så gott jag kunde. Hon tog tag i min arm och båda började gå nerför mittgången i tystnad.

-Jag tror att hela kontoret har sett din kyss med herr Rönngren.

Jag nickade inte vill prata om det och hon respekterade min tystnad och följde med mig till mitt kontor som talar till mig om sin nya pojkvän att byta ämne. Det visar sig att det kallades Chris och var mycket vänlig och tillgiven med alla. Min hjärna gjorde ett antagande men höll tyst ville inte irritera den vackra ansiktet flickvän som hade Ashley varje gång han talade på sin partner.

Vid lunchtid gick jag upp på taket vilja vara ensam. Jag visste att om jag gick till cafeterian, folk skulle börja prata om mig kiss och inte ville lyssna till dessa pesky sorl. Jag satt i en liten bank som hade och ta bort mina Pepparkakor, som min bror hade gjort och koncentrerade sig på känslan som vinden smekte mitt hår medan jag njöt av varje tugga av de perfekta cookies.

Jag hörde ett buller bakom min rygg och jag blev rädd så mycket som jag hoppade ut från banken och hålla mig utjämnade i ansiktet i en reflex. Jag kände en till någon nära mig och tvingade mig att titta på att ta en överraskning att se Clark Fare stående framför mig.

-Jag skrämt henne, Miss Lundberg?

Jag nickade fortfarande känna mitt skenande hjärta och fick ner huvudet. Kändes som Clark närmade sig och lyfte min haka för att sedan smeka min kind. Deras händer var så söt att smeka mig och hans blick var tydlig, är omvände sig från att ha mig rädd.

-Inte varför har rädsla, Miss Lundberg, jag ska vara här för dig.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Hoppas det är intressant:-* 

Vad händer med falska äktenskap Simon och Hannah?

Vad har kära berätta Clark?

Röster, vänligen.

XOXOXOXOXOXO

 kat♥♥♥

Son Till Min ChefNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ