Kapitel 15: Jag älskar dig och jag vill inte få bort från dig, aldrig.

8 1 0
                                    

-Hannah! -Jag ringde Simon men jag stoppas inte av promenad tills han mig gripas av armen och mig stannade, placeras inför mig och är bort sin rock för att placera den på min axlar-. Kan vi snälla, tala? Jag har letat efter du för mer än två månader, låt mig krama dig.

Jag såg på honom på gränsen till att låta mina tårar kommer ut, och jag kände som armarna omgiven mig. Heaven kände när Simon kysste mitt hår, hade båda drömt om återgång till känna hans kyssar som verkade lite overkligt.

-Kommer du att få en son?

Han såg mig i ögonen och allt jag kunde göra var nicka och känner mina läppar smälte för att känna din på min.

Han mannen som han älskade och far till min son hade återvänt till mitt liv.

-Säg mig, varför inte någonsin sagt mig det?

Jag såg på honom i ögonen och jag kunde bara stanna som en förvirrad medan han höll mig i famnen. Nyligen att jag hade känt honom nära mig, men det verkade verkligen att allt var en dröm. Jag förde min hand till hans kind och smekte den glädje mig med din touch.

-Är du från sanningen?

Han stödde i ansiktet på min hand och gav mig den vackraste av deras leenden. Mitt hjärta slutat slå för vända runt och stör mig, var tvungen att koppla av men ville ha en attack.

-Jag gick eftersom jag trodde det var bästa för dig, Sebastian gjorde mer för att irritera dig och visste att det var mitt fel--inte är det...-... så, även om du såra mig, gick jag bort. Jag upptäckte också att hon var gravid och inte vill att du hade mer bekymmer när du redan är full av dem.

-Shhh - sade han att sätta ett finger på mina läppar.

Jag såg på honom och verkade att miljön plötsligt hade förändrats eftersom han inte längre hade samma ansikte som innan.

-Inte igen om du vill flytta dig från mig, är väl? -sa medan det inramade ansiktet mellan händerna. Vet du hur mycket har ont mitt hjärta eftersom du inte var på min sida? Vet du hur mycket jag har missat? Jag tror att du har ingen aning om fel du gör mig, Hannah, du är allt för mig. Innan det var bara arbete, men eftersom jag träffade dig, tänkte jag bara om dig, bor du i mitt huvud och mitt hjärta. Jag älskar dig och jag vill inte få bort från dig, aldrig.

Jag fick ner huvudet när jag kände att de första tårarna föll och började snyfta som en dåre.

-Fallet borde ha sagt något fel? Om så förlåt... - nej, du har inte sagt något fel, det är bara att dessa ord har varit värdefulla. Ingen har sagt mig något liknande och jag känner att allt detta är en dröm, det tycks mig att du bara är en skapelse av mitt sinne och att du har blivit en verklighet från mina drömmar.

Han tog tag i min höft och lyfte mig tills mina ben var runt höften inte att förlora balansen. Jag omges med hennes hals med mina armar vilket gör att mitt ansikte var inches bort från hennes, borstad våra näsor. Simon närmade sig långsamt tills läpparna rörde vid mig, försiktigt, utan brådska. Mitt hjärta slog och mina händer började smeka hans hår och tryckte hans huvud att fördjupa kyssen. Trots kallt utanför vardande tycktes Simon utstråla värme som nådde till min kropp och ändra mig mer.

-Tror du att jag verkligen nu?

Jag varnade min moster och morbror att han skulle återvända till London men innan lämnar Simon fick utstå ett förhör av min farbror Bengt som inte försöka hitta dig något dåligt. Han kapitulerade till slut verkade nämnda Simon en perfekt skapelse.

Det syntes att han hade fallit, trots allt.

Det var konstigt att återvända till London efter att ha vant sig vid klimatet i Sverige, men det var skönt att höra att min bror skulle bli dirigent för orkestern i London. Det skulle inte att Simon influenser skulle ha hjälpt honom men eftersom den tidigare direktören hade insjuknat och personligen hade rekommenderat Michael. Av planet, pressen väntade på oss och en massa paparazzi började göra oss bilder samtidigt försöker vi respondiéramos dina frågor.

-President Ronngren, som är den kvinna som går med dig?

Jag skulle svara mig men Simon var framför mig och tittade på den reporter som hade frågat. Han lärde våra sammanflätade händer och tittade på mig, ger mig uppmuntran.

-Hon är min blivande fru.

Som sagt, alla var från stenar och Simon passade på att ta oss därifrån. Jag kunde bara titta på dig samtidigt som det. Vi kom till bilen och Simon hjälpte mig att komma in med delikatess. Jag såg Clark och Christopher i stolarna fram och hälsade dem med ett leende, hade missat dem.

-Jag är för vad jag har sagt tidigare, jag vet att du inte har bett er att gifta mig verkligen.

Jag vände mot Simon och jag såg honom så orolig och nervös att jag gick till honom och mina läppar berörde sin egen. Från ett ögonblick till ett annat händer omgiven fann mig och jag mig själv sitta i knät. Hans huvud vilade på min axel och kramade mig försiktigt.

-Lova mig att du kommer inte för att gå.

-Lova det, herr Rönngren, skulle som skulle vara hans sekreterare om inte, eh?

Vi skrattade och jag såg hur Tvillingarna försökte hålla skrattet. Christopher mobil ringde och hennes ansikte förändrats fullständigt, vände sig mot oss, men bara tittade på Simon.

-Är något viktigt, herr.

Simon såg på mig och nickade. Bilen stannade och min fästman kom ut men inte innan att sitta på huk framför mig.

-Tar dig till mitt hus, min kärlek, blir det bra. Jag är tillbaka snart.

- Men, vart...? -Jag försökte be, men han hade redan åtföljts av Christopher.

Jag tittade på Clark men hans ögon jag mycket tydligt att jag inte skulle säga något.

Fallet var Simon i fara?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WOW

Vad hända kommer? Att samtalet måste? Vad de inte säger Hannah?

Vi läser oss.

XOXOXOXOXO

 KAT < 3

Son Till Min ChefWhere stories live. Discover now