8.

416 10 3
                                    

"Hey Anth, er lige kommet hjem. Tak for en god weekend <3" skrev jeg, så snart jeg kom ind ad døren.

"Gik det godt?" spurgte min mor. Jeg havde sagt til hende, at jeg skulle til fest hos min veninde. Hun ville aldrig lade mig tage til København og slet ikke for en date.

"Det gik fint, tak" sagde jeg hurtigt og gik ind på mit værelse. Min telefon brummede, det var Anthon. Jeg smilte allerede.

"Hej smukke, godt at høre. Selv tak. Glæder mig til lørdag <3" var hans svar. Nårh ja tænkte jeg. Lørdag. Jeg havde ingen idé om hvad jeg skulle sige til min mor. Jeg ville virkelig ikke lyve men på den anden side ville jeg gerne være sammen med Anthon. Et eller andet måtte jeg sige, så jeg ikke kom i problemer.

Anthon og jeg skrev lidt frem og tilbage i løbet af dagen. Hvor var jeg forelsket.

Mandag:

Da jeg trådte ind i klassen mandag morgen, løb alle pigerne hen til mig. "Omg Rebecca, hvorfor har du ikke sagt noget?" råbte de i munden på hinanden. En klump voksede i halsen på mig. "Øhm.. hvad mener i?" svarede jeg nervøst. "Med Anthon, nok" svarede min gode veninde Sophie surt. Et eller andet sted forstod jeg hende godt men på den anden side var intet officielt.

Sophia viste mig et billede hvor jeg stod og kyssede Anthon. "Fuck" tænkte jeg. Det var fra stationen hvor vi sagde farvel. "Sophie, kan vi lige snakke?" spurgte jeg. Hun nikkede, og vi gik ud på gangen.

"Sophia, jeg er virkelig ked af det. Jeg ville selvfølgelig gerne have fortalt noget, men intet er officielt" sagde jeg. Hendes øjne var blanke. "Er der noget galt?" spurgte jeg forvirret. "Jeg forstår bare ikke hvordan, du ikke kunne fortælle mig noget. Jeg troede, vi var venner" sagde hun og en tåre rullede ned af hendes kind. "Ej.. Jeg er virkelig ked af det. Jeg lover at jeg nok skal fortælle alting fra nu af" smilte jeg. Jeg fik dårlig samvittighed. "Okay.. skal vi ikke sige, at det aldrig skete?" spurgte hun. "Selvfølgelig" sagde jeg. "Jeg skal til fest med ham på lørdag"..

Jeg fortalte hende det hele.

deep blue eyesWhere stories live. Discover now