24.

393 10 4
                                    

Jeg ved ikke, hvordan jeg endte, som jeg gjorde. Når jeg tænker tilbage, står min hjerne helt tom. Jeg husker, at jeg gik ud fra Big Bens, gik rundt i timevis i gaderne. Men hvordan jeg endte i hans arme er en glemt episode. Indtil han fortæller mig det. Vågner op, og fortæller mig det.

Han har armene rundt om mig. Hans varme åndedræt puster mig i nakken. Jeg vender mig om, for at se hvad klokken er. 12:24. Jeg sætter mig op. Ser omkring. Mit tøj er over det hele, og det går op for mig, at jeg har hans t-shirt på. Hvid med Stone Island logo.

Jeg rejser mig op og lister ud på toilettet. jeg må have et bad, jeg må rense mine tanker. hvordan endte jeg her? hvordan?

Det er som et sort hul, efter jeg forlod pizzeriaet. Jeg vil gerne have svar, men jeg tør ikke spørge. Hvad hvis jeg har gjort noget dumt? Tankerne kører rundt i hovedet på mig, indtil det banker på døren og en hæs morgenstemme siger "Rebecca? Er det dig?". "Jaer" svarer jeg hurtigt, "jeg er snart færdig"  skynder jeg mig at sige, og slukker for vandet.

Jeg tørrer sjusket mit hår, og tager t-shirten over hovedet igen. Jeg åbner døren og ser ham stå i køkkenet. Hans lange hår dækker hans øjne. Han har grå Stone Island t-shirt og boksershorts på. "Godmorgen smukke" lyder den hæse stemme. Jeg ser ind i hans dybe, blå-grønne øjne.

deep blue eyesWhere stories live. Discover now