16.

406 12 3
                                    

Det var efterhånden ret sent og jeg havde fået et par genstande indenbors. Det samme havde Anthon, han var godt fuld.

Vi havde danset et stykke tid. "Skal vi smutte?" spurgte han. "Det kan vi godt" sagde jeg. Han tog min hånd og trak mig med ud af menneskemængden.

Den kølige luft ramte mit ansigt da vi kom ud. Anthon bestilte hurtigt en taxa. "Vil du have min jakke?" spurgte han. Han kunne se jeg småfrøs. Jeg rystede på hovedet men han gav mig den på alligevel.

Vi sad på bagsædet i taxaen. Anthons smukke ansigt blev oplyst af gadelygterne. 

Uden at sige noget tog han min hånd i sin og flettede hans fingre ind i mine. Han så mig lige ind i øjnene og det gjorde mig underligt nervøs. Han fjernede en tot hår fra mit ansigt og satte den om bag mit øre.

Senere

"Vi skal nok være lidt stille, min familie er nok gået i seng" sagde han og smilte. Jeg nikkede bare.

Vi kom ind på hans værelse og han lukkede døren. Han krammede mig bagfra. Ikke fald for det, Rebecca var der en stemme der sagde til mig. Men jeg kunne ikke lade være.

Han vendte mig om. Hans ansigt var kun svagt oplyst af månelyset men alligevel kunne jeg se seriøsiteten i hans ansigt. Han så skiftevis på mine øjne og så mine læber, og før jeg vidste af det,  mødtes vores læber. Han kyssede mig blidt. Kysset udviklede sig.

Han lynede min kjole op og lod den falde til gulvet. Han smilte tilfreds og jeg tog hans bluse af. Jeg lagde mine arme om hans nakke og kysset udviklede sig til et snav. Han smed mig på sengen og tog sine bukser af. Han lagde sig oven på mig og knappede min bh op. Jeg var bange for han ikke kunne lide hvad han så. Det gik jeg dog ud fra da han begyndte at kysse mig ned ad halsen. Han trak mine trusser ned og begyndte langsomt at nusse mig. Han kyssede mig blidt og stak en finger op i mig. Jeg udløste et lille støn. Han afbrød kysset og smilte til mig. "Ssschh" sagde han. "Rebecca.." sagde han og så væk. Åh nej. Jeg havde sikkert gjort noget forkert. 

"Er du sikker på du har lyst til det her?". Hvad? Det spurgte han vel ikke en hver pige om. Hans omsorg undrede mig. Jeg nikkede og kyssede ham.

Senere

Anthon dumpede ned ved siden af mig. Han smilte tilfreds til mig. "Du er noget helt specielt" sagde han hæst. "Tak for i aften smukke" sagde han og blinkede. "Selv tak" sagde jeg og kyssede ham godnat. Han lagde hans arme omkring mig og jeg faldt langsomt i søvn. Det føltes som om der var noget jeg havde glemt. Men jeg tænkte ikke videre over det.

deep blue eyesWhere stories live. Discover now