22. fejezet ~ Őrület

239 13 0
                                    

Pearl Clark

29. Szeptember; Milánó, Olaszország

Miután Kate végre jelentkezett és elmagyarázta, hogy miért nem reagált a hívásaimra és az üzeneteimre, sokkal nyugodtabb lettem. Még a fiúk is megjegyezték, hogy végre visszatért a régi Pep. Nekem fel sem tűnt, hogy elment, de mivel tényleg jobban éreztem magam, így könnyen belementem egy hétvégi bulitúrába a kedvenc focistáimmal.

- Még egy whiskeyt! - kiáltottam oda a csapos fiúnak a sokadik bárban.

- Nem lesz sok? - kérdezte Vinc aggódva mivel egész este próbált lépést tartani velem az ivásban, de hiába.

- Nyugi, még a minimum vonalnál sem tartok - vigyorogtam rá.


Szegény barátom nem látott még semmit az igazi dubai-i partizásaimból, így nem tudta, hogy ennyi nekem meg sem kottyan. - Inkább te is engedd el magad és ne foglalkozz most semmivel - nyomtam a kezébe az egyik vodkás poharat. Egy gyors mozdulattal eltüntettem az enyémből az alkoholt, majd Vincentet magam után húzva, elindultam a táncparkettre. Testem felhevült, szinte magától mozdult a zene ütemére. Hangosan énekelve, tombolva adtam át magam az éjszakának.

Egész éjjel ittunk és táncoltunk. Rengeteg pasival kavartam, de valahogy mindig visszatértünk egymáshoz és vigyorogva ráztuk magunkat tovább a zenére.

- Mindjárt jövök, csak ki kell mennem a mosdóba - közöltem a csapat szintén nem túl szomjas tagjaival. Ahogy végig haladtam a folyosókon, hogy végre eljussak a célomhoz, majdnem átestem két összefonódó alakon, akik éppen felhevülten smároltak a fal mellett.

- Bocsi - motyogtam halkan. Szemeim elkerekedtem, mikor az egyikükben felismertem Vincent alakját. Ott akartam őket hagyni, de a lábaim nem engedelmeskedtek. Beharapott ajkakkal figyeltem a két gyönyörű testet, ahogy egymásba olvadtak. Felkavaró volt látni a barátomat ilyen intim pillanatban. Mire észbe kaphattam volna, Vincent szeme kinyílt és tekintetét az enyémbe fúrta. Olyan szikrázó, mély vágy sütött belőle, hogy beleborzongtam. Megbabonázva néztem végig ahogy ajkait a srác nyakára nyomta és megszívta miközben végig szemezett velem. Kéjes nyögés tört fel az ismeretlen pasi torkából, amitől végre kapcsoltam és gyors léptekkel elsiettem. Hatalmas sóhajjal dőltem neki a mosdó ajtajának mikor végre bejutottam. Szemeimet lehunytam és felidéztem azt a pillanatot, amikor felizgultam két pasi csókolózásától.

- Anyám, mindenképp szexelnem kell ma - sóhajtottam fel vágyakozva. Mielőtt visszamentem volna a többiekhez, hideg vizet engedtem a csuklóimra, hogy a testem valamelyest lehűljön.

Első utam a pulthoz vezetett ahol megpróbáltam enyhíteni a szárazságot a torkomban. Nem számoltam hány pohár ital kellett ahhoz, hogy már ne lássam magam előtt az előbb történteket, de mire eljutottam abba az állapotba, már nem igen érzékeltem magam körül semmit.

- Gyere Cica! - súgta valaki alkoholtól kicsit nehezen forgó nyelvvel a fülembe, én pedig minden fenntartás nélkül követtem. Szexelni akartam.

Az utcán taxiba ültünk és amíg ő bemondta a címet, kezem önálló életre kelt és bekúszott a férfi inge alá. Ismerős, kigyúrt izmokat tapintottam, mozdulatom nem csak belőlem, de belőle is vágyakozó sóhajt váltott ki. Ajkam felfedező útra indult a nyakán és a borostás állvonalán míg végül eljutottam a szájáig. Vadul, éhesen estünk egymásnak.A whiskey és a vodka íze keveredett a szánkban. Alkalmi sofőrünk hangos krákogással jelezte mikor megérkeztünk a megadott címre. Egy pillanatra felsejlett előttem, hogy az "idegen" vajon honnan tudta, hogy hova kell jönni, de aztán egy újabb eszméletlen csók után teljesen ki is reppent a fejemből ez a gondolat. Helyét átvette a mérhetetlen szexéhség, ami részben az elfogyasztott alkoholnak és a mostanában tanúsított önmegtartóztatásomnak volt köszönhető. Alig vártuk, hogy kinyíljon az ajtó, amin keresztül bebotladoztunk a lakásba és neki dőltünk a falnak.

HappenedWhere stories live. Discover now