29. fejezet ~ Megérzés

209 15 0
                                    

James Rodríguez

Október 04.; Madrid, Spanyolország

A dühtől fortyogva figyelem Cris enyelgését az egyik takarítónővel, aki inkább kislánynak mondható, talán a huszadik életévét sem töltötte még be. Idegesen csapom be magam után a szekrényemet és véletlenül nekimegyek a portugál csatárnak.

- Hé!- Kiállt fel azonnal, mintha csak egy halálos kísérletet tettem volna ellene. - Nem tudsz vigyázni?

Összehúzott szemekkel fúrom tekintetem Ronaldoéba, aki nem tágít és ő is szúrós tekintettel mered vissza rám. Undorodva nézek az előttem állóra, de ő szinte egy szót sem ért Isten igazából.

- Van valami gondod? - Szűröm ki fogaim között a lehető legtöbb megvetéssel hangomban.

- És ha igen? - Vágom rá egyből, de össze kell szorítanom a fogaimat, nehogy elszóljam magamat.

- Álljatok le! - Érkezik meg Sergio majd Gareth és Pepe is.

- Ennek a kis pöcsnek mond! - Emeli fel a hangját a portugál.

- Tudod ki a pöcs, te faszfej- kiabálok már én is.

- Ha nem fejezitek be, kénytelen leszek szólni Beniteznek, hogy padoztasson titeket. Azt hiszem legjobb lesz, ha lehiggadtok és befejezitek ezt - veszi elő a Kapitány énjét Ramos, ami ezúttal nagyon idegesít.

- Már itt sem vagyok - emelem fel mindkét kezemet és kiviharzom az öltözőből.

A folyosót szelve már lassítok a lépteimen ezzel is próbálom nyugtatni magamat. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve öklömet verem a falba, hatalmas erővel.

- James bazdmeg!- Hallom meg Bale üvöltését.

Tenyeremet szorosan fogva nézek rá a walesi srácra, de ő csak rosszallóan csóválja a fejét. Megrántom vállaimat és a csapat többi tagja felé fordulok. Minden bizonyára nekik is elegük lett a csatár viselkedéséből ezért leléptek.

- Igen?- Húzom fel jobb szemöldökömet kérdőn.

Csak bámulnak rám csapattársaim, mint borjú az új kapura. Unottan megforgatom szemeimet és már mennék tovább mikor egy hang kelti fel figyelmemet.

- Mi történt köztetek?- Ad hangot Sese a gondolatainak.

Hirtelen odakapom a fejemet és azt sem tudom mit válaszoljak, nem akarok Katenek gondot okozni, azt már megtette csapattársam.

- Semmi- morgom halkan, mire Sergio felnevet- lefeküdtünk, ezt akartad hallani?- Üvöltöm el magamat.

- És Neymarnak is megvolt a barátnőm?- Hallom meg Cris hangját hátam mögül, gondosan kihangsúlyozva a "barátnőm" szócskát.

Azonnal elkezdem emészteni magamat belülről, minek kellett nekem elszólni magamat? Egy idióta vagyok. Veszek egy nagy levegőt majd megfordulok, ezzel szembetalálva magamat a dühtől füstölgő portugállal, aki gondolkodás nélkül húz be nekem, amit valljunk be, megérdemeltem.

- Jó ezt megérdemeltem- adok hangot gondolataimnak- de te dobtad ki a kibaszott karriered miatt, én csak megvigasztaltam!- Védem meg magamat azonnal, ezzel egy újabb titkot kikotyogva. Le kéne ragasztani a számat, bár már úgyis mindegy.

- Hogy a faszba lehetett neked ilyen barátnőd, mint Kate, te idióta?- Kiálltja el magát Gareth, akitől nem megszokott ez a hangnem csak úgy, mint Marcelotól sem, de úgy tűnik, hogy Catherine képes belőlük kihozni az állatot.

A csatár már készül valami frappáns magyarázattal a walesi kifakadására, mikor az előbbi letorkolja.

- Ne, ne is próbálkozz!- Emeli fel kezeit és elsétál autójához, miközben vállával szándékosan nekimegy Ronaldonak.

HappenedWhere stories live. Discover now