44. fejezet ~ Látogató

248 14 0
                                    

Pearl Clark

November 10; Madrid, Spanyolország

- Úgy rühellem ezt! - vágtam a krémszínű kosztüm kabátot a fotelba, ahol már várta őt a többi gyűrött ruhadarab.

- Mi a baj Cica? - állt meg az ajtóban Vincent, felhúzott szemöldökökkel.

- Nem tudom felfogni, hogy mit eszik ezeken a göncökön Kate? - morogtam idegesen.

- Esetleg mert nőiesek és csinosak? - vigyorodott el az olasz.

- Talán én nem vagyok elég nőies vagy csinos? - toppantam elé csípőre vágott kézzel, de az összképet eléggé elrontotta, hogy nem volt rajtam más csak egy tanga, egy harisnya és egy melltartó.

- Tudod, hogyha egy oldalon játszanánk, te volnál nekem a tökéletes nő - húzott magához és belepuszilt a hajamba, amitől érdekes módon azonnal lehiggadtam. Fogalmam sem volt róla, hogy mi a fene van velem mostanában, de a hangulatingadozásaim már engem is kikészítettek. - Bár ha gondolod, szívesen beáldozom magam egy-két orgazmus erejéig - röhögött fel mikor kiakartam tépni magam a karjaiból.

- Idióta vadbarom! - néztem rá dühösen, mikor végre sikerült ellépnem tőle.

- Most mi van? - tárta szét a karjait. - Azt mondtad, hiányod van, erre elmegyünk bulizni és te nem mész el szexelni Ramossal pedig...

- Kussolj! - vágtam hozzá egy újabb ruhadarabot. - Tudod, hogy úgy kell viselkednem, mint a tesómnak. Nem ugorhattam egyből a nyakába, mert Catherine sem tette volna - húztam el a számat.

- Ó, szegény kis kiéhezett Pep - húzta tovább az agyamat Vinc. - Akkor a második alkalommal már mehet?

- Fogd be! - adtam fel a harcot a nővérem ruháival és megkönnyebbülve bújtam bele az egyik kedvenc,

saját darabomba. - Szerinted is híztam? - forogtam elkeseredetten a tükör előtt.

- Én nem látok rajtad egy csepp felesleget sem - nézett végig rajtam tüzetesen a barátom. - Bár, mintha itt - nyomta az oldalamba az ujját - és itt - ismételte meg a mozdulatot a másik oldalon is és ezzel nevetésre ingerelt.

- Fejezd be! - sikítottam mikor ujjai egyre gyorsabb iramba kezdtek csiklandozni. - Hallod? - ütöttem el a karjait, de hiába, Vincent könyörtelennek bizonyult és csak akkor hagyta abba, mikor már az ágyamon fetrengtünk és alig kaptam levegőt a nevetéstől.

- Így már jobban szeretlek! - nyomott egy apró puszit az orromra majd a számra is. Elkeseredve kaptam az ajkai után. Hiányzott a testiség és baromira ki voltam már éhezve. Lehet, hogy nimfomán vagyok? Ettől a gondolattól észhez tértem és megszakítottam a csókunkat.

- Vinc? - pislogtam kérdőn a barátomra aki csak vigyorogva nézett a szemeimbe.

- Remélem gyorsan megdöntöd Ramost, mert én nem bírnám az iramot - röhögött fel miközben lefordult rólam.

- Akkora szemét vagy! - csaptam tenyérrel a mellkasára.

- De attól még imádsz! - kiáltott utánam mikor feltápászkodtam és elindultam a fürdőszoba felé. Egy gyönyörű nőies mozdulattal felmutattam neki a középső ujjamat.

Végül úgy döntöttem, hogy lecserélem a ruhámat egy másikra. Éppen a szekrényemben turkáltam, mikor felkaptam a fejem egy ismerős hangra ami a nevemen szólított. Az nem lehet - indultam el az ajtóhoz, ahol megtorpantam.

- Mi a...? Mit keresel itt? - buktak ki belőlem a szavak nem túl udvariasan.

- Kate elment nyaralni, Genting Highlandsbe. Totálisan kiakadt a cikktől - hadonászott őrült módjára a brazil csatár.

HappenedWhere stories live. Discover now