50. fejezet ~ Bulizzunk!

173 11 0
                                    

Pearl Clark

November 17; Madrid, Spanyolország

Az utolsó simításokat is végeztem magamon és már csak a védőre kellett várnom, de rá se sokáig, mert végszóra meghallottam a kopogását az ajtómon.

- Wáó! - néztem rajta végig elismerően miután kinyitottam neki az ajtót.

- Ezt nem nekem kellett volna mondanom? - nevetett fel miközben szemeiben vágy csillant meg. Mivel nem akartam elkésni, gyorsan becsuktam magam mögött az ajtót.

- Mehetünk? - pislogtam fel rá ártatlanul.

- Állok szolgálatára hölgyem! - nyújtotta a karját. - Minden értelemben - kacsintott rám vigyorogva miközben a lift felé sétáltunk.

Sergio Ramos

aznap este

Büszkén vonultam be a buliba, Kattel az oldalamon. A tudat, hogy őrjítően jól néz ki, magabiztos köcsöggé tett. Önelégült képpel néztem ahogy a csapattársaim a földről vakarják össze az állukat, de legjobban a portugál reakciója tetszett.

Éppen beleivott a poharába majd mikor felpillantott meglátta a volt barátnőjét egy testhez tapadó, piros csodában és majdnem megfulladt a köhögéstől. Tekintetem a mellette álló nőre siklott, aki mint egy szobor, mereven nézett maga elé.

- Szent Habakukk! - hívta fel magára a figyelmemet Catherine. - Ennyire ne legyen már átlátszó!

- Kiről beszélsz? - értetlenkedtem.

- A naaaaagy CR7-ről - csóválta meg a fejét jókedvűen. - Azt hitte, ha belibeg ide valami csajjal, féltékennyé tesz? Na arra várhat! - ragadta meg a kezemet, majd elhúzott a másik irányba, ahol beálltunk a táncolók közé. Egész este együtt voltunk. Beszélgettünk a többiekkel, nevetgéltünk és mikor elkapott minket a hév, csókolóztunk. A köztünk vibráló kémia egyre sürgetőbbé vált. Kezeim már nem bírtak magukkal, mindenhol bebarangolták a buja, gömbölyded női testet.

- Akarlak! - nyögtem a fülébe mikor tánc közben hozzám érintette a fenekét amitől férfiasságom azonnal életre kelt.

- Akkor keressünk egy nyugis helyet - fordult meg a karjaimban és ajkát beharapva, somolygott rám a hosszú szempillái alól.

Nem kellett kétszer mondania. Megragadtam a csuklóját és magam után húztam, amit kacagva fogadott. Jó pár szobába benéztem, de szinte mind foglalt volt. Drága csapattársaim is felpörögtek az este folyamán, így ki a feleségével, ki a barátnőjével enyelgett egy-egy eldugott helyen. Nagy nehezen rátaláltam egy használaton kívüli fürdőre. Esélyt sem adva Katenek a tiltakozásra, rávetettem magam a forrón hívogató ajkaira. Nyelvemmel azonnal behatoltam a fogai közé és felderítő útra indultam a szájában. Hangos nyögésekkel nyilvánította ki tetszését. Felfoghatatlan gyorsasággal szabadultunk meg a ruháinktól, hogy aztán felforrósodott bőrünkkel tapadjunk egymáshoz. Számba vettem Catherine egyik mellbimbóját és szívni kezdtem.

- Ó, bassza meg, bassza meg - hallottam meg az elragadtatott hangokat miközben ujjai a hajamba túrtak és meghúzták a tincseimet. Vigyorogva engedtem ki a számból, hogy aztán újabb kínzásnak vessem alá.

Combjainál fogva megemeltem és feltettem a mosdó melletti szekrényre, lábait szétnyitottam és közé térdeltem. Nyelvemmel megérintettem nőiességének középpontját, amitől felsikoltott és talpait a vállamnak támasztotta.

- Serg! - kiáltotta, miután néhány nyalintás után megfeszült. Örömmel láttam, hogy csúcsra ért. Nem hagytam neki időt a pihenésre, farkammal azonnal felnyársaltam. Körmei élesen marták végig a hátamat, ahogy egyre gyorsabb ütemben löktem őt. A gerincemen végig futó borzongás jelezte, hogy már nem vagyok messze én sem a katarzistól, ezért még erőteljesebben kezdtem mozogni benne. Kate élveteg mosollyal nyúlt kettőnk közé és simogatni kezdte magát. Tekintetemet, ha akartam se tudtam volna levenni arról a pontról, ahol az ujjával izgatta a csiklóját, miközben néha hozzáért a férfiasságomhoz. Szemhéja elnehezült, teste hátrahajlott mikor újabb orgazmus söpört végig rajta ami engem sem hagyott hidegen, hiszen úgy rám szorult, hogy szinte minden rezdülését éreztem. Hangosan nyögve élveztem belé majd arcomat a válla és a nyaka közé fúrtam. Jólesőn szívtam be az illatát.

HappenedWhere stories live. Discover now