♂Hoofdstuk 3♀

8.8K 120 14
                                    

Yara

Omdat het mijn eerste werkdag was mocht ik wat eerder naar huis, en dat kwam mooi uit want rond een uur of vier zou er een tv installateur langskomen om mijn tv aan te sluiten.

Thuis aangekomen verwisselde ik mijn nette kleding voor een kort broekje en een los shirt. Ik deed mijn haar in een knot en was al onderweg naar de keuken waar ik een blikje cola opende, ik had zo een dorst! Net wanneer ik een slok wilde nemen ging de bel. Ik haastte me naar de deur en maakte hem open. "Goede middag, ik kom om uw tv te installeren klopt dat?" Vroeg een jongen ik schat hem niet ouder dan 25 max. "Dat klopt, kom maar naar binnen" Zei ik en liet hem naar binnen. Ik liet hem zien waar mijn tv is en vroeg of hij ook wat te drinken wilde. Ik ging een blikje cola voor hem halen terwijl hij bezig was met mijn tv.

Niet veel later was mijn tv eindelijk klaar! Ik had alle programma's die ik ook thuis in Kansas City keek. Aangezien ik geen zin had om te koken bestelde ik pizza en kijk wat er zou draaien op tv. Friends with Benefits?! Dit meen je niet! Wat een toeval!

Even later zat ik met een heerlijk stuk pizza de film friends with benefits te kijken. Telkens als ik me op de film concentreerde stelde ik me steeds voor dat Samuel en ik de hoofdpersonen waren. Op een of ander manier begon ik de idee leuk te vinden. We hoeven geen gevoelens voor elkaar te hebben, gewoon vrienden met een paar extra voordelen..

De film was afgelopen, en het idee van Samuel en mij als friends with benefits was het enige waar ik aan dacht. En ik kon het geen seconde langer volhouden, ik had mijn besluit genomen! Ik legde de lege pizza doos op tafel, deed mijn deur open en zonder nog langer er over na te denken klopte ik op Samuel's deur. De deur ging open en Samuel kwam tevoorschijn alleen ik zijn zwarte boxershort. "Yara?" Vroeg hij en wreef over zijn haar. "Ik wil het!" Zei ik snel. "Húh wat?" Vroeg hij. "Ik wil friends with benefits met je zijn!" Antwoordde ik, meteen glimlachte Samuel wat al snel veranderde in een grijns. "Kom dan maar naar binnen.." Zei Samuel en opende zijn deur een stukje meer zodat ik nu naar binnen kon kijken. "Wat? Ik-uhm.. Nu?" Stotterde ik, ik wist niet zo goed wat ik wilde vragen. "Ja, als je het wilt? Ik dacht dan proberen we het alvast uit weetje, misschien dat het niet werkt dan kunnen we er meteen een einde aanmaken" Legde Samuel uit. "Oh okay, nu is wel goed denk ik"
"Mooi, kom maar naar binnen"

"Wil je wat drinken?" Vroeg Samuel. "Nee dankje, ik heb net gedronken" Vertelde ik hem. "Oké, uhm ik denk dat handig is als we even duidelijke afspraken maken, toch?"
"Ja lijkt mij wel" Antwoordde ik, en ging naast Samuel op de bank zitten. "Oké uhm nou ja om te beginnen, ik zoen niet. Dat doe ik alleen als ik gevoelens voor iemand heb, snap je?" Snel knikte ik. "Ik snap het!"
"Verder heb ik het liefst dat we tenminste een keer per week seks hebben en ook als de een daar behoefte aan heeft, ben je het daar mee eens?" Vroeg Samuel weer. "Ja" Zei ik. "Wil jij nog iets kwijt?" Vraagt Samuel. "Ja misschien heb ik nog een paar dingetjes" Antwoordde ik. "Zeg het maar"
"We doen het alleen met condoom, ik wil niet ineens zwanger zijn van jou.. En ja jij regelt de condooms he?" Samuel lacht. "Ik heb er een heel voorraad van, dus dat komt goed uit! Iets anders?" Ik denk even na. "Oh ja, niemand zit aan mijn achterste!" Samuel zuchtte.
"Jammer, maar ik accepteer het!" Zei hij grijnzend. "Ik denk dat het zo wel duidelijk is" Samuel knikte als teken dat hij het met mij eens was. "Dat denk ik ook, wil je nu de proefronde houden of liever een ander keer?"
"Doe naar nu, dan weten we of het wel wat word of niet maar als jij een ander keer wilt?" Meteen schudde Samuel met zijn hoofd. "Nee nee! Nu is perfect!"

Samuel pakte mijn hand en leidde me naar zijn slaapkamer, hij had net zo als ik een twee persoons bed dus dat kwam goed uit. Zijn kamer was hier en daar rommelig maar toch schoner dan de meeste kamers van jongens. Ik liep naar binnen en Samuel duwde me vrij wel meteen op het bed. Hij klom op mij zijn handen pakte het uit einden van mijn shirt vast, en deed hem uit. Ik zag dat hij moest slikken toen hij mijn rode bh zag. "Dat is omdat ik dat rode shirtje aan had vandaag.." Leg ik uit, en Samuel knikt. "Sexy!" Ik voel dat ik moest blozen en op mijn onderlip beet. "Nou doe je het weer" Grijnsde Samuel en verstopte zijn hoofd in mijn nek. Ik mompelde "Sorry" maar toen hij op een gevoelig plekje begon te zuigen wist ik niet meer waarom ik sorry zei. Samuel begon een spoor van natte maar toch zachte kusjes over mijn blote buik te plaatsen. Daarna hield hij me even omhoog zodat hij mijn bh uit kon doen. "Welke cup maat heb je?" Vroeg hij dan, ik heb niet de grootste en waarschijnlijk vind Samuel ze te klein..
"Uhm" Zuchtte ik een keek weg. "Laat maar ik weet niet waarom im dat vroeg, je borsten zijn perfect voor je lichaam" Nu moest ik Samuel wel aankijken, ik vroeg me even af of hij het echt meende maar ik werd verstoort toen hij mijn korte broekje uit deed samen met mijn slipje. Samuel slikte, maar herpakte zich snel. "Wil jij mijn boxer uit doen?" Ik knikte en vervolgde met: "Ja hoor" Ik hielp mezelf een stukje omhoog en pakte de bovenkant van Samuel's boxer vast, langzaam trok ik die naar beneden. Zijn lid was al een beetje stijf aan het worden maar hij kon hulp gebruiken. "Wat wil je dat ik voor je doe?" Vroeg ik. "Wat jij wilt" Antwoord hij neutraal. "Je mag gerust zeggen blowjob zeggen want ik weet dat jullie jongens daar meer van houden.. Niet waar?"
"Ja" Zei Samuel en rolde als een klein kind met zijn ogen. We verplaatste van plek en hij ging op het uiteinde van zijn bed zitten terwijl ik tussen zijn benen in op het grond ging zitten. Ik keek hem een keer aan, en daarna nam ik zijn lid in mijn mond. Ik begon met mijn hoofd te bewegen, en voelde hoe Samuel's spieren zich stuk voor stuk aanspanden. "Yara, precies deze tempo.. Ga door" Kreunde hij, en ik deed wat hij van me vroeg. Ik ging door totdat hij zei: "Als je, als je mijn spul niet in je mond wilt moet je nu stoppen" Kreunde hij, voor nu was ik nog niet van plan om zo ver te gaan dat ik het zelfs on mijn mond krijg dus stopte ik net op tijd. Zijn lid was nu erg stijf en dat gaf me op een of ander manier toch een trots gevoel. "En wat wil jij?" Vroeg Samuel. "Beide" Zei ik en grijnsde, ineens voelde ik me zo een bad ass ik durfde zo maar te zeggen wat ik van hem wilde en schaamde me er niet bij. Ik voel me op mijn gemak bij Samuel, al ken ik hem niet bepaald lang. "Sure!" Nu nam ik weer mijn plaats op het bed en verdween Samuel tussen mijn dijen. Hij likte zachtjes over mijn lekkerste plekjes en ik moest me inhouden om niet te kreunen. Het werd al helemaal spannend toen er een vinger in me ging, en er meteen een tweede bij kwam. "Ahh Samuel" Kreunde ik. "Sneller alsjeblieft" Mijn rug begon zich te krommen maar Samuel duwde me omlaag, een paar bewegingen met zijn vingers en ik was er.
"Nu het echte werk, he?" Ik knikte. "Yes" Voordat Samuel in me kwam keek hij me een keer aan. "Ik wil dat je me blijft kijken, kijk me aan Yara zelfs als je het niet meer kan!" Ik knikte maar wist niet of het me zou lukken. Maar ik had geen tijd om na te denken, Samuel lid raakte mijn ingang al en kwam stuk voor stuk verder in me. Hij keek me aan zodat hij zeker wist dat ik hem nog altijd aankeek. Toen hij er van overtuigt was, begon hij zich te bewegen. Oh god, wat heb ik dit gevoel gemist de laatste paar maanden! "Sneller" Kreunde ik tussendoor. Langzaam begonnen mijn ogen zich van genot te sluiten, het lukte me niet meer om ze open te houden. "Kijk me aan Yara!" Commandeerde Samuel me, ik schrok en deed mijn ogen weer open.

Even later waren we er bijna, ik kon het niet lang meer volhouden. "Samuel.." Kreunde ik. "Blijf me aankijken, ik wil zien hoe je voor me komt Sophia!" Húh?
"Ik bedoel Yara" Herpakt Samuel zich. Nu laat ik me gaan en doe ik mijn best om Samuel aan te kijken terwijl ik klaar kom.

Samuel en ik liggen op zijn bed op adem te komen. "Dat ging wel goed toch? Gaan we zeker vaker doen!" Zei Samuel terwijl hij een schone boxer pakte en hem aantrok. "Ja, dat zeker maar.. Wie is Sophia?"

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Hier was hoofdstuk 3 dan iets langer en iets heftiger, maar het is niks dat niet te verwachten was.. Right? Hopelijk vonden jullie het leuk, laat het me weten dan update ik sneller!

Please Vote & Comment x

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu