♂Hoofdstuk 7♀

7.1K 106 11
                                    

Yara

"Samuel we gaan daar echt niet naar binnen, ik heb mijn eigen lingerie" Zeg ik lachend. "Echt wel, een nieuw sexy setje kan geen kwaad!" Grijnst hij en trekt me de lingerie winkel in. Hij begint meteen allerlei setjes te bekijken. "Hallo kan ik jou en je vriendje soms helpen?" Vroeg een vrouw. "Oh maar hij is mijn vr-"
"Mijn vriendin en ik redden ons wel, dank u wel" Zei Samuel en ik keek hem niet begrijpend aan, waarom doet hij als of ik zijn vriendin ben? "Schat vind je die zwarte leuk?" Vroeg Samuel net wanneer de vrouw zich omdraaide om weg te lopen. "Samuel?" Zuchtte ik. "Kom op speel nou mee, het is grappig" Zei hij terwijl me een duw gaf, eigenlijk heeft hij gelijk het kan best grappig zijn toch? "Die zwarte is wel leuk, maar die rode ook en moet je die roze zien! Babe ik wil ze allemaal!" Zei ik meespelend met Samuel's spel. "Ja ja schat, ik doe je wel in alle drie de setjes vanavond!" De antwoord van Samuel doet me slikken, en doet iets met mijn lichaam. Samuel merkt dat ik niet weet wat ik moet zeggen, en zegt: "Wil je ze even passen?" Ik knik. "Lijkt me wel handig" Ik neem de setjes mee naar een paskamer.
"En passen ze?" Vraagt Samuel na een tijdje. "De zwarte en de roze wel alleen de bh van de rode is iets te klein zou je alvast een maat groter kunnen pakken dan kleed ik me even aan?" Vraag ik terwijl ik de lingerie setjes aan Samuel overhandig zonder dat hij mijn lichaam ziet. "Oké, ik zie je zo" Gaf Samuel als antwoord en ik hoorde hoe hij verder weg liep.

Als ik aangekleed ben loop ik het pashokje uit, en ga opzoek naar Samuel. Ik zie hem bij een paar sexy onderbroeken die hij bekeek. "Zou ik de lingerie setjes even betalen, dan kunnen we gaan?" Geschrokken draaide Samuel zich om. "Al gedaan, alsjeblieft!" Zei hij en gaf me een tasje aan. "Maar ik-"
"Geen ge-maar, een 'dankje Samuel' is meer dan genoeg!" Ik knikte dan maar. "Dankje Samuel" Sprak ik hem na. "Geen dank schatje, je weet hoeveel ik van he hou!" Zei Samuel extra hard zodat de vrouw van der net hem nog kan horen. Ik moet mijn lach onderdrukken, Samuel had gelijk het is inderdaad best grappig.

"Waar gaan we nu heen?" Vraag ik als we buiten zijn. "Condooms kopen, welke smaak wil je eigenlijk?"
"Ja dag ik ga dat echt niet kopen! En uhm I don't know.." Zeg ik rollend met mijn ogen. "Je mag wel buiten wachten als je het zo erg vind?" Vraagt Samuel. "Beter" Antwoord ik en hij lacht. "Heb je ooit condooms met smaak geprobeerd?" Ik schud met mijn hoofd, ik heb er wel van gehoord maar nooit geprobeerd. "Ik denk dat je aardbei wel lekker gaat vinden" Zegt Samuel dan en steekt zijn toch uit. "Húh? Hoe zo dan?" Vraag ik niet begrijpend. "Ik zie zo" Zegt Samuel en loopt een winkeltje binnen, mijn vraag negerend.

"Zie zo, wil jij nog ergens heen?" Vraagt Samuel als hij terug is. "Nee niet echt" Antwoord ik. "Oké laten we dan naar huis gaan, we hebben heel wat op de plenging voor vanavond" Zegt hij plagend en ik voel mijn wangen rood kleuren. "Ah ben je aan het blozen?" Plaagt hij me verder. "Kappen Samuel, dit is niet grappig" Zeg ik dan wat hem harder doet lachen.

Bij Samuel aangekomen besef ik dat ik me thuis even wil klaar maken. "Sam.. Ik bedoel Samuel ik ga even naar huis ik ben over een kleine half uurtje terug, oké?" Vraag ik dan. "Sure, zie je zo!" Ik loop alvast naar de deur maar dan zegt Samuel: "Ik bestel alvast pizza, wat voor een lust je?"
"Hawaii" Antwoord ik. "Oké!"
Ik maak de deur van mijn eigen appartement open en loop naar binnen. Ik ga rechtstreeks de badkamer in waar ik een douch neem. Daarna pak ik het tasje met de lingerie setjes die we vandaag gekocht hebben. "Hé, we hadden toch maar drie gekocht waarom zitten er dan vier in?" Ik pak het vierde setje er uit wat er erg striptiesch uit ziet, maar ook heel sexy. Welke zal ik aan doen? Ik probeer me in mijn hoofd voor te stellen wat Samuel zou hebben gezegd als hij nu hier zou zijn. "Doe het striptiesch setje aan, ik weet dat je het zelf ook wilt en ik word er gek van bij het inbeelden van jou in dat setje Yara!" Wow dat klonk beter dan ik had verwacht, het klonk zelfs als Samuel in mijn hoofd. "Ga je hem nog aandoen of niet?" Ik schrok me ter pletter en dat meen ik, ik draaide me om en zag Samuel. "Oh my god! Weetje hoe erg je me hebt laten schrikken! En uhm je verpest mijn verassing, hoe hoe kom je hier binnen?" Voordat ik het wist had ik het allemaal gezegd. "Calm down, ik ben al weg!" Zei Samuel grijnzend en liep de badkamer uit.

Even later had ik het sexy lingerie setje aan en besefte ik dat ik zo naar Samuel's appartement zou gaan en ook al woont hij twee stappen verder op stel je voor dat er net iemand over de gang zou lopen.. Dat zou zo verschud zijn! Maar ja aangezien ik te lui ben om iets anders aan te trekken nu bel ik snel bij Samuel aan en ga ik weer bij mijn eigen appartement naar binnen. "Hallo Yara, kom je nog?" Hoorde ik Samuel vragen. "Ga iets meer naar binnen en doe de deur meer open" Commandeerde ik hem. "Gedaan" In mijn hoofd stelde ik me voor hoe Samuel nu grijnzend en voldaan naar de deur keek. Ik deed de deur van mijn appartement open en rende snel bij Samuel naar binnen. "Wat doe je?" Vraagt Samuel lachend. "Zorgen dat niemand me half naakt op de gang ziet.." Antwoord ik op een 'deh' toon. "Vinden ze vast niet erg" Probeert Samuel zo onschuldig mogelijk te zeggen, maar al snel veranderd zijn stemming. Hij duwde de deur dicht en keek me hongerig aan: "Ik moet zeggen dit setje staat je het best, je tieten zien er nog groter uit en je billen nog ronder. En wat het met me doet.. Weet je wat je met me doet?!" Ik bijt op mijn onderlip en lik er vervolgens over heen. "N-nee maar je kan het me wel vertellen.."
"Nee! Ik ga je niks vertellen, ik laat het je zien!" Samuel kwam dichterbij in een snelle beweging had hij me opgetild en rusten zijn handen op mijn billen. Hij draagt me naar zijn kamer waar hij me op zijn bed neerlegt. "Ik oh my god, ik voel de behoefte om jou te neuken doe ik dat niet dan loopt het niet goed af!" Fluistert Samuel tegen mij oor aan. "Wat gebeurd er dan?" Vraag ik verleidelijk. "Dat wil je niet weten" Fluistert hij terug. "O-oké.. En uh denkje dat ik iets voor je kan doen?" Vraag ik wijzend naar zijn broek die nu ineens veel strakker zit dan eerst. "Ja zeker!" Binnen enkele seconden was zijn broek en boxershort weg, hij deed de condoom met aardbeien smaak om en ging op de zijkant van zijn bed zitten. Ik ging tussen zijn benen in zitten even keek ik Samuel aan die me smeekte om hem in mijn mond te nemen, vooruit. Eenmaal in mijn mond proefde ik inderdaad een aardbeien smaak, het was best wel lekker voor de verandering. Ik nam hem wat dieper in mijn mond en weer een stukje terug. "Sneller" Smeekte Samuel me, ik versnelde de tempo en voelde hoe zijn spieren zich stuk voor stuk, een voor een begonnen aan te spannen. Met een kreun kwam hij klaar, en stopte ik voldaan.

"En iets voor jou? Of hoeft het niet meer?" Vraagt Samuel als ik op het bed ga liggen. Ik had geen behoefte aan een voorspel, ik had ineens zo veel zin om hem in me te voelen! "Begin gewoon met het echte werk, ik uhm red me wel" Zei ik wat Samuel aan het grijnzen maakte. "Je bent al nat genoeg he?"
"Begin gewoon of anders ga ik naar huis!" Zei ik snel. "Is goed, is goed rustig aan babe!" Samuel gaat boven op me en dan voel ik hoe hij met zijn lid mijn ingang raakt. En dan komt hij dieper in me, hij trekt zich een stukje terug en weer een stuk dieper. "Samuel" Waarschuw ik hem. "Ja?" Vraagt hij als of hij niet weet wat ik bedoel. Ik rol met mijn ogen. "In plaats van met je ogen te rollen kun je me ook vertellen war he echt wilt.." Zegt hij dan. "Je weer wat ik wil" Kreun ik wanneer hij stopt met bewegen. "Ik kan een herinnering gebruiken" Knipoogt hij dan. Ik zucht: "Ik wil dat je hard en snel neemt" Zeg ik en ben opgelucht wanneer de woorden mijn mond hebben verlaten. "Duidelijk, ik ga aan de slag!" Grijnzend versneld hij de tempo en duwt zich dieper in me naar binnen. "En je weer het, kijk me aan als je voor me kont" Waarschuwde hij me en ik knik, aangezien ik nu een veel te goed gevoel heb die me geen woord laat spreken.

"Samuel ik-ik" Kreun ik. "Laat je gaan, kom voor me ik weer dat je er altijd van hebt gehouden.. Ik bedoel zult houden" Ondanks dat ik Samuel niet helemaal begrijp laat ik me gaan en doe ik mijn best om hem te blijven aankijken wat niet helemaal is gelukt. Samuel gaat uit me en doet de condoom af, daarna komt hij naast me liggen. "Ik zou dit 24/7 kunnen doen met jou en dan nog zou ik er geen genoeg van krijgen! En het is veel beter dan een relaties die negen van de tien keer stuk gaan!" Ergens heeft Samuel gelijk, je hoeft je gevoelens nooit te vertonen het is alleen een maar vriendschap die draait om seks!

"Zullen we pizza gaan eten, ik ben nog al hongerig geworden?" Stelt Samuel dan voor. "Ja goed idee, ik ook!"

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Hallooo there! Hopelijk vonden jullie deze lange hoofdstuk een beetje leuk? Ik ga binnen kort een programma voor updates makken gaat namelijk makkelijker voor mij en weten jullie ook wanneer het volgende update er aan zou komen! Oh jah en binnenkort komt er ook een Q&A dat zou rond hoofdstuk 15-20 zijn!

Please vote & comment!
(#28 in teen fiction)

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu