♂Hoofdstuk 5♀

6.9K 115 19
                                    

Yara

"Ga je me nu vertellen wat er is gebeurd?" Vraag ik aan Samuel terwijl ik zijn wonden verschoon, even knuipt hij zijn ogen dicht van de pijn maar dan kijkt hij me aan. "Ik heb gevochten" Zegt hij uiteindelijk. "Tja zo iets dacht ik ook al, maar waarom? Wat was de reden? En met wie?" Vroeg ik dan. "Met Logan" Zucht Samuel en terwijl hij zijn naam uitspreek voel ik hoe zijn spieren zich aanspannen. "En dat is?"
"Je kan beter vragen wie dar niet is" Zijn poging tot een grap mislukt want ik blijf hem nog altijs serieus aankijken. "Logan was mijn beste vriend, maar toen heeft hij iets dat van mij was gestolen en daar ben ik nog steeds kwaad om! Ik ben nog niet klaar met die klootzak hij zou boeten voor wat hij me heeft aangedaan!" Terwijl Samuel zo woedend over die Logan sprak begon ik me af te vragen wat hij van hem zou hebben gestolen. Ik deed een koud conpres op Samuel's oog wat er voor zorgde dat hij beide zijn ogen dicht kneep, maar niet voor lang. "Waarom zet je dat koude ding op mijn oog? Het voelt vreselijk!" Zuurde Samuel. "Een bedankje zou ook goed zijn geweest, tenzij je morgen met een dik oog naar werk wilt gaan?"
"Ik ga toch niet naar werk dus wat boeit het" Zuchtte hij. "En waarom dan?" Vroeg ik. "Ik heb 2 vrije dagen bij Kevin gevraagd vandaag was ik ook al vrij en morgen" Dat verklaard waarom hij me niet kwam ophalen voor lunch. Ineens voel ik me een stuk beter, naar vraag ik me nog steeds af wat Logan van Samuel heeft gestolen. "Oh.. Maar uhm wat heeft Logan van je gestolen dan?" Vraag ik uit eindelijk. "Iets kostbaars!"
"Zoals een diamant? Of misschien goud?" Vroeg ik. "Ja zo iets.." Antwoordde Samuel. "Maar waarom neem je het niet terug dan?"
"Yara alsjeblieft stel godverdomme niet zo veel vragen, het gene wat hij van me heeft gestolen krijg ik gewoon nooit meer terug maar dat betekend niet dat ik hem zo makkelijk zijn gangetje laat gaan Logan betaald het me naar terug ook al kost het zijn leven!" Zijn woorden gehoord te hebben voel ik hoe ik kippenvel over mij hele lijf krijg, meent hij dat nou echt? "Echt?"  Vraag ik zacht, Samuel lacht. "Nee natuurlijk niet! Ik ben geen moorderenaar ik wil hem gewoon een lesje leren dat is het" Ik knik opgelucht.

De rest van de week ging snel voorbij het was een kwestie van vroeg opstaan naar werk lunchen met Samuel of met Cecilia terug naar werk en daarna naar huis. Ik ben ook een keer na werk wezen shoppen met Cecilia ondanks dat ze de vriendin van mijn baas is, is ze ook mijn eerste echte vriendin hier in Seattle. Verder heb ik het met Samuel niet meer over Logan gehad, ik meekte dat hij het niet zo prettig vond om over hem te praten. Eigenlijk was het meer zijn verleden die hij graag gesloten hield voor iedereen.

Het is vrijdag avond Cecilia heeft me gevraagd of ik mee wilde gaan naar een of andere club dicht bij de centrum. Aangezien ik geen andere plannen had voor vanavond heb ik besloten om gewoon met haar mee te gaan, ik ben 19 jaar ik moet toch genieten van mij leven nu ik nog jong ben?!

Om stipt acht uur werd er op mijn deur geklopt. Daar zou Cecilia zijn, precies op tijd! Ik keek nog een keer in de spiegel of ik er goed uit zag, ik struikte mijn zwarte jurk pakte mijn tasje liep en maakte daarna de deur open. "Hey Ceci-Samuel?" Verward kijk ik naar Samuel. "Had je iemand anders verwacht? Oh wacht natuurlijk had je iemand anders verwacht kijk hoe sexy je er uit ziet!" Zegt hij en wrijft over zijn haar. "Nou het is niks bijzonders Cecilia en ik gaan uit dat is het" Leg ik uit. "Cecilia als in Cecilia van Kevin?" Ik knik. "Waarom ga je met haar uit?"
"Waarom zal ik dat niet doen?" Vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. "Niks laat maar, have fun ik ga maar weer.." Zei Samuel en draaide zich om naar zijn appartement, ik krijg het gevoel als of Samuel haar niet zo erg mag maar kan het mij schelen het ze blijft mijn vriendin. Net wanneer Samuel zijn deur dicht doet hoor ik een bekende stem: "Yara! Girl you look sexy like hell" Ik giechel en bloos een beetje. "Dankje, jij ook!" Cecilia knikte als bedankje. "Laten we gaan, Kevin wacht beneden hij zet ons bij de club af en komt ons daarna ophalen" Legt Sage uit terwijl we in de lift stappen om naar beneden te gaan.

Het was een leuke avond in de club, Cecilia en ik hadden het echt naar ons zin. We hebbem cocktails gedronken, gedanst, met jongens geflirt die toch geen kans. Ik heb het zo erg gemist, het gevoel dat je een vriendin hebt waarmee je kan lachen. "Hoe bevalt Seattle je tot nu toe?!" Vraagt Cecilia en moet even roepen zodat ik haar kan verstaan door het harde muziek. "Geweldig, het is gewoon mijn droom die in vervulling is!" Antwoord ik eerlijk. "Meid dit is nog niks! Ik vraag aan Kevin of we je een keer kunnen meenemen naar New York de stad waar het feesten nooit ophoud!" Ik lach.
"Lijkt me een goed idee!" Zeg ik en neem een slok van mijn cocktail.

De rest van de avond hebben we gefeest en ons vooral geen zorgen gemaakt over andere dingen!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Oh oh waarom reageerde Samuel zo toen hij de naam Sage hoorde? Daar komen jullie snel achter! Btw dit boek staat nu al #46 in Teen fiction!😵

Please Vote & Comment x

(Sorry als er fouten tussen zitten heb het op mn tell geschreven en ga het wss morgen even op de pc controleren)

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu