♂Hoofdstuk 15♀

4.5K 102 21
                                    

Yara

Eenmaal thuis neem ik een douch en maak ik me daarna klaar om uit te gaan ik heb geen zin om de zoveelste avond thuis te blijven. Dus wanneer ik klaar ben klop ik bij Samuel aan, als hij thuis is en zin heeft om mee te komen lijkt het mij gezellig. Poging 1 mislukt vrij wel meteen, ik klop aan en er is geen een enkel reactie te horen. Poging 2 verloopt hetzelfde als poging 1, ik besluit dat een 3de poging geen nut zou hebben dus loop ik op weg naar de lift. Een paar straten verder heb ik een restaurantje ontdekt en probeer het even uit. Zonder gezelschap loop ik naar binnen en ga aan een tafel voor 2 zitten. Niet veel later komt er een ober mijn kant op. "Goede avond, kan je wat aanbieden?" Vraagt hij. "Een menu kaart zou ik heel erg waarderen" Glimlachte ik. "Een menu kaart, komt er aan!" Zei hij en liep weg om er een voor mij te halen. "Alsjeblieft"
"Dankje wel!"
"Roep maar als je je besluit hebt gedaan" Ik knikte. "Zal ik doen" Giechelde ik. Ik opende de menu kaart en bladerde wat. Elke gerecht die ik las zei me niks, het leek wel erg lux maar ik kon gewoon geen keuze maken.

"Mijn werktijd zit er op, maar als je toch geen gezelschap hebt kan ik dat wel zijn plus ik weet de lekkerste gerechten hier.." Hoorde ik naast me dus ik keek op, het was de ober. "Sure, waarom ook niet" Zei ik wijzend naar de lege stoel tegen over mij. Hij ging er zitten en keek me aan. "Ik ben Caleb, en jij beautiful?" Vroeg hij zijn hand uitstekend naar mij. "Yara" Zei ik en gaf hem ook mijn hand. "Mooie naam precies voor een mooi meisje als jij" Zei Caleb, en ik voelde hoe mijn wangen zich rood kleurde. "Flirt je meteen met elke meisje of moet ik me vereerd voelen?"
"Je mag je oprecht vereerd voelen" Knikte hij, ik wist niet of ik hem moest geloven maar ik had geen zin om er een heel gedoe van te maken. Na een tijdje deed hij voor mij de bestelling en keek me strak in mijn gezicht aan. "Wat doet zo een knap meisje als jij hier zo alleen?"
"Nou misschien dat iemand haar had belooft om nog wat tijd met gaar door te brengen vanavond en misschien is die persoon het vergeten.. maar hey het is maar een misschien" Zei ik sarcastisch, het kon me niks schelen dat ik Caleb pas heb leren kennen sterker nog dat was mijn voordeel hij wist niks over me alleen mijn naam natuurlijk maar verder niks. "Misschien vind ik die persoon echt een klootzak, maar het is maar een misschien" Zei Caleb wat me deed lachen. "Geloof me hij kan best wel een klootzak zijn soms.." Zei ik lachend en Caleb lachte met me.

Even later kwam de bestelling er aan. Het zag er smakelijk uit, ik kon het meteen op vreten maar hield me in aangezien ik me in een restaurant bevond. Er werd rood wijn voor ons ingeschonken en toen liep de over weg. "Proost op nieuwe vriendschappen" Zei Caleb. "Proost!" Zei ik, al zijn we nog geen vrienden hey is beter dan alleen zitten en op een of ander manier begin ik Caleb wel te mogen. De wijn was goed, waarschijnlijk de beste wijn die ik tot nu toe heb gedronken. "Lekker hé?" Vroeg Caleb. "Zeg dat wel, ik hou van rood wijn en deze is gewoon lekkerder dan normaal!" Zei ik. "Ik wist wel dat je het lekker zou vinden, kom op proef nu het eten!" Al bij de eerste hap was het als of er een bom in mijn mond ontploft, natuurlijk omdat het zo lekker is. "En?"
"Dit is echt verrukkelijk! Echt heel lekker!" Zei ik met grote ogen en nam nog een hap. Caleb lachte: "Kijk me eens even aan" Zei hij, ik deed het. Hij kwam dichterbij met zijn duim en veegde over mijn mond hoek. Daarna likte hij zijn duim af. "Húh?" Was mijn reactie daarop. "Oh er zat wat tomatensaus bij je lip" Zei hij en ik knikte. "Eet maar verder" Vervolgde hij.

Toen ik klaar was met eten onze glazen alweer leeg waren, besloten Caleb en ik te gaan. "Ik ben zo terug" Zei hij en liep naar de ober. "Wat deed je daar?" Vroeg ik toen hij terug kwam aanlopen. "Afrekenen" Zei hij als of het niets was. "Hey kon het ook zelf betalen!" Zei ik meteen streng. "Weet ik, ik zeg ook niet dat je het niet kan. Volgende keer trakteer jij mij wel, dit keer deed ik het denk er over al een begin van ons vriendschap!" Ik knikte. "Vooruit! Maar volgende keer trakteer ik je echt!"
"Dat mag ik hopen!" We lachten allebei.

Caleb stond er op om mee te lopen naar mijn flat, ook al legde ik uit dat het twee straten verder was vond hij nog steeds dat ik niet alleen in het donker naar huis mocht gaan. Ook al ben ik 19 ik vond het wel fijn dat hij mee wilde lopen. "Hier woon ik dan" Zei ik voor mijn flat. "Mooi flat" Zei hij waardoor ik moest lachen. "Het stelt niks voor"
"Nou en je hebt een dak boven je hoofd dat us wat telt!" Liet hij me weten. "Sure, ik heb niks gezegd hoor!" Lachend tilde Caleb mijn kin een stukje op met zijn vingers. Zijn ogen kijken precies in de mijne en anders om mijn ogen kijken precies in de zijne. "Yara heeft iemand he ooit gezegd dat je hele mooie ogen hebt?" Vroeg hij dan. "Nee, ze zijn bruin en lelijk" Zei ik. "Nu verpest je het! Dankje wel!" Ik keek Caleb die zich aanstelde niet begrijpend aan. "Wat heb ik verpest?" Vraag ik. "Dit.." Voordat ik het wist duwde Caleb zijn lippen op de mijne, hij zoende me vol passie wat bij mij een gevoel opwekte, ik wilde meer. Ik zoende hem terug, het ging allemaal zo snel dat ik niet weet wat er daadwerkelijk gebeurd.

"YARA!" Hoorde ik zijn boze stem, een stem die ik uit miljoenen kon herken hij was het.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Hey guys ik heb even een paar dagen niet update had ineens weer inspiratie van 0,0% maar ik heb mijn inspiratie back dus misschien morgen weer een update!

Voor iedereen die het boek lees maar nooit votes of comments geeft geloof me even een stem te geven of een reactie te plaatsen maak je mij al super blij mee so please doe het dan ook!

Hoe klinkt een Q&A? Zouden jullie dat willen? Laat het me weten!x

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu