♂Hoofdstuk 25♀

2.1K 42 5
                                    

Na de lunch met Cecilia ben ik niet meer terug naar mijn werk geweest, het was koud en ik voelde me niet al te best door het telefoontje die ik net had gehad van Sophie. Thuis deed ik de verwarming op de hoogste stand aangezien het buiten aan het sneeuwen was en ik zowat bevroor, ik deed mijn nette werkkleding uit en deed een te grote shirt die van Samuel was aan. Met een kop warme chocolademelk met extra veel slagroom ging ik voor de tv zitten. Maar wat ik ook deed ik kon me maar niet concentreren op de tv, mijn focus lag ergens ver weg. Na redelijk een paar keer te hebben gezucht, 5 verschillende series te hebben geprobeerd, en een fles wijn ben ik er klaar mee. Ik kijk op de klok het is half 4, zou Jackson wat te doen hebben? In een snelle beweging heb ik mijn telefoon vast en bel ik hem op.

"Yara?" Hoor ik aan de andere kant van de lijn. "Jackson ik eh had een hele belangrijke vraag.." Zeg ik, en vraag mezelf af waar ik die humor überhaupt van uithaal. "En dat is?" Vraagt hij. "Heb je misschien tijd om nu naar mij te komen en me te neuken?" Vraag ik dan, en hoor dan Jack aan de andere kant van de lijn zacht lacht. "If you say please" Ik stel me voor hoe hij nu aan de andere kant van de lijn grijnst. "Nou ja ik kan ook mezelf neuken als jij niet wilt.." Daag ik hem uit. "NEE! Don't fucking touch yourself, okay?" Zegt hij. "Als je opschiet.." Zeg ik dan. "Ja, ja ik ben al in mijn auto"

Een half uur later is de fles rode wijn op, maar Jackson is er nog steeds niet. "Waar blijft die?" Vraag ik mezelf hard op af. Ik loop naar het balkon en leg de lege fles wijn bij de stapel andere lege flessen. Ik voel hoe zich over al op mijn lichaam kippenvel verspreid maar toch besluit ik om een sigaret aan te steken. Het is inmiddels bijna helemaal donker buiten maar je kan zien dat het hevig aan het sneeuwen is. 

Als ik mijn sigaret op heb gerookt maak ik hem uit en doe snel de deur van het balkon dicht. Dan hoor ik dat mijn telefoon af gaat. Ik loop er naartoe en neem zonder te kijken wie het is op. "Jackson waar blijf je nou?" Vraag ik meteen. Maar dan gaat de bel af. Ik loop richting de deur om open te doen. "Yara niet open doen!" Hoor ik Samuels stem. "Samuel?" Me ogen worden groot en mijn hart gaat ineens sneller. "Niet open doen, Jackson is niet wie je denkt dat hij is!" Ik haal snel me hand van het deurknop weg en loop langzaam naar achter en bots tegen de muur. "Je moet nu goed luisteren wat ik zeg en het precies zo uitvoeren, okay?"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het duurde even maar ik heb weer een beetje inspirtatie binnen jongens, mocht dit hoofdstuk goed worden gevonden probeer ik meteen volgend of nog deze week te updaten! So let me know!

Vote en commentxx

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu