♂Hoofdstuk 6♀

6.6K 117 11
                                    

Yara

De volgende ochtend werd ik wakker met een lichtelijke hoofdpijn. Ik nam een paracetamol slikte die door met een glas water waarna ik de koffiezetapparaat aan deed. Terwijl mijn koffie gemaakt werd opende ik mijn koelkast. "Wat zou ik ontbijten?" Vroeg ik mezelf hard op af. "PANNENKOEKEN!" Roep ik dan misschien net iets te hard. Ik hou gewoon zo erg van pannenkoeken, dus begin ik meteen net het voorbereiding!

Wanneer de pannenkoeken klaar zijn kijk ik de stapel vragend aan. Ik heb denk ik een beetje te veel gemaakt.. En toen kreeg ik een idee! Zou Samuel met mij willen ontbijten? Ik krijg al die pannenkoeken zelf niet op, daar ben ik zeker van.

Voordat ik het weet sta ik voor Samuel's deur en klop ik aan, terwijl ik dat doe kijk ik omlaag en zie ik dat ik nog altijd in mijn veel te grote shirt ben die ik als pyjama gebruik en ook nog een met blote voeten! Maar ik heb geen tijd meer om er langer over te denken want de deur vliegt al voor mijn neus open. "Hey..Yara?" Samuel bekeek me van top tot teen aan en grijnsde. "Hey uhm ik vroeg me af, zou je met v willen ontbijten ik heb namelijk pannenkoeken gemaakt maar ze zijn een beetje te veel voor mij.." Dit klinkt zo slecht, beschaamd kijk ik naar de grond. Maar dan word mijn kin aangeraakt door Samuel's vingers die mijn hoofd een stukje omhoog duwen, dwingend hem aan te kijken. "Ik hou van pannenkoeken, heb je wel chocoladepasta en slagroom?" Vraagt Samuel meteen krijg een een big smile. "Natuurlijk!" Zeg ik en rol met mijn ogen. "Had dat dan eerder gezegd" Zegt Samuel waarna hij zijn appartement deur sluit en de mijne binnenloopt nog altijd alleen in zijn boxershort. "Trouwens zat je nou net met je ogen te rollen?" Vraagt hij streng als we in de keuken aankomen. "Misschien.."
"Nooit meer doen!" Opnieuw rol ik met mijn ogen dit keer expres. "Niet met je ogen rollen anders neem ik je precies hier en wel nu!" Voor de uitdaging wilde ik opnieuw met mijn ogen rollen maar net voordat ik het kon doen zei Samuel: "Niet doen! Ik meen het het word niet snel en hard maar langzaam en saai daar kom je echt niet door klaar!" Grijnzend pakt Samuel twee borden en bestek waarna hij aan tafel gaat zitten. Ik besef dat ik niet van langzame en saai seks houd dus rol ik voor deze keer niet met mijn ogen. Samuel lacht voldaan waardoor ik hem een duw geef. We smeren ons pannenkoeken met chocolade pasta en doen er daarna slagroom op. Als we tegelijk een hap nemen kijken we elkaar aan, en moeten daardoor lachen.

Na het eten ruim was ik even het bestek dat we hebben gebruikt terwijl Samuel een paar dingen in de koelkast terug zet. Daarna leunt hij tegen het aanrecht aan en pakt zijn telefoon. Als ik klaar ben met afwassen droog ik mijn handen af aan de handdoek en kijk Samuel aan. Zijn gezicht is bleek en hij kijkt niet zo blij naar zijn telefoon.

"Heb je plannen voor vandaag?" Vraagt Samuel ineens. "Uhm nee niet echt, jij?" Vraag ik ook aan hem. "Zou je vandaag met mij door willen brengen, en vanavond bij mij blijven slapen?" Even denk ik dat ik het verkeerd heb gehoord maar aan zijn gezicht te zien is dat niet zo. "Ja hoor, maar met slapen bedoel je echt slapen of je weet wel seks?" Vraag ik voor de duidelijkheid. "Allebei.." Grijnst hij. "Oké, is goed"
"Als je het niet wilt moet je het zeggen hé?" Ik knik. "Ik wil het wel" Laat ik hem weten en hij knikt. "Wat wil je vandaag doen?" Vraagt hij na een tijdje. "Geen idee" Antwoord ik, schouder ophalend.

"Alle meisjes houden toch van shoppen?" Vraagt hij dan. "Ja zo een beetje wel, hoezo?" Vraag ik dan. "Ik heb een idee.." En daar was 'die' weer; zijn wel bekend grijns. "Oh nee! Dit kan nooit iets goeds zijn!" Zei ik lachend. "Oh nee het is niet goed, in tegendeel het is perfect!"
"Spreek op!" Zei ik met mijn ogen rollend, totaal vergetend wat hij me der net vertelde daar over.

"Ten eerste rol the fuck niet met je ogen! En ten tweede wij gaan lekker shoppen! We gaan voor jou een sexy lingerie setje kopen en misschien iets van condooms met smaak? Dan hebben we iets leuks voor vanavond! Hoe vind je mijn idee?" Lachend kijk ik hem aan.
"Moet ik je vraag echt beantwoorden?" Samuel doet als of hij nadenkt. "Nee, hoeft niet! Laten we meteen gaan!" Hij grijpt mijn hand, klaar om te vertrekken. "How how.. Misschien is het handig als we ons even omkleden?" Stel ik voor naar ons naakt en half naakte lichamen.

"Hmm.. Je hebt een punt! Ik zie zo!" Riep Samuel terwijl hij mijn appartement uit liep. "Tot zo" Zei ik lachend en liep naar mijn kamer.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Haaaaaaay guys! Hoe is het leven? (Nevermind klinkt beter als mijn baas dat zegt 🙄)

Maare ik wilde even weten hoe vinden jullie dit boek? Ik in ieder geval ben super blij dat dit boek al 1,2K heeft bereikt zo blijj! Thnx guys!

Please Vote & Comment! #HupNaarDe2K

GESTOPT! Nieuwe versie binnenkort online!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu