20

6.7K 495 359
                                    

Bana ayırdığı odaya girdiğimiz an Louis beni kucaklamıştı. Bacaklarımı beline sardığımda ise ellerini belimden aşağıya kalçalarıma indirdi. Zaten yeterince yanan deliğim daha da azdığında Louis'yi öpmeye başladım. İlkinin aksine daha şehvetle... Öpüşüme anında karşılık verdi.

Onu istiyordum. Onu çok istiyordum.

Bir yandan kalçamı sıkan elleri yüzünden inlememi tutamıyordum. Boxerımın üstünden kalçamı okşamasını istemiyordum. Bu işi o lanet şey olmadan da yapabilirdik.

Nefessizlikten ölmemek için kendimi geri çektiğimde mavi gözleri şehvet barındırıyordu.

Nefes alıp veriyorduk ve birbirimize bakıyorduk. Ellerimi saçlarına geçirdim ve kafasını boynuma bastırdım. Boynumda hissettiğim dil darbeleri daha fazla inlememe ve -daha ne kadar olacaksa- sertleşmeme neden oldu. Bir süre sonra devreye dişleri girdiğinde başımı olabildiğince geriye ittim. Bu inanılmazdı, bu his tarifsizdi.

Birden yürümeye başladı ve beni duvara yapıştırdı. Sırtım aniden hissettiğim soğuğa alışmaya çalışırken, kalbim hala üşüyordu. Onunla olmak kalbimi üşütüyordu. "Ah!" Boynumda hissettiğim dişler beni mahvediyordu.

Boynumu hayal dahi edemezken o daha da aşağılara inmeye çalışıyordu. Ancak pozisyonumuz izin vermiyordu. Beni hızla duvardan çekip yatağa attı. Beni yatağa atışıyla bile inlemiştim. Şimdi gelmezsem iyi olacaktı.

Yatağa, ardından ise üstüme çıkmıştı. İlk defa böylesine heyecanlıydım.

Bu sefer boynuma uğramadan direk sol göğüs ucumu dudakları arasına almıştı. Sağ göğsümü ise okşuyordu. Kalbimin ağzında hissettiğine emindim. Zira yerinden çıkmaya gayret ediyormuş gibi bir hali vardı.

Özellikle alt tarafıma temasta bulunmuyordu ve birazdan çıldıracaktım.

"Louis, Louis lütfen," diye mırıldandım.

Louis göğüs ucumu dişlediğinde çığlık atacaktım. Daha fazla dayanamayacaktım. Ellerimi saçlarına geçirdim ve onu kasıklarıma ittim.

Boxerıma bakıp sırıttı. Kalçamı kaldırdım ve boxerı Louis yardımıyla çıkarıp bir yere fırlattım. Tekrardan ellerimi saçlarına geçirdim ve Louis'yi erkekliğime bastırdım. Diretiyordu sanki lanet olasıca. Erkekliğime dokunuşuyla inlemem tüm odayı doldurmuştu. "Lütfen, dayanamıyorum,"

"Dön." Verdiği emirle, sanki bunu bekliyormuşcasına arkamı döndüm. Çünkü bunu bekliyordum.

Dizleri kırdım ve kalçamı kaldırarak işini kolaylaştırdım. Kafamı yastığa gömmeyi isteceğimi düşünerek yastığı kendime çektim.

Louis yanaklarımı iki yana ayırıp düşündüğümün aksine yanan deliğimi dil darbeleriyle daha da azdırdı. Bu tanımlanamazdı. Her ne kadar daha fazlasını arzulasam da, Louis fazla oyalanmadı orada. Bacaklarımı, keşfe çıktı. Bacağımın arkasını emerek ayak bileklerime kadar geldi. Vücudumun her bir parçasını sırayla kutsuyordu adeta ve ben artık en önemli parçayı kutsaması için yalvaracak duruma gelmiştim.

Beni daha fazla yormadı ve hafifçe doğruldu. Büyük ihtimalle boxerını bir yere fırlattı. Tanrım erkekliğini deliğimin kenarlarında hissediyordum ve bu inanılmazdı. Bir eliyle erkekliğimi tuttu ve onu kendini içime itmesiyle aynı anda çekiştirmeye başladı. Çığlığımı bastırmak için kafamı yastığa gömemedim ve çığlığım tüm odayı, hatta belki de evi inletti. Sanki bu olayı ilk defa yaşıyormuş gibiydim. Niall değil de, onu benim ilkimmiş gibi hayal ettim. Ve anın zevkini çıkardım.

İçimde git gel yaparken ona hızlanmasını söyledim ve beni kırmayıp (?) daha da hızlandı. En başından beri doruktaydım zaten ve derhal boşaldım ama o çekiştirmeye devam etti. "Geliyorum," derken öyle boğuktu ki sesi nereydeyse duyamamıştım. En sonunda şiddetli bir titremeyle içime boşalmıştı.

İçimden çıkmadan arkadan sarıldı bana ve omzumu öptü. Dizlerim bana ihanet etti ve açılarak yatağa yüz üstü düştüm. O da üstümdeydi. En sonunda sarılmayı bıraktı ve içimden çıktı. Yanıma yattığında ikimizde nefeslerimizi düzene sokmaya çalışıyorduk.

Hafif doğruldum ve ona dönüp gözlerinin içine baktım, derin nefeslerimin arasından sordum. "Bundan pişman olmazsın değil mi?"

"Seninle sevişmekten asla pişman olmam Harold." diyip göz kırptı.

Dudağına bir öpücük kondurdum ve "iyi geceler" diye mırıldandım.

"İyi geceler" Karşılığını aldıktan sonra kalçamın üstüne yatmamak için yüz üstü yattım.

Gözlerimi kaparken tek düşündebildiğim kalbimin hala delicesine atışı ve bunun sebebinin o oluşuydu. Nabzımı hızlandıran bu adamdan hoşlanıyordum.

Elimden bu kadarı geldi, sizi seviyorum<8482

SLEEPWALKER (Larry Mpreg)Where stories live. Discover now