●1● Prolog ✔

9K 257 13
                                    

Jsem Barbara Palvin, je mi 22let

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jsem Barbara Palvin, je mi 22let. Ráda tancuji, jako malá jsem chodila na balet, hip-hop, disco dance a další. Miluji tanec, zpívání, psy a svojí rodinu. Ráda bych se stala modelkou jako moje matka nebo profesionální tanečnicí.

Můj táta se jmenuje Harry Palvin a je bodyguard Justina Biebra. Moje máma se jmenuje Barbara Palvin a je modelka.

Mám také starší sestru, jmenuje se Anita Palvin a momentálně ještě studuje právnickou fakultu.

Co bych Vám ještě o své rodině řekla? Umm.. Jo. Nemáme psa ani jiné zvíře, teda pokud se nepočítá můj přítel..

Miluji ho a on mě, nebo si to aspoň myslím

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miluji ho a on mě, nebo si to aspoň myslím. Jmenuje se Francisco Lachowski a pracuje jako model.

•••

Už od mládí, kdy taťka začal dělat bodyguarda pro Justina jsem se s Justinem znala. Na první dojem mi připadal jako namyšlený puberťák s až moc vysokým egem, který si díky své popularitě myslí, že může mít vše na co si ukáže. Bohužel první dojem někdy klame.

Na šestnácté narozeniny mě taťka vzal s sebou na koncert v Honolulu, abych se přiznala, byla jsem ráda, že jsem se na jeho koncert dostala. Milovala jsem jeho písničky a celkově mě zajímalo, jak takový koncert vypadá a probíhá.

Po pár setkáních jsem si o Justinovi udělala menší jasný obrázek. Byl to ten klasický hnědovlasý kluk jako každý jiný. Akorát s tím rozdílem, že jste jeho obličej viděli skoro všude.

Už v té době jsem ho litovala.. Nezáleželo na tom, že jeho popularita začínala být pomalu vyšší než u Madony či Lady Gagy.. Ale na tom, že čím dál více těch fanoušků měl, tím více přicházel o soukromí a sebe samého. To mu ale asi moc nedocházelo, v té době totiž myslel jen na fanoušky, slávu a peníze.

Asi se ptáte, jestli jsem se někdy do Justina zamilovala. Má odpověď je jednoduchá.. NE. Nikdy jsem se do Justina nezamilovala ani nezakoukala. Celkově svým charakterem mě spíš od sebe odhazoval, než přitahoval. Důvod byl jednoduchý a prostý: Nechal sebou vláčet jako panenka. Jeho život ovlivňovali cizí lidé a ne on sám.

No nic, to je asi vše pro začátek. Pustíme se na můj příběh.
Barbara ❤

Bieber Dancer [CZ] ✔  Where stories live. Discover now