❤️❤️ •50• ❤️❤️E

2.8K 118 6
                                    

O DVA MĚSÍCE POZDĚJI:
Z pohledu Cary
Utekly dva měsíce a Bar se začíná rýsovat bříško. Je to roztomilé a dokonce jsme si zvykly být jen my dvě.

Bar na Justina zapomněla, teda samozřejmě ne úplně.. Někdy má dny, kdy brečí ze spaní a volá jméno 'Justin' a ráno se to snaží zakrývat.

Poslední dobou ale jen září a směje se. Užíváme si volných dnů a chodíme na focení pro VS. Ed s Monicou to vzaly celkem v pohodě a ještě Barče nabídly focení spodního prádla pro budoucí maminky.

Dneska je pátek a od VS máme volno, protože se konná focení na Hawaii, ale kvůli těhotenství Barči jsme tam nemusely jet.

S Bar jsme se domluvily, že dnes si zajdeme do kina na 50 Odstínů Temnoty a pak do města koupit nějaké nové oblečení.

Zrovna sedíme u televize, zabalené do dek s nutellou v ruce. Díváme se na nějaký animák pro malé děti a obě to úplně žereme.

''Je zajímavé jak ta technika a filmy se změnily, že?'' Promluvila najednou a já zamručela do souhlasu.

''Když si vzpomenu na animáky, na které jsme se dívaly.. Tak vypadaly úplně jinak než tyhle.'' Zasmála se.

''To teda vypadaly, ale některé byli lepší než tyhle, i když měly horší grafiku.''Přiznala jsem a Bar zakývala hlavou do souhlasu. 

''Já se tak těším do toho kina!'' Vypískla najednou až jsem se jí lekla. 

''Se nezdáš..'' Zasmála jsem se s lžičkou v puse. 

''Heléé... 50 Odstínů Šedi nebylo žádné po*no, podle mě normal film, kde byly čtyři scénky. Tohle byla romantika, prostě dokonalý.. Zajímá mě jak to bude pokračovat, nic víc.'' Bránila se.

''Jo jo jasně.'' Zasmála jsem se a zaklapla nutellu. 

Už jí mám celkem dost, měla bych začít chodit do posilovny a udržovat si postavu. Jinak ztloustnu a budu bez práce. Kdo pak pomůže Barče? No tak.. Možná to trochu přeháním, moc dobře vím, že Barča má dost peněz a Justin ji určitě založil, takže...

''Tak jdeme na ten film?'' Zeptala jsem se a Barča zavřela svojí nutellu. 

''Jasně.'' Usmála se a odešla uklidit naše nutelly. 

Já mezitím vypnula televizi, srovnala deky a odešla do svého pokoje. Týden potom co ke mě Barča přišla jsme šly nakoupit nějaké oblečení, aby nemusela k Justinovi a tak si každá zalezla do svého pokoje a převlékla se. 

Vybrala jsem si šedé tričko, černý bavlněný bomper, maskáčové jeany a bílo-černé tenisky. K tomu brýle, prstýnky, které ani nesundavám a hodinky na ruku. (Viz.Obr.)

Vyšla jsem z pokoje a sešla tři malé schůdky do obýváku

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Vyšla jsem z pokoje a sešla tři malé schůdky do obýváku. Chvilku jsem počkala, než vyšla Barča z pokoje. Musím uznat, že jí to opravdu slušelo. Modré skinny jeany s dírami na kolenou jí zeštíhlovaly nohy, dlouhý svetr s velkým dekoltem, který prozatím schovává bříško o kterém nikdo kromě mě, Barči a Justina neví a kožené boty na podpadku. K tomu si vybrala dobře sedící kabelku a šperky. (Viz.Obr.)

Bieber Dancer [CZ] ✔  Kde žijí příběhy. Začni objevovat