•58• Narozeniny

3.1K 114 25
                                    

Jen tak pro začátek, strašně moc bych chtěla poděkovat, že mám novou spamerku ❤️ Justinova_princezna. Moc si vážím nových čtenářů a ještě více, když se jim můj příběh líbí a hlasují pro každou kapitolu ❤️❤️ To je vše, přeji příjemné čtení.

O R O K P O Z D Ě J I

Z pohledu Barbary
Hodiny, dny, týdny i měsíce rychle utekly a už to byl rok od narození Seba. Dnes je přesněji 9.července 2018 a náš malý Sebastian Drew Bieber má první narozeniny.

S Justinem jsme se rozhodly uspořádat takový větší rodinný večírek. Sice si z toho Seb nic pamatovat nebude, protože je ještě malý, ale to nám nevadí.

V podstatě i v tento den všem oznámíme oficiální zasnoubení a rovnou i datum svatby.

Měla by přijet Stella s Harrym a malou Charlotte,(doufám, že jsem psala že mají dceru a že se jmenuje Charlotte 😃, když tak mi prosím napište) Má a Justinova celá rodina, Cara s rodinou, Justinův manažer Scooter Braun se svojí manželkou Yael a syny. Dohromady to bude oslava pro 26 lidí, teda doufám.

Vše je připravené a už můžou hosté najíždět.

''Barunko, mám si vzít tyhle nebo tyhle šaty?'' Zeptala se mě mamka, která tu je s celou rodinou už o týden dříve.

''Rozhodně tyhle. Mám je na tobě nejradši.'' Ukázala jsem na béžové pletené šaty, které mamce jsou těsně nad kolena a moc ji sluší.

''Děkuju, jsi zlato.'' Políbila mě na tvář a uklidila ty druhé.

Jelikož už jsem ustrojená do podobných šatů, které má mamka, tak jsem odešla z pokoje pro hosty a šla se podívat do obýváku kde byl Justin, taťka a malý Sebastian.

Když jsem došla do obýváku, musela jsem se pousmát a přiznat si, že mám opravdu štěstí.. Justin seděl na sedačce s malým Sebem v náručí. Vypadaly tak dokonale, až mi to vehnalo slzy do očí.

''Ale Barunko, přece nebudeš brečet

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

''Ale Barunko, přece nebudeš brečet.'' Zasmál se taťka a přešel ke mě. Pousmála jsem se a utřela si mokré tváře.

''Když tati, to jsou slzy štěstí.'' Řekla jsem a obejmula ho.

Znovu jsem otočila hlavu k Sebíkovi a Justinkovi a usmála se na Justina, který se na mě díval.

Najednou se celým domem ozval zvonek a já šla ke dveřím. Za dveřmi stála usměvavá Pattie, kterou jsem hned obejmula. Za ní pak Jeremy s dětmi, na řadě byl nejdřív Jeremy pak děti, které nesly dárečky.

''Tak kde je ten náš malinkatý oslavenec?'' Uculila se Pattie a vyzula si boty.

''V obýváku.'' Usmála jsem se a zavřela dveře za dětmi.

Bieber Dancer [CZ] ✔  Où les histoires vivent. Découvrez maintenant