•61• Hostina

2.4K 105 2
                                    

''Justin(-e) Bieber(-e) táži se i Vás. Berete si tímto překrásnou slečnu Barbaru Palvin?'' Zeptal se a já se k němu mírně otočila.

''Ano.'' Usmál se Justin a já také.

''Vyměňte si prstýnky.'' Řekl kněz a podal nám polštářek, na kterým ležely dva sprtýnky.

Vzala jsem si jeden do ruky a opatrně ho nasadila Justinovi, na kterého jsem se ještě usmála. To samé udělal i on.

''Můžete políbit nevěstu.'' Promluvil kněz a Justin si mě jednou rukou přitáhl k sobě a jemné mé políbil na rty.

Náš polibek, který spojil naše čerstvé manželství trval jen malou chvíli, ale přesto mi to přišlo jako věčnost.

Pomalu se ode mě odtáhl, propletl si se mnou prsty a otočil se do davu, ktery začal jásat.

S Justinem jsme se tomu zasmály a opatrně sešly dva schody z oltáře a odešly zpět do domu. Za námi pak šly i ostatní na hostinu.

Já s Justinem, drůžičkami, svědky a fotografem jsme si to jestě zamířily do zadní části zahrady, blízko vodopádu, kde jsme udělaly snad miliony různých fotek.

Asi po hodině jsme se dostaly na hostinu, kde už všichni netrpělivě čekaly. Ještě před tím jsem si odepnula dlouhý krajkovaný závoj.

Společně jsme si všichni stouply k našim místům a zvedly skleničky, Justin všechny ujistil naší přítomností a spustil.

''Chtěl bych Vám všem poděkovat za to, že jste si udělaly čas a přišly na naší svatbu. Chtěl bych ale také poděkovat té nejlepší ženě na světě, která je hned nad mojí milovanou matkou a to je moje čerstvá manželka Barbara.'' Řekl a podíval se na mě. ''Miláčku, děkuji ti, že jsi tu pro mě a že jsi se mnou celou tu dobu vydržela. Jen doufám, že MI POMŮŽEŠ ZMĚNIT SVĚT.'' Ukončil svůj monolog a ja přikývla.

''Tak na Paní a Pana Bieber(-ovi) !!'' Zvolal někdo u stolu a všichni zakřičely do souhlasu a napily se ze sleničky.

Hned potom co jsme si sedly, k nám přicupitala Stella a svázala mě s Justinem ubrusem, který sloužil jako brindáček.

''Dobrou chuť.'' Řekla nám a utekla na své místo, které bylo od nás kousek.

''Dobrou chuť.'' Usmála jsem se na Justina a lehce ho políbila.

Pak jsem do ruky uchopila lžíci a vzala do ní výbornou polévku, která krásně voněla. Nakrmila jsem jí Justina a on pak zopakoval moji činnost.

Tak to šlo dál a dál, do té doby než jsme dojedly polévku a na řadu přišlo další jídlo.

********
Konečně jsme dojedly a po hostině následoval tanec. Stella se ujala slova u mikrofonu a všichni ztichly. 

''Takže..'' Na sekundu se ztišila a pak spustila. 

''Jídlo bylo dobré, že?'' Zasmála se a všichni s ní. 

''Nevěsta má krásné šaty, ženich se usmívá jako sluníčko, zatím tu nevznikla žádná hádka. Je to dokonalá svatba, abych přiznala.'' Řekla a já se usmála. 

''No nic, nebudu to dále protahovat. Následuje tanec nevěsty s otcem.'' Usmála se na mě a já přikývla. 

Vstala jsem ze své židle, do ruky vzala šaty a opatrně procházela kolem stolů až na parket, kde už čekal usměvavý tatínek. Miluji svého tátu, jen on mě vždy ušpinil od oleje, jen on mě naučil nasadit řetěz u kola, jen on mě vždy vyhodil do vzduchu abych si připadala jako letadlo  a jen on bude pro mě hrdina. 

Jemně mě vzal za pas a přitáhl si mě k sobě, tak jak je to běžné. Vplula jsem svojí rukou do té jeho ve vzduchu a když začala hrát hudba, začal i náš tanec. Po chvilce se k nám přidal i usměvavý Harry se svojí malou dcerkou Charlotte v náručí. Po nich Cara a Stella se svými otci a nakonec i další. 

Když skončila písnička, za ní následovala další (Logicky). Další písnička byla trochu rychlejší a než jsem se stačila rozkoukat, místo táty mě za pas držel můj čerstvý manžel. Usmála jsem se na něj a on mi úsměv opětoval. 

Tancovaly jsme jak nejlépe jsme uměly a já jen doufala, že nezakopnu o dlouhou sukni. Po rychlovce následoval ploužák, uculila jsem se na Justina a položila si hlavu na jeho rameno. Justin obě ruce položil na mé boky a já ty své okolo jeho krku. 

Pohybovaly jsme se do rytmu písničky a jen mlčky si užívaly tuto krásnou chvíli, která by nikdy nemusela skončit. 

''Miluji tě.'' Zašeptal mi najednou do ucha Justin a políbil mě do vlasů. 

Lehce jsem se usmála a podívala se mu do očí. 

''Taky tě miluji, Jussi.'' Řekla jsem a přitáhla si ho do polibku. 

Polibek trval jen chvíli, ale i tak byl dokonalý. Miluji jeho jemné a napuchlé rty, do kterých se zakousne při mém pohlédnutí mu do očí. 

***********
Hostina probíhala v naprostém pořádku, klidu a pohodě. Všichni se dobře bavily, za což jsem byla ráda. Stella si pro mě a Justina připravila opravdu požehnaně her, které jsme hrály až do večera. 

Spolu s Stellou jsme pak na večír uložily malou Charlotte a Sebastiana do nejvzdálenějšího pokoje, aby je nikdo nevzbudil. Pattie měla ložnici spojenou s jejich pokojíkem a tak jsme měly zajištěné hlídání. 

S Justinem jsme si celý večer až do rána pořádně užily, no.. Asi si dokážete představit, kde jsem pak s Justinem skončila. A musím se Vám přiznat, neskončilo to jen po pár minutách.. 



Bieber Dancer [CZ] ✔  Donde viven las historias. Descúbrelo ahora