•7• Tak se ukaž. ✔

4.7K 187 10
                                    

  Po dlouhém čekání se ztlumila všechna světla a vše zčernalo. Všichni, kteří tu stáli začali jásat. Až na mě. Já měla dost práce s tím, abych si držela ruce pevně na uších, aby mi nepraskly bubínky.   

  Vtom se rozzářily reflektory a všichni začaly šílet ještě víc...  

  V záři reflektorů stála postava, k nám otočená zády. Začala hrát hudba a on začal zpívat. Hned první písnička byla Cold Water. Rozhodla jsem se, že si ten koncert užiju, než mě vyhodí, a tak jsem se zaposlouchala do textu.  

  Neudržela jsem se a začala jsem tancovat jeho sestavu. Všichni kolem mě mi udělali prostor, za což jsem byla opravdu vděčná, a já měla dostatek prostoru, abych neublížila sobě ani nikomu jinému.  
Everybody gets high sometimes, you know

What else can we do when we're feeling low?
So take a deep breath and let it go
You shouldn't be drowning on your own .

 Jakmile skončila písnička, vzal si mikrofon do ruky a šel s ním blíže k okraji pódia. 

  ''Jak se jmenuješ?'' Zeptal se náhle do mikrofonu a podal ho mně. 

''Barbara.'' Odpověděla jsem udýchaně.

  ''A jak je možné, že znáš tak dobře mojí taneční sestavu?'' Znovu se zeptal.  

  ''Studovala jsem taneční školy, není to pro mě těžké.'' Prozradila jsem.   

  ''Jsi opravdu talentovaná. Mám ještě jednu otázku, chtěla by sis se mnou zatancovat tady na pódiu?'' Zeptal se a místností se ozval jásot.   

Jen jsem se nervózně usmála, nevěděla jsem, jak odpovědět. On mi ale zničehonic podal ruku a já ji přijala..

''Tak jo! A teď Sorry!'' Zvolal a místností se znovu ozval jásot. Ještě ke mně přišel a nahl se k mému uchu. 

 ''Začínáme, až začnu zpívat.'' Pošeptal mi, mrkl na mě a odešel doprostřed pódia.

  Ještě jsem se stihla podívat na Stellu, která celá zářila. Když mě viděla, dala palce nahoru na znak povzbuzení. Chvíli jsem se rozdýchávala, a pak mi došlo, že si musím odložit věci. Rychle jsem přiběhla k okraji pódia a svoji kabelku s doklady dala Stelle.   

  ''Pohlídej mi to.'' Řekla jsem jí. Spustila se hudba a já se rychle vrátila na své místo.   

  Pohlédla jsem na tanečníky okolo Biebra a uviděla něco, čeho jsem si nikdy dříve nevšimla. Všichni, včetně Biebra, si dali signál hlavou, že jsou připraveni. Všichni začali tancovat a Justin zpíval. Po první sloce začal tancovat svojí sestavu a já se k němu plynule přidala. Bylo to něco úžasného.  

  Je to zcela jiné jako ve škole, doma, či někde jinde. Tady je to úžasné. Hudba je mnohem lépe slyšet a jeho hlas mi lahodí v uších. Celou dobu jsem tu hudbu prožívala a rozhodně bych se vsadila, že jsem byla lepší než Bieber. Ale on u toho zase musí zpívat.  

  Každopádně jsem si to všechno užila na plné čáře. Myslím, že jsem byla vůbec první člověk z hlediště, kterého si Justin pozval k sobě na pódium.  

  Jako poslední píseň zpíval Love Yourself. Moje nejoblíbenější.  

Po prvních slovech písně jsme oba zase začali tančit.

Po poslední sloce zhasla všechna světla. Všude byla tma a všichni byli ticho. Vtom se rozzářily bílé reflektory a já koukla na Justina. Někdy by mě zajímalo, jak zaměstnanci, kteří pracují s reflektory, v té tmě vidí.. Ale ani by mě nepřekvapilo, kdyby měli ty speciální brýle do tmy.

''Děkuji vám za všechno!'' Zařval do mikrofonu. Najednou se otočil na mě a naznačil mi rukou ať jdu za ním. S překvapeným výrazem jsem pomalu došla k němu.

''A samozřejmě moc děkuji Barbaře, která mi úplně vyrazila dech! Nepotkal jsem ještě nikoho, kdo by uměl moji sestavu a byl tak odvážný, jako ona!'' Řekl do mikrofonu a objal mě.

  Budete se možná divit, ale bylo mi to vážně nepříjemné. Bylo to zvláštní, jelikož jediný kluk, kterého jsem ve svém životě objímala, byl Franc. Všichni ale začali jásat a já se snažila vypadat co nejlépe.  

Nenápadně se ke mně naklonil a pošeptal mi do ucha. ''Běž si pro věci, které máš u kamarádky, a přijď zase ke mně.'' Jen jsem přikývla a konečně se od něj odlepila. Přeběhla jsem ke Stelle.

''Co je?'' Zeptala se.

''Moje věci.'' Řekla jsem a ona mi je podala.

''A co teď?'' Zeptala se.

''Musím, pak ti vše povyprávím i s detaily.'' Oznámila jsem jí a co nejrychleji zase odešla k Justinovi.

''Dobrou noc přátelé!'' Zakřičel naposledy do mikrofonu a všechny reflektory zhasly. Neviděla jsem ani na krok, a proto jsem se bála, že špatně šlápnu a spadnu z pódia.

Justin to ale vyřešil, vzal mě za ruku a vedl do zákulisí. 

Šla jsem vedle něj a doufala, že nezakopnu, to by po tom vystoupení a vší té práci nevypadalo moc profesionálně. 


Bieber Dancer [CZ] ✔  Kde žijí příběhy. Začni objevovat