•68• Smutná zpráva

2K 97 2
                                    

Z pohledu Justina
Seděl jsem v obýváku a hrál si s Sebastianem. Měly jsme zapnutou televizi a smály se, když tam proběhla srandovní scénka.

Dávaly Simpsnovi, což je taková srandovní rodinka, pokud ji neznáte.

Najednou se ale dole objevila ikonka s červeným písmem 'Na hlavní silnici blízko u Beverly Hills, je vážná dopravní nehoda. Strazily se čtyři osobní auta. Více informací na NBC' Celá tato věta tam jezdila furt dokola a tak jsem se omluvil Sebimu a přepl to na NBC.

''Na hlavní silnici do Beverly Hills se srazily čtyři auta. Podle svědků, bílé auto značky Ferrafi, z neznámého důvodu zastavilo uprostřed silnice. Vše se stále vyšetřuje. Podle údajů byl jeden člen prvního auta převezen s vážným zraněním helikoptérou rovnou do nemocnice. Ostatní vyvázly s lehkými zraněními a odřeninami.'' Dokončila svůj monolog nějaká bruneta v televizi a já okamžitě zvedl telefon.

Vyzvonil jsem Barbařiny číslo, ale byla nedostupná. Okamžitě jsem to típl, vzal Seba do náruče, rychlou chůzí přešel do chodby, kde jsem potkal Nikolase.

''Prosimtě pohlídej ho. Barbara měla nehodu.'' Řekl jsem spěšně, obul si boty a vyběhl z domu.

********
Minimálně hodinu tu sedím na chodbě a nevím co se děje s Barbarou. I když jsem její manžel, nikdo o ní nic neví. Mám strašný strach. Co když se jí něco vážného stalo? 

*

*

Z Pohledu Barbary
Všude okolo mě je jen bílo, i mé oblečení je celé bílé. Otázka ale je.. Kde to jsem?  Ať jsem šla kamkoliv, nikam to nevedlo, kromě mě tu nikdo nebyl, což bylo ještě strašidelnější. 

Chtěla jsem promluvit a zeptat se, jestli tu někdo je. Ale moje hlasivky podaly výpověď a já byla ztracená. Co se to děje? 

Moje hlava byla plná otázek, ale odpovědi byli k nenalezení. Z ničeho nic se předemnou začaly odehrávat mé vzpomínky. Úplně všechny hezky od začátku a dokonce i ty, co jsem si nepamatovala. 

Z ničeho nic se přestaly přehrávat. Chvíli se nic nedělo a pak přilétly zase zpět. Po chvilce se to opakovalo, tentokrát se to všechno rozpadlo a já..

Zhluboka jsem se nadechla a otevřela oči. Něco okolo mě nepříjemně pípalo a přímé světlo mi svítilo do očí. 

''Dobrý, máme ji.'' Řekl někdo a já nechápala. V tom mě něco píchlo na boku.

''Sledujte její stav.'' Hned potom jsem přestala vnímat.

Probudila jsem se v nemocničním pokoji? Na lůžku? Co je to za nesmysl? Okolo mě pípaly přístroje, na rukou jsem měla všelijaké hadičky a než jsem se stačila rozkoukat, stál přede mnou zrádce. 

Odvrátila jsem pohled a zavřela oči, to ho ale neodradilo. 

''Bar co se stalo? Jsem u tebe.'' Promluvil a já se snažila uklidnit. I když si nepamatuji vše, na tu část, kdy se mi Kendall přiznala si vzpomínám až moc dobře. 

''Běž pryč.'' Zašeptala jsem.

''Co to říkáš? Proč bych měl jít pryč? Lásko slyšíš se?'' Znervozněl. 

''Justine řekla jsem ti ať jdeš pryč. Nechci s tebou mluvit.'' Řekla jsem a pak už ho jenom ignorovala. Neměla jsem náladu se s ním bavit. A vy se divíte?

Z pohledu Justina
Co jsem jí udělal že je na mě taková? Docela mě mrzí že mě poslala pryč. Okamžitě jsem zamířil za doktorem, který se mě snažil uklidnit. 

''Pane doktore, řekněte mi co je s mojí ženou.'' Řekl jsem mu hned jak jsem stál u něj. 

''Pane Bieber uklidněte se. Vaše žena má střední otřes mozku, je možné, že si něco nebude pamatovat, ale časem si vzpomene. K tomu má zlomenou ruku, ale tu už má v sádře. Zneklidňuje nás ale jedna věc..'' Zastavil se a já vykulil oči. 

''Jaká?'' Pospíchal jsem na něj.

''Vaše žena byla v prvním měsíci.. Podle toho co se dalo zjistit, to mohly být dvojčata. Plody to nepřežily.'' Řekl až mi z toho zaskočila slina. Až tohle zjistí Barbara..

Když viděl můj obličej, jen mě poplácal po zádech a odešel. Musel jsem si sednout a trochu to rozdýchat. Takže jsme mohly mít dvojčata? Jak je to možné? Dohromady by jsme měly tři děti, moje vysněné číslo.. 

Chvíli jsem tam jen tak seděl s hlavou v rukách, než mi něčí ruka poklepala na rameno. Hned jsem zvedl hlavu, byl to Mickey. Hned jsem se postavil a obejmul ho. Začal jsem brečet, myslete si o mě co chcete.. Ale tohle mě dostalo. Mohly jsme mít tři děti, být šťastná rodina a teď je to vše pryč. Barbara z toho bude zničená.. 

''Justine co se stalo? Jak je na tom Barbara?'' Zeptal se po chvíli ticha Mickey, který mě neochotně obímal. Vím, že to vypadalo divně, ale potřeboval jsem to. 

''Já.. Mohly jsem mít dvojčata.. Barbara byla v prvním měsíci.. Já.. Nevěděl jsem o tom.. A ona..'' Nemohl jsem se nadechnout, jak mě to neuvěřitelně mrzelo. 

''Justine. Uklidni se. Zapoj svůj mozek a buď své ženě na blízku. Momentálně tě potřebuje a nenech se zastrašit. Netrap se tím co mohlo být, ale co je a co bude. Jasný?'' Díval se mi hluboko do očí až jsem se ho začínal bát. 

''Jasný.'' Promluvil jsem po chvíli a on přikývl. 

Bieber Dancer [CZ] ✔  Kde žijí příběhy. Začni objevovat