•18• Odlet ✔

4K 145 1
                                    

Věnováno hettinka , kvůli povzbudijícím komentářům a času věnovanému mému příběhu. ❤💖


Už půl hodiny mě tu probouzí budík, ale já se nemůžu donutit vstát. Celkově se mi vůbec nechce odlétat z milovaného New Yorku a vše tu nechat. Ale změna je život.

''Tak už sakra vstávej a vypni ten budík!'' Zaječela na mě Stella, když vešla do mého pokoje.

''No jo, vždyť já už jdu.'' Protočila jsem očima a ona zase odešla. Vypnula jsem budík a vstala z postele.

Bože, už teď mě bolí nohy.

Přešla jsem do koupelny, kde jsem udělala ranní hygienu a namalovala se. Jemný makeup a voděodolná řasenka kvůli pláči, který jistě nastane při odletu. Nesmím zapomenout na rtěnku světle růžové barvy. Pak už jen sbalím všechnu hygienu a dám si ji do kabelky, jelikož už se mi nechce otevírat kufr.

Přešla jsem ke skříni a vytáhla si z ní černé leginy, bílé volné tričko, béžový kardigan a worker boty. (viz. obrázek) Vše příjemné, tak akorát na dlouho cestu letadlem.

J

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

J

eště jsem znovu přešla do koupelny, kde jsem si zapletla vlasy do dvou francouzských copů. Tak by to šlo - řekla jsem si při pohledu do zrcadla.

Nesmím si zapomenout vzít mobil s nabíječkou a sluchátky.

Vyjdu z pokoje a cestou narazím do Stelly.

''No konečně. Kde seš?! Už máš 10 minut zpoždění.'' Řekla mi naštvaně.

Zděšeně jsem se na ni podívala a přeběhla ke dveřím, u kterých stáli Nikolas a Mickey.

''Nebojte se, Barbaro, máte ještě půl hodiny čas, ale bylo by dobré, kdybychom vyjeli o trochu dříve. Nikdy nevíte, kde může být zácpa.'' Oznámil mi Nikolas a já chápavě přikývla.

''Dobře.  Vezme mi prosím někdo kufry dolů? Já se ještě podívám po bytu, jestli jsem na něco nezapomněla.'' Prohlásila jsem.

''Jasně, já Vám je vezmu.'' Řekl Mickey a vzal dva kufry k výtahu, pro ten třetí se ještě vrátil.

Procházela jsem se bytem a všude pozavírala okna a dveře. Bude mi to tu chybět. Ještě jsem uklidila nádobí a prozkoumala všechny koupelny, jestli jsou dobře uzavřené kohoutky.

Pak už jsem jen všechny ručníky dala do poličky a podívala se po pokojích, jestli jsou ustlané postele. Vše bylo v pořádku, tak jsem se rozhodla jít k výtahu, u kterého na mě čekala bláznivá Stella a její milovaný Harry.

''Ty jsi strašná puntičkářka.'' Prohlásila Stella.

''Já vím.'' Zašklebila jsem se.

''Tak jdeme.'' Zvolal Harry a zavolal výtah.

Bieber Dancer [CZ] ✔  Where stories live. Discover now