•65• Konečně domů

2.1K 98 0
                                    

Dny s Justinem utekly jako voda a naše svatební cesta byla u konce. Dnes se už balíme domů, ale i tak si to tu užíváme, jako by jsme tu měly být celý život.

Sbaleno máme za hodinu, i když jsme všechno oblečení do kufru naházely než srovnaly a šly si dát sklenici vína na terasu.

Na očích sluneční brýle, v ruce sklenice vína, po boku milovaný muž mého života. Co víc si přát?

Jediný co mi tu ty dva týdny chybělo byl malý Sebastian a ten jeho slaďoučký smích. Samozřejmě jsme si s Pattie a malým Sebastian párkrát zavolaly, abych se ujistila, že je hodný a vše v naprostém pořádku.

Ale i tak mi dost chyběl. Prdelka moje malá..

''Nechceš si ten pobyt ještě prodloužit?'' Zeptal se najednou Justin a já se na něj podívala.

''Jussi... Líbí se mi tu. Je to tu dokonalé a příjemné. Hlavně je tu klid a pohodlí. Ale doma je doma. Máme tam malémo Sebiho a nemůžeme furt Pattie obtěžovat, vždyť určitě má své plány.'' Řekla jsem a on přikývl.

''Dobře, dobře. Jen jsem to zkusil, já jen... Že...'' Nedořekl to a sklopil pohled k zemi.

''Až přijedu domů, nebudu mít na vás čas.'' Řekl a já vykulila oči.

''Jak to myslíš?'' Zeptala jsem se.

''Myslím to tak, že až přijedeme domů. Jeden den budu mít volno, ale pak budu muset jet do studia, dokončit novou písničku. Hned jak ji dokončim, tak jedu na týden na Nový Zéland, kde budeme s kamarádem točit video na tu novou písničku. Potom budu mít asi čtrnáct dní volno a pak jedu na půl roční tour Amerikou, můžeš jet se mnou, ale nevím. Je to dlouhá cesta a Sebi by jí asi nezvládl. Navíc je tam děsný frmol a-'' Nedořekl to, protože jsem ho chytla za ruku, klekla si k němu a podívala se mu do očí.

''Justine. Jsme manželé, spolu to zvládneme. Musíme.'' Přesvědčovala jsem ho a on se mírně usmál.

''Myslíš, že Sebastian nebude zkažený?'' Začal nové téma, které mě úplně zaskočilo.

''Proč by měl být zkažený?'' Zeptala jsem se zmateně.

''No protože bude mít všechno. Navíc bude vyrůstat s označením, že je to náš syn.'' Řekne a já protočim očima.

''A ty nejsi zkažený?'' Uchechnu se a on mě spálý pohledem.

''Jussi, vyrůstal jsi v chudobě. Začal jsi vydělávat peníze od dvanácti. V patnácti jsi si o sobě myslel bůh ví co a v osmnácti jsi pil alhokol hlava nehlava a bral drogy. V 21 tě pak zatkly a chtěly tě vyhostit z Ameriky, ale kvůli tvým dobrým fanouškům jsi stále tady.'' Dořekla jsem svůj monolog.

''No dobře.. Asi máš pravdu. A co když na něj kvůli kariéře nebudeme mít čas? Co potom?'' Znovu otevřel další téma.  Začínám si připadat jak jeho psycholog, ale dělám to ráda.

''Budeme mít na něj čas. A když ne, tak u VS podám výpověď a budu s ním doma, někdy pojedeme za tebou na tour, aby věděl, že má taky tátu a ne jen mámu. Justine, my to zvládneme.'' Povzbudivě se na něj usměji.

''Jsem rád, že mojí ženou jsi právě ty.'' Usmál se.

''Miluji tě.'' Řekl a přilepil se mi na rty.

''Taky tě miluji.'' Zašeptala jsem mu na rtech a užívala si jeho přítomnost, která mi ty dva týdny bude chybět.

******************************
Začíná se stmívat a my nastupujeme do auta a vyrážíme směr letiště, kde na nás určitě čekají novináři s fanynkami.

S Justinem jsme s tímto počítaly, protože i když jsme se snažily nebýt moc nápadní a přitahovat spousty pozornosti, o nás 'pár' lidí vědělo.

Když jsme zastavily na letišti, naše myšlenky se potvrdily. U vchodu, v budově letiště nebo i blízko letadla stálo spousty fanynek, které pochází z Baham a novinářů, z různých koutů světa.

Před tím než jsme vylezly z auta, jsem se ještě podívala na Justina a usmála se. Pak mi Mickey otevřel dveře a já s Justinem za zády vystoupila.

Zářivě jsem se usmála a mávala na fanynky, které začaly pištět když z auta vystoupil Justin. Musela jsem se tomu potichu zasmát, protože to vypadalo opravdu komicky.

Za doprovodu bodyguardů jsme došly až k letadlu a naposledy zamávaly Beliebers z Baham. Už jsem zašla do letadla a sedla si na své místo. Justin stál ale ve dveřích a nad něčím přemýšlel, pak se otočil... 

Postavil se doprostřed dveří letadla a zařval ''Mějte se hezky Beliebers z Baham! Někdy příště se zase uvidíme!'' A pak už zalezl za mnou do letadla a já se na něj dívala jak na blázna s úšklebkem na tváři.

Opravdu tento blázen je můj muž? A já dobrovolně šla do našeho vztahu? Jsem blázen, stejně tak jako on. A proto ho tak miluji.

Po chvilce nám pilot oznámí, že za chvíli vzlétneme. V tu ránu jsem se připásala a propalovala pohleden Jusse, který se smál.

''Dobrá nálada?'' Zeptal se Nikolas s úsměvem a Justin jen přikývl, protože nebyl schopen slova.

''Notak se zase uklidníme.'' Protočila jsem očima a praštila ho do hrudi.

**********************
Po několika hodinové cestě zpět do Beverly Hills, kde na nás už čekala Pattie s malým Sebem jsme konečně přistály na letišti.

Nemohla jsem se dočkat, až to malé zlobidlo vezmu do náruče a obsypám polibkama. Tak moc mi chyběl.

Justin poznal, že už se těším na Seba a tak mě chytl na ruku a povzbudivě se usmál. Úsměv jsem mu opětovala, ale po chvilce se mi úsměv skroutil do šíleného grimasu a já se bleskovou rychlostí zvedla a přešla do malé místnosti tady v letadle, kde byl záchod.

Sedla jsem si k míse, pevně ji obejmula a vyhodila ze sebe oběd. Nevím proč se mi z ničeho nic udělalo špatně, ale asi to bude těma krevetama.

Spláchla jsem, omyla si obličej a vyšla z 'koupelny'. Udělalo se mi teochu líp a tak jsem přešla k Justinovi a řekla, že jsem v pořádku.

Dál to už probíhalo podle plánu. Vystoupily jsme z letadla, udělaly pár fotek s fanynkama, usmívaly se do fotoaparátů novinářů a co nejrychleji došly až k autu, které nás dovezlo domů.

Doma na nás čekala usměvavá Pattie s Jeremym a malým Sebíkem. Hned jsem si ho vzala do náruče a přeměřila jak vyrostl.

Samozřejmě nesměly chybět pusinky a slova, jak mi ten domov chyběl. Nakonec jsme si daly večeři a unavení skončily v postelích.

Bieber Dancer [CZ] ✔  Where stories live. Discover now