•51• Taky tě rád vidím..

2.8K 121 0
                                    

Z pohledu Barbary
Ráno jsem očividně vstala jako první. Když jsem vyšla z pokoje, všude bylo ticho. Pomalu jsem přešla do kuchyně, kde jsem si udělala horkou čokoládu.

S čokoládou v ruce jsem si šla sednout do obýváku. Chvíli jsem se jen tak dívala na telku, pak ale někdo zazvonil a já šla otevřít. Za dveřmi stála osoba, kterou jsem viděla ráda/nerada.

Stál tam Justin, jen tak opřený o rám dveří s pohledem upřeným na své tenisky. Zvedl ke mě hlavu a vykulil oči stejně tak jako já. Asi mě nečekal.. Řekla jsem si v duchu. 

''Co tu děláš?'' Zeptala jsem se tvrdě.

''Taky tě rád vidím..'' Uchechtl se.

''Běž někam Justine.'' Zamručela jsem a chtěla zavřít. On mi to ale nedovolil a tak jsem znovu nahodila kamennou tvář a pootevřela dveře.

''Potřebuješ něco?'' Skřížila jsem si ruce na prsou.

''Jo, ale nemohl bych jít dovnitř? Tak trochu mě teď na každém kroku doprovázejí novináři.'' Řekl a nenápadně ukázal hlavou k bráně.

Chvíli jsem nad tím přemýšlela, pak jen pootevřela víc dveře a ustoupila na stranu. Justin prošel kolem mě a zul si boty.

Zavřela jsem za nim dveře a odešla do kuchyně. Dala jsem vařit vodu a Justin hned přišel ke mě.

''Dáš si kafe nebo čaj?'' Zeptala jsem se dívajíc jinam, jen ne na něj.

''Asi kafe.. Dík.'' Odpověděl a v tom do kuchyně přišla Cara.

Vykulila oči ještě víc než já před pár minutami a zůstala stát mezi dveřmi jako opařená. Chtěla něco říct, ale pak radši zavřela pusu a nechala to na mě.

''Přišel si jen promluvit..'' Řekla jsem a zalila kafe.

***********
Momentálně sedím vedle Cary na sedačce a pozoruji každý pohyb, který Justin udělá. Celou dobu si mne ruce a kouká do země, pak se nadechne, otevře pusu jako by chtěl něco říct a zase ji zavře. Tak se to opakuje dalších pět minut dokud nepromluví. 

''Bar já se ti za vše moc omlouvám, nechtěl jsem být takový.. Ale zpanikařil jsem, vše se to odehrálo tak rychle a já nevěděl jak zareagovat. Trvalo mi týden, než jsem si uvědomil, že život bez tebe je nic-.'' Řekl a chtěl pokračovat, já ho ale přerušila.

''Tak proč jsi za mnou nepřijel?'' Zeptala jsem se ublíženě.

''Hledal jsem tě, ale nikde jsi nebyla.'' Odůvodnil a já jen protočila panenky.

''Nevěděl jsem že jsi u Cary, protože mi tě zapřela hned ten den co jsme se pohádaly.'' Já se překvapeně podívala na Caru a ta se zašklebila.

''Nechtěla jsem, aby jsi Bar rozrušil víc. To snad chápeš. Je těhotná a ty ji v klidu řekneš, jestli nechce na potrat. Tak to ale u normálních lidí, kteří se milují nebývá.'' Zamračila se Cara na Jusse.

''Ale my dva nejsme normální!'' Vykřikl Juss až jsem se ho lekla. Postavil se, dal si ruce do kapes a přešel za sedačku na které seděl.

''Nikdy nebudeme normální. Na každém kroku máme za zadkem novináře, fotografi nebo já fanynky.'' Začal se hájit Justin.

''A jakto, že Beyónc a Jay jsou spolu šťastní? Čekají už druhé dítě. A nesváděj to na věk Justine!'' Přidala jsem se do hádky i já.

''Fajn. Přiznávám, byl jsem totální blb, že jsem chtěl zabít naše budoucí dítě. Přiznávám chybu.'' Zvedl ruce nad hlavu do obranného gesta a pokračoval.

''Bar.. Prosím. Nech mě to napravit.. A já slíbím, že budeme rodina. To mimčo si necháme. Já se vzdám své kariéry a budeme šťastní.'' Pousmál se.

Hned potom, co řekl, že se vzdá své kariéry, jen kvůli mě a tomu malému dinosaurovi... Jsem pocítila smutek. Bylo mi líto těch fanoušků, kteří utratily dost peněz za to, aby vůbec mohly na jeho koncert a vidět a slyšet ho na živo.. Nechci je o to připravit.

''Ne Justine. Kariéry se nemůžeš vzdát. Společně to zvládneme, pokud budeme držet při sobě.'' Řekla jsem a došla k němu.

Chytila jsem ho za tvář a podívala se mu do očí. Vypadaly, jakoby byly skleněné, nebyla v nich žádná emoce kromě smutnu a kousku štěstí. Sem tam blýskla jiskřička naděje.

''Miluji tvoje oči.'' Promluvila jsem najednou a on si mě přitáhl do obětí.

*************************************************
Trochu kratší kapitola :D
Snad to nevadí. Hned vydávám další ^^ 

No nic, přeji pěkný zbytek dne a dobré čtení :) 
Sweeaty_.

Bieber Dancer [CZ] ✔  Kde žijí příběhy. Začni objevovat