•59• Seby a Angels

2.8K 103 0
                                    

Sebova oslava se opravdu vydařila, všichni se skvěle bavily a nakonec u nás všichni kromě Scooterovi rodiny přespaly.

Cara jen do druhého dne a ostatní do dalšího týdne. Bylo to úžasné, ale náročné. Dvě miminka, dvě povinosti, dvojtý řev. Chápete snad ne? 

Dnes je konečně den, kdy jsme doma sami. Jelikož si Justin pozval nějakého kamaráda domů kvůli práci, tak jsem si řekla, že je nebudu rušit a zajedu se podívat s malým Sebem na focení holek z VS.

Od té doby co mu bylo 5 měsíců jsem tam nebyla.. Musím to napravit.

Nakonec jsem oblékla Seba do černého trička s nadpisem MAMAS BOY, šedé tepláčky, šedá ponožka (čepice) a hnědé workery. Miluju takový styl, k tomu se na mě Seby překrásně usmál a já si ho hned vyfotila a dala na instagram, kde mám dalších milion fotek. 

Když jsem měla Seba, ustrojila jsem sebe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsem měla Seba, ustrojila jsem sebe. Navlékla jsem si černé skinny džíny, šedé tričko a šedý kabát, i když je venku vedro. K tomu hnědá kožená kabelka, do které naházím nutnosti a bílé Niky. 

Nakonec jsem si vzala Sebíka na ruce a vyšla ven z pokoje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nakonec jsem si vzala Sebíka na ruce a vyšla ven z pokoje. S úsměvem na tváři jsem scházela schody až do obýváku, kde seděl Justin na sedačce a díval se do nějakých papírů. 

''Tak ty už jedeš?'' Zeptal se furt hledíc do papírů. 

''Jo, už jo. Přijedu okolo třetí nebo možná později.'' Pousmála jsem se a přešla až k němu. 

''Dobře, hlavně se mi s Sebem vraťte.'' Zasmál se a nahl se ke mě pro polibek. 

''Neboj se.'' Poslala jsem mu vzdušnou pusu a přešla do předsíně, kde jsem si otevřela dveře a vyšla ven z domu. 

Otevřela jsem dveře do druhého auta Justina, které teď patřilo mě a připnula Seba do sedačky hned za mě. Většinou sedím vedle něj, ale jelikož potřebuji řídit, bude to muset vydržet. 

Nasedla jsem na své místo, připásala se, nastartovala a vyjela směr Victoria's Secret Studio. Docela se mi po tom stýská i když jsem dlouho modelkou nebyla. 

Bieber Dancer [CZ] ✔  Where stories live. Discover now